Destinatii Europene

Revelion 2012 in HONG KONG & MACAO

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 05/01/2012
Pret Total:
1085 € (120.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 – 28.12.2011: Bucuresti – Hong Kong

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda la ora 17:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu zborul companiei Lufthansa, LH 1655 (19:05 / 20:10) si mai departe spre Hong Kong cu zborul LH 730 (21:50 / 15:50 +1).

Ziua 2 – 29.12.2011: Hong Kong

Sosire la ora 15:50 in Hong Kong, cunoscut si sub denumirea de New Yorkul Asiei, intalnire cu reprezentantul local pentru transfer si cazare la hotel. Dupa – amiaza libera pentru odihna si acomodare cu noul fus orar.

Ziua 3 – 30.12.2011: Turul Insulei Hong Kong

Mic dejun. Tur de o jumatate de zi al insulei Hong Kong cu ghid local si mic dejun inclus. Hong Kong-ul, fost dominion britanic dupa razboiul opiumului din anul 1840, a intrat in componenta statului chinez in anul 1997 si dintr-un simplu sat de pescari, a devenit in timp unul dintre cele mai cosmopolite orase, unde Estul se intalneste cu civilizatia din Vest. Insula Hong Kong-ului este astazi mai atragatoare decat Manhattanul New York-ului, cu zgarie-norii care parca rasar din mare si cu relieful sau colinar de un farmec aparte. Turul incepe cu o plimbare pana in varful muntelui Victoria cunoscut si sub denumirea de Colina Victoria, faimoasa zona rezidentiala de lux, unde de la altitudinea de 554 m se admira o frumoasa panorama asupra insulei Hong Kong, a peninsulei Kowloon si a imprejurimilor. Turul continua cu vizita celei mai populare plaje din sudul insulei, datorita nisipului fin si a apei clare, situata in Golful Repulse, unde se pot vedea statuile zeitelor Kwun Yum si Tin Hau, dupa care se viziteaza satul pescaresc Aberdeen (denumit astfel de scotienii care au colonizat Hong Kongul), o asezare traditionala unica in lume datorita ambarcatiunilor sale de lemn, numite sampan, si datorita unei mici comunitati care “traieste pe apa”. In portul Aberdeen se gasesc numeroase restaurante plutitoare printre care cel mai cunoscut este Junk and Jambo. Turul se incheie cu o vizita in Piata Stanley (Chek Chue). Dupa amiaza libera. Cazare.

Ziua 4 – 31.12.2011: Hong Kong

Mic dejun. Astazi vom avea timp liber pentru activitati individuale sau cumparaturi. Va recomandam principala zona comerciala de pe Nathan Road, paradisul produselor electronice si confectiilor de firma din toata lumea sau o vizita la Ocean Park, cel mai mare complex acvatic din Asia, cu o suprafata totala de 870.000 mp. Optional, Cina Festiva de Revelion. La Multi Ani 2012!

Ziua 5 – 01.01.2012: Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru odihna sau alte activitati individuale. Seara, va propunem optional “Croaziera Asfintitului” pe insula Lamma. Ne vom bucura de un minunat apus de soare la bordul unui vas care ne va purta catre insula Lamma, unde veti servi o copioasa cina traditionala cu fructe de mare. La intoarcere, veti fi fermecati de “simfonia luminilor” pe care o ofera insula Hong Kong in timpul noptii. Cazare.

Ziua 6 – 02.01.2012: Turul Insulei Lantau

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pentru a face turul insulei Lantau, pentru a-i descoperi frumusetile naturale. Descoperiti plaje salbatice, un sat traditional de pescari, vai luxuriante, munti care se ridica spre cer si nu in ultimul rand iluminarea spirituala pe una din cele mai mari insule din Hong Kong. Excursia este ca o intoarcere in timp, la liniste si pace. O data ajunsi la platoul Ngong Ping, vom descoperi cea mai mare statuie din bronz in aer liber, reprezentandu-l pe Buddha Sakyamuni. Pranzul va fi servit la Manastirea Po Lin (pranz vegetarian pregatit de calugari cu un gust excelent). Turul se incheie cu o plimbare spectaculoasa cu funicularul, prilej cu care va veti bucura de privelisti “ametitoare” oferite de Marea Chinei de Sud si de Parcul Natural Lantau Nord Park Country. Intoarcere la hotelul din Hong Kong. Cazare.

Ziua 7 – 03.01.2012: Excursie la Macao

Mic dejun. Astazi suntem invitati sa descoperiti orasul pe cont propriu, sau putem opta pentru o excursie de o zi la Macao, fosta colonie portugheza pana in anul 1999 (dus-intors cu vaporul). Macao este cea mai veche colonie europeana din Orientul Indepartat, datand din anul 1557. Mai mult de 400 de ani de amestec intre culturile europenilor si chinezilor au dat nastere la o cultura proprie a acestei asezari. “Radacinile“ europene se regasesc in arhitectura multor cladiri tipic portugheze, care au fost declarate recent ca apartinand patrimoniului UNESCO. Turul ne va conduce spre principalele puncte de atractie turistica: ruinele bisericii romano-catolice St. Paul (devenite emblema pentru Macao) intrate in patrimoniul UNESCO, Muzeul din Macao si Turnul din Macao pentru o vedere panoramica, Biserica Penha, Piata Senatului, Poarta Barierei, Templul Kun si Templul zeitei A-Ma (zeita navigatorilor) si a monumentului care comemoreaza revenirea regiunii Macao la China, in anul 1999, numit Lotus Flower in Full Bloom. In timpul pranzului care va fi servit intr-un restaurant local, vom avea ocazia sa gustam cate ceva din bucataria “macaneza”, bucatarie in care se regaseste cultura sa unica. Turul se incheie cu vizita unui faimos cazino din Macao – copie a cazinoului Venetia din Las Vegas. Intoarcere la hotelul din Hong Kong. Cazare.

Ziua 8 – 04.01.2012: Hong Kong

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. Pentru cei amatori de parcuri de distractii, recomandam o vizita in Disneyland, care continua traditia parcurilor clasice marca Disney, avand toate atractiile specifice. Cazare.

Ziua 9 – 05.01.2012: Hong Kong – Frankfurt – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber pana la transferul catre aeroportul din Hong Kong pentru a pleca spre Frankfurt cu zborul companiei Lufthansa, LH 739 (13:35/18:55) si mai departe spre Bucuresti cu zborul LH 1422 (20:30 /23:50).


PRET: 1085 euro/persoana in camera DUBLA


DATA DE PLECARE: 28.12.2011

PRETUL INCLUDE:

Transport cu avionul / Lufthansa pe rutele: Bucuresti – Munchen – HonG Kong si Hong Kong – Frankfurt – Bucuresti

7 nopti cazare cu mic dejun in hotel de 4*

Transferurile si tururile mentionate in program

Ghizi locali

Conducator roman de grup

Asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism



PRETUL NU INCLUDE:


Taxele de aeroport: 345 euro (pot suferi modificari pana la data plecarii si se achita la agentie)

Taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica

Alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

Cina festiva de Revelion: 50 euro / pers

Bacsisuri: 50 usd/pers. pentru ghizi si soferi (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire)

Asigurarea medicala

Asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)

Excursiile optionale (se rezerva si se achita din tara, odata cu rezervarea pachetului de servicii; tarifele sunt informative, valabile pentru un grup de min. 20 persoane):

“Croaziera Asfintitului” pe Insula Lamma: 40 euro / pers

Turul Insulei Lantau: 75 euro / pers

Macao: 90 euro / pers

Supliment single: 300 euro


OBSERVATII:


tariful este valabil pentru un grup de minimum 20 turisti; pentru 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 25 euro / per


Acte necesare:

pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei

Conditii de plata:

diferenta de 50 %, se achita cu minim 45 de zile inainte de data plecarii

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
28-Dec-11 - 05-Ian-12-1085--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: HasHas Travel