Destinatii Europene

REVELION 2012 CAPITALELE RUSIEI 7 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
26/12/2011 - 01/01/2012
Pret Total:
795 € (113.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG

PLECARI
26 DECEMBRIE 2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti - Moscova cu retur St. Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot
transport avion cursa interna: Moscova – St. Petersburg
transferuri aeroport – hotel – aeroport
2 nopti de cazare cu mic dejun in Moscova la hotel 4*
4 nopti cazare cu mic dejun in St. Petersburg la hotel 4*
tururi panoramice cu ghid local St Petersburg si Moscova
1 cina intr-un restaurant local in Moscova
vizitarea Catedralei Sf. Basil
vizita Metrou Moscova- cu intrare la statiile reprezentative
vizitarea complexului Kremlin
vizitarea fortaretei Petru si Pavel
vizitarea Muzeul Ermitaj
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxe de aeroport - 145 euro (pot suferi modificari)
taxa viza 50 euro / persoana
cina festiva de Revelion la un restaurant local (optionala): 200 EURO/ persoana (tarif estimativ)
tips-uri 25 euro / persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Rusia
asigurarea medicala obligatorie,companii acceptate de Ambasada Rusiei: OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
asigurarea storno asigurarea storno – optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice

PROGRAM
Ziua 1 - 26 DEC - BUCURESTI – MOSCOVA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00, pentru imbarcare cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 12:25. Incepem un tur panoramic de oras si vizitarea celebrei strazi pietonale Arbat. Cazare la Hotel 4*. Vom servi cina la un restaurant local.

Ziua 2 - 27 DEC
Dupa micul dejun vom vizita Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Basil. Va propunem apoi o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, va propunem vizitarea Complexului Kremlin. Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia. Optional, participare la un spectacol de circ.

Ziua 3 - 28 DEC - MOSCOVA – ST. PETERSBURG
Dupa micul dejun transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la St. Petersburg la ora locala 12:25. Tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedarala Sf. Isaac, Muzeul Rusiei, Piata Decembristilor, statuia lui Petru cel Mare, fortareata lui Petru si Pavel. Transfer si cazare la Hotel 4*.

Ziua 4 - 29 DEC
Dupa servirea micului dejun vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, vom continua cu un tur panoramic si vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Seara putem alege optional, o cina traditionala cu un program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 5 - 30 DEC
Dupa micul dejun, optional, vom pleca intr-o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Dupa amiaza, optional, vom face un tur panoramic al marilor catedrale ale St Petersburgului cu vizitarea Catedralei Sf Isaac - a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume.

Ziua 6 - 31 DEC - LA MULTI ANI SAU “SNOVUM GODOM"!
Mic dejun, timp liber. Optional excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 25 km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat al Caterinei. Seara, optional, participare la cina festiva de Revelion.

Ziua 7 - 01 IAN - SANKT PETERSBURG - MOSCOVA – BUCURESTI
Timp liber pentru odihna si plimbare pana la ora 15:30 cand avem prevazut transferul la aeroport. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Imbarcare cursa directa AEROFLOT catre Bucuresti la ora 18:25. Sosire la Bucuresti la ora 22:25.

008

Supliment camera single: 245 EURO
Reducere a treia persoana adulta: 30 EURO
GRUP MINIM: 20 PERSOANE
Pentru un grup de 16 – 19 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/ persoana.
ORAR DE ZBOR (ore locale):
26 Dec: Bucuresti 08:05 - Moscova 12:25
28 Dec: Moscova 11:05 – St. Petersburg 12:25
01 Ian: St. Petersburg 18:25 – Moscova 19:45 / Moscova 21:50 - Bucuresti 22:25
ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI TURISTICE:
paºaport valabil minim ºase luni de la data incheierii excursiei
1 fotografie tip pasaport,
formular tipizat – completat (se va inmana la sediul agentiei sau email)
asigurarea medicala original si copie - OMNIASIG, ASTRA ASIGURARI, BCR ASIGURARI
viza se obtine in minim 5 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei un necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei.
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din Rusia, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale
informatii concrete despre cina festiva de Revelion (pret, locatie restaurant, meniu) vor fi furnizate cu o luna inainte de plecare.
copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Federatiei Ruse; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani anaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Dec-11 - 01-Ian-12795

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR