Destinatii Europene

REVELION 2012 ATENA 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2011 - 02/01/2012
Pret Total:
359 € (59.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
BUCURESTI – ATENA – BUCURESTI

PLECARI
28.12.2011 – 02.01.2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Compania TAROM Bucuresti – Atena - Bucuresti
5 nopti cazare, mic dejun inclus, hoteluri de 3*superior
transfer autocar aeroport Atena – hotel – aeroport
tur panoramic Atena (autocar), inclusiv Akropolis-ul (intrare optionala 12 euro/pers.)
ghid grec la Akropolis
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 130 Euro/ persoana (pot suferi modificari)
Masa de Revelion: 70 Euro/persoana rezervarea locurilor si plata se vor efectua la inscriere
excursiile optionale
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno

PROGRAM
Ziua 1 (28.12.2011): BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul International Otopeni, ora 06:00 cu conducatorul de grup. Imbarcare cursa TAROM – Bucuresti (08:00) – Atena (09.40). Transfer aeroport – hotel. Cazare hotel Complex Oscar 3*superior in Atena.

Ziua 2 (29.12.2011): ATENA – Croaziera optionala pe Marea Egee
Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina (unde se viziteaza si Manastirea/Catedrala Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961), Poros si Hydra. Pret: 85 euro/persoana, dejun si program folcloric pe vas incluse (se asigura transportul cu autocarul la punctul de imbarcare – Pireu). Cazare hotel 3* in Atena.

Ziua 3 (30.12.2011): ATENA – excursie in Peloponez
Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, oras – port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. Pret 85 euro / pers. Include: transport autocar, tichete intrare obiective, dejun traditional, ghid grec. Cazare hotel 3* in Atena.

Ziua 4 (31.12.2011): ATENA – REVELION 2012!
Mic dejun. Tur panoramic Atena (autocar). Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Presedentia, Stadionul tuturor atenienilor (Olimpic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada Moderna (1896). Vizita la Akropolis (inclusiv muzeul) cu ghid grec, vorbitor de limba romana. Intrare (optionala) 12 euro/pers. Dupa amiaza program liber.
Seara REVELION 2012 (70 euro/persoana, optional). Muzica (live), dans, program specific, surprize, la Restaurantul Complexului Oscar 3* . Cazare hotel 3* in Atena.

Ziua 5 (01.01.2012): ATENA – excursie optionala “Apus de soare la Cap Sounion”
Mic dejun inatarziat (ora 10 :00). Timp liber la dipozitie. Optional excursie “Apus de soare la Cap Sounion”. Traseu: Atena - Port Pireu - Cap Sounion /Templul lui Poseidon (80 km/sens). Un traseu extrem de spectaculos, pe langa Marea Egee. Pret : 60 euro/pers (transport auto, dejun taverna in Pireu, asistenta turistica). Cazare hotel in Atena.

Ziua 6 (03.01.2012): ATENA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 13:00. Timp liber la dispozitie. Transfer hotel – aeroport pentru imbarcare cursa TAROM, Atena (21:00) – Bucuresti (22:35).

008

Supliment camera single: 100 EURO
Reducere pat suplimentar adult: 10 EURO
Reducere copil 2-12 ani: 90 EURO
35 persoane. Supliment grup 30 – 34 pers: 20 EURO/persoana. Supliment grup 25-29 pers: 35 EURO/persoana. In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera
Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia, conform standardelor proprii;
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-11 - 02-Ian-12359

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR