Destinatii Europene

REVELION 2012 EGIPT

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
29/12/2011 - 08/01/2012
Pret Total:
1050 € (105€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

Revelion 2012 in Egipt va fi cu siguranta alegerea preferata da dvs! Programul propus include vizite in Cairo, Aswan, Luxor, Hurghada.

29 decembrie 2011 - 8 ianuarie 2012.

29 decembrie: BUCURESTI - CAIRO
Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 21:45, pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM cu destinatia Cairo. Sosire la ora 01:30 (30 decembrie).

30 decembrie: CAIRO – ASWAN
In jurul orei 04.45 ne imbarcam in zborul catre Aswan unde ajungem la ora 06.10 ; dupa sosire vom lasa bagajele pe vasul de croaziera , apoi vom merge sa vizitam marele baraj de la Aswan, realizare impresionanta a ingineriei moderne si templul Philae situat pe o insula in mijlocul Nilului. Dupa aceste vizite ne vom imbarca pe vasul de croaziera, vom servi dejunul si apoi vom face o plimbare cu felucca printre insule; innoptare pe vas.

31 decembrie: CROAZIERA – Kom Ombo & Edfu
In timp ce vasul navigheaza catre Komombo vom lua micul dejun, iar la sosire vom vizita templu dedicat celor doi zei: Sobek si Horus. Dejunul va fi luat pe vas, iar dupa-amiaza vom vizita templul din Edfu, dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Seara vom participa la cina festiva de Anul Nou: La multi ani 2012!

1 ianuarie: CROAZIERA – Luxor
Dupa micul dejun, vizitam monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, sapate in stanca si ascunse in dealurile Thebei, pictate in culori a caror nuante au ramas intense chiar si dupa trecerea a peste 3000 de ani, impresionantul templu al Reginei Hatshepsut de la Deir el Bahri si Colosii lui Memnon. Dupa-amiaza libera pentru a ne bucura de facilitatile vasului de croaziera: restaurant, bazaar, piano bar, coafor, lounge bar, discoteca, pub englezesc, piscina, jacuzzi, bar & BBQ buffet.

2 ianuarie: LUXOR – HURGHADA
Dupa micul dejun, dimineata este consacrata templelor de pe malul estic al Nilului: templul Karnak – dedicat zeului Amon-Ra, cel mai mare complex religios din Egipt si templul Luxor. Dupa-amiaza autocarul ne va transfera la hotelul Harmony Makadi Bay 5* unde ne vom caza si apoi vom lua cina.

3 ianuarie: HURGHADA
Toata aceasta zi vom avea timp liber pentru a ne bucura de facilitatile luxosului hotel all inclusive, de soare si de minunatiile Marii Rosii sau pentru a face excursii optionale.

4 ianuarie: HURGHADA
Toata aceasta zi vom avea timp liber pentru a ne bucura de facilitatile luxosului hotel all inclusive, de soare si de minunatiile Marii Rosii sau pentru a face excursii optionale.


5 ianuarie: HURGHADA - CAIRO
Dupa micul dejun plecam din Hurghada in cursul diminetii, drumul dintre Cairo si Hurghada parcurgandu-se in aproximativ 6-7 ore, in functie de trafic. Sosire la Hotel Amarante Pyramids 5* si cazare.


6 ianuarie: CAIRO
Toata ziua va fi libera pentru a face excursii optionale sau pentru a vizita Cairo pe cont propriu; innoptare Cairo. Va propunem excursie de 1 zi la Alexandria, orasul Cleopatrei si al lui Marc Antoniu, fosta capitala a tarii in perioada lui Alexandru Macedon unde pot fi vizitate: teatrul Greco-roman, catacombele romane, biblioteca din Alexandria.

7 ianuarie: CAIRO
Dupa micul dejun, vizitam cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica, Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara). Dupa dejun eliberam camerele si, pentru iubitorii de shopping, dar si pentru cei ce vor sa experimenteze negocierea “dura”, propunem renumitul bazar Khan-el-Khalili unde puteti gasi cele mai variate produse. Seara vom fi transferati la aeroport pentru zborul spre casa.

8 ianuarie: CAIRO – BUCURESTI
Cursa Tarom de retur decoleaza din Cairo la ora 02.25 si aterizeaza in Bucuresti – Otopeni la ora 06.15.




Pret pachet: 1050 Euro / persoana, loc in camera dubla
1038 Euro / a treia persoana in camera
1313 Euro / persoana in camera singla

Pachetul de servicii include:
- bilet de avion Bucuresti – Cairo – Bucuresti cu compania Tarom
- bilet de avion Cairo – Aswan
- 1 noapte de cazare Hotel Le Passage 5* cu mic dejun in Cairo
- 3 nopti de cazare cu pensiune completa pe vas de croaziera 5*
- 3 nopti de cazare in regim all inclusive Hotel Harmony Makadi Bay 5* in Hurghada
- 2 nopti de cazare cu mic dejun Hotel Amarante Pyramids 5* in Cairo
- transferurile asa cum sunt mentionate in program
- vizitele in timpul croazierei asa cum sunt mentionate in program
- excursie de 1 zi in Cairo cu dejun inclus
- cina festiva de Revelion pe vasul de croaziera
- ghid local pe tot parcursul excursiei
- insotitor din partea Perfect Tour pe tot parcursul excursiei

Pachetul de servicii nu include:
- taxa de viza Egipt – 18USD / persoana
- taxe de aeroport – 90 Euro/persoana (se achita obligatoriu la agentie si se pot modifica pana la data emiterii biletelor)
- bacsisuri, suma recomandata euro 30/persoana – suma se achita pe aeroport ghidului
- orice alte cheltuieli de natura personala (alte mese decat cele mentionate, bauturi, etc.)
- asigurare de sanatate sau asigurare storno
- excursiile optionale

Orar de zbor:
29 decembrie: OTP 23.45 – CAI 01.30 (30 decembrie)
08 ianuarie: CAI 02.25 – OTP 06.15

NOTA!
Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Tariful este valabil pentru un numar minim de 30 persoane participante. Pentru un numar mai mic de participanti, tariful se poate modifica.
acordate.
Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist intrarea / iesirea pe / de pe teritoriul propriu si nu i se poate imputa restituirea sumelor achitate.
Clasificarea unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de autoritatile turistice locale.
La inscriere se achita un avans de minim 30%, iar plata finala se va face cu cel putin 30 zile inainte de data de plecare. Plata se poate face in EUR sau RON. Pentru plata in RON, la cursul oficial BNR din ziua platii se adauga o cota de risc valutar de 2%.
Preturile excursiilor optionale pot varia in functie de numarul de persoane inscrise.
Taxele de aeroport pot suferi modificari anuntate de compania aeriana; turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare.
Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex: minibar/frigider, seif, prosop la piscina etc). Va rugam in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestora

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
29-Dec-11 - 08-Ian-12-1050--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: SOLIS TRAVEL