Destinatii Europene

Revelion 2011: Anul Nou in Tokyo

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 04/01/2011
Pret Total:
1575 € (196.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

Revelion in Tara Soarelui Rasare TOKYO

Perioada: 27.12.2010 – 04.01.2011

Ziua 1 (27.12) BUCURESTI – PARIS - TOKYO
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Otopeni pentru imbarcare cursa AIR FRANCE cu destinatia Tokyo (schimbarea cursei la Paris).

Ziua 2 (28.12) TOKYO
Sosire la Tokyo in jurul orei 09:05. Transfer si cazare la hotel Akasaka Excel Tokyu 3*superior. Dupa o scurta odihna, vom incepe aventura prin marea metropola printr-o plimbare cu insotitorul de grup pentru a descoperi o mica parte din viata de zi cu zi a japonezilor: din trenul ce inconjoara centrul orasului vom putea vedea aprope tot ce inseamna Tokyo – zgarie nori, artere suspendate, parcuri si chiar cladiri istorice.

Ziua 3 (29.12) TOKYO – tur de oras
Dupa micul dejun, vom pleca, insotiti de ghidul local, intr-un tur al capitalei nipone. Deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun. Pe parcursul turului, vom avea ocazia sa admiram, printre altele, altarul Meiji situat intr-o frumoasa padure de 700ha in centrul orasului si Turnul Televiziunii din Tokyo (intrare). Vom face o scurta croaziera in golful Tokyo si vom servi pranzul la un restaurant tipic japonez. Dupa pranz, avem timp liber pe Ginza (cea mai importanta artera comerciala a Japoniei). Seara vom admira panorama nocturna din cladirea Observatorului Roppongi Hills.

Ziua 4 (30.12) TOKYO – NIKKO – TOKYO (optional)
Mic dejun. Optional, vom face o excursie de o zi la Nikko unde vom vizita templul Toshogu – aici se gaseste mormantul shogunului Tokugawa Ieyasu (personaj foarte important in istoria Japoniei cunoscut noua mai ales sub numele de Toranaga din romanul Shogun de James Clavel). Vom servi si pranzul in stil
japonez. Dupa pranz, vom admira lacul Chuzenji, urcand pe Iroha Zakka - vestita sosea cu 46 de curbe in ac de par
si cascada Kegon - cea mai inalta cascada din Japonia. Seara, revenim in Tokyo pentru cazare.

Ziua 5 (31.12) TOKYO
Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna. Seara, participare la cina festiva de Revelion la restaurantul situat la ultimul etaj al hotelului.

Ziua 6 (01.01) LA MULTI ANI 2011!
Japonezii considera ca prima zi a anului este reprezentativa pentru intregul an si trebuie petrecuta cu bucurie, fara stres sau suparari, cu mult optimism si voie buna. Va invitam sa va petreceti ziua plimbandu-va in mijlocul lor, intr-o atmosfera de festival, incarcandu-va cu energie
si buna dispozitie pentru tot anul 2011.

Ziua 7 (02.01) TOKYO – salutul Imparatului
Avem ocazia sa particpam la una din cele doua aparitii publice anuale ale Imparatului. Gradinile interioare ale Palatului Imperial se deschid publicului, iar Imparatul si familia sa ies la ore stabilite intr-un balcon pentru a adresa cateva cuvinte multimii. Dupa-amiaza, optional, vom merge la Hamarikyu – singura gradina pe malul marii ramasa inca din perioada Edo (sec 17). Iazurile gradinii sunt si ele parte din apa marii, astfel peisajul se schimba mereu in functie de flux si reflux.

Ziua 8 (03.01) TOKYO – PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi si plimbari individuale. In jurul orei 19:00 transfer la aeroport pentru imbarcare zbor AIR FRANCE. Schimbarea cursei la Paris.
Ziua 9 (04.01) Sosire la Bucuresti la ora 14:15.

Pret/ persoana: 1.575 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 320 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tokyo si retur cu compania AIR FRANCE (schimbarea cursei la Paris);
• 6 nopti cazare cu mic dejun la hotel Akasaka Excel Tokyu 3* superior (sau similar)
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• tur de oras cu ghid local incluzand pranz si croaziera in Golful Tokyo si abonament de o zi pe mijloacele de transport in comun
• insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• taxele de aeroport: 365 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
• cina festiva si petrecere de Revelion la restaurantul situat la ultimul nivel al hotelului (meniu fix si bauturi
• incluse): 95 EURO/ persoana (obligatoriu)
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
• asigurarea medicala;
• asigurarea storno (optionala, 2% din valoarea pachetului de servicii - se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice).

GRUP MINIM: 25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana, iar pentru 15-19 persoane, tariful se majoreaza cu 60 EURO/ persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale) :
27.12.2010 Bucuresti 06:50 – Paris 09:00 / 13:30 – Tokyo 09:05 (pe 28.12.2010)
03.01.2011 Tokyo 23:45 – Istanbul 05:30 / Istanbul 08:30 – Bucuresti 09:55 (4 ianuarie 2011)

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01.11.2010. Inscrierea se face pe baza unui avans de 50% din suma totala.
CONDITII DE ANULARE / PENALIZARE:
- 25 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face incepind cu a treia zi de la momentul confirmarii rezervarii, pana la 45 zile inaintea plecarii;
- 50 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 44 zile - 36 zile inaintea plecarii;
- 80 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 35 zile – 26 zile inaintea plecarii;
- 100 % din valoarea pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 25 zile inaintea plecarii.

Tarif estimativ excursie optionala NIKKO: 170 Euro/ persoana pentru minim 10 participanti. Participarea la excursie trebuie confirmata pana la data de 15.12.2010 pentru a fi facute rezervarile.


Descrierea hotelului www.tokyuhotels.japan.com
Akasaka Excel Hotel Tokyu beneficiaza de o localizare foarte buna, la cateva minute de mers pana la statiile de transport public (tren, autobuz). Cladirea pe 14 etaje dispune de 2 restaurante, 2 baruri, salon de ceai, sali de banchet, salon de frumusete, zona comerciala. Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, telefon, mini frigider, uscator de par, facilitati pentru pregatire ceai/cafea, papuci de casa. Ultimul etaj al hotelului este ocupat de un frumos restaurant japonez unde va fi servita masa de Revelion (cina si petrecere).


OBSERVATII:
• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Japonia conform standardelor proprii;
• Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie.
• Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
• Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
• Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
• Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
• Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/yen valabile in luna iunie 2010; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
• Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Pentru tarife in timp real, detalii si rezervari va rugam sa contactati agentia DESTINATION TRAVEL.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 04-Ian-111575

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: DESTINATION TRAVEL