Destinatii Europene

Reducerecircuit Spania-Portugalia 15 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
15 zile
Valabilitate Oferta:
19/04/2010 - 17/10/2010
Pret Total:
765 € (51€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • ecoturism
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 14 nopti/ 15 zile

Itinerariu: Barcelona, Madrid, Salamanca, Porto, Coimbra, Lisabona

Plecari: 19 apr, 6 iun, 26 sep, 17 oct 2010
Tarif:
PERIOADA LOC IN DUBLA SUPL. SINGLE
19 apr 795 euro 275 euro
6 iun, 26 sep, 17 oct 765 euro 270 euro


Servicii incluse
● transport avion Bucuresti–Barcelona–Bucuresti ( la cerere, functie de disponibiliati, plecari din Cluj Napoca si Timisoara );
● autocar modern 3* pe durata traseului;
● cazare 14 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 2 nopti Costa Brava-Maresme, 2 nopti Madrid, 1 noapte Burgos, 1 noapte Santiago de Compostela, 1 noapte Coimbra, 3 nopti Lisabona-Costa da Caparica (zona litorala), 1 noapte Algeciras, 2 nopti Granada, 1 noapte Valencia;
● 1 cina la restaurantul hotelului in Costa Brava-Maresme ;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.

Nota: cazarea din Burgos se poate face si in hotel de 3*. Anumite hoteluri folosite in acest program se pot afla si in zonele periferice ale oraselor ( vezi mai jos detalii despre hoteluri ).

Servicii neincluse
● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 145 €;
● excursiile optionale;
● supliment plecari din Cluj Napoca sau Timisoara (cereti detalii la agentie );
● alte servicii decat cele mentionate.


ProgramZiua 1. BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire ora 18.20 cu ghidul in aeroportul Baneasa si imbarcare pentru zborul spre Barcelona, ora 20.05 ( pentru informatii privind plecarile din Cluj Napoca si Timisoara cereti detalii la agentie ). Sosire in Barcelona ora 22.20 si transfer la hotel in Costa Brava-Maresme, zona turistica cu statiuni moderne, aflata la 50 km nord de Barcelona, pe tarmul Mediteranei. Cazare.

Ziua 2. BARCELONA
Mic dejun. Incepem explorarea orasului Barcelona: Catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla ( principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti ), Acvariul, Cartierul Barri Gotic, Stadionul Olimpic. Intoarcere la hotel, cazare si cina Costa Brava.

Ziua 3. ZARAGOZA – MADRID ( 650 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid, capitala Spaniei, supranumit si “orasul galactic”. En route scurt popas in Zaragoza unde vom vizita Biserica El Pilar si Catedrala. Sosire in Madrid dupa-amiaza tarziu si tur panoramic, in care vom admira zona medievala cu Plaza Mayor, Puerta del Sol, Piata Cibele si Gran Via ( principala artera comerciala a orasului ). Cazare in Madrid.

Ziua 4. MADRID, TOLEDO & ARANJUEZ
Mic dejun. Continuam turul Madrid-ului cu vizitarea Muzeului Prado si a Palatului Regal. Dupa pranz program liber la dispozitie sau, optional, vizita la Toledo ( una din fostele capitale ale Imperiului Spaniol ) si la Aranjuez, cu vizitarea Palatului ( resedinta a familiei regale ) si a gradinilor superbe care il inconjoara. Cazare Madrid.

Ziua 5. AVILA – SALAMANCA - BURGOS ( 435 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre Burgos. Oprire in Avila, orasul cu cele mai bine pastrate ziduri medievale din lume. Intr-un tur pietonal vom descoperi frumusetea baroca a Catedralei si a Manastirii Regale Santo Tomas, fosta resedinta de vara a regilor catolici si mai tarziu cartierul general al marelui inchizitor Torquemada. Dupa in scurt traseu ajungem in Salamanca. Vom admira Plaza Mayor, Casa de las Conchas ( constructie gotica decorata cu 400 de scoici ), Clerecia, Palatul renascentist, cele doua Catedrale ( cea veche si cea noua ). Seara sosire in Burgos, unul din cele mai frumoase orase din nordul Spaniei, vechea capitala a regatului unit Castillia-Leon. Cazare in Burgos.

Ziua 6. DRUMUL PELERINILOR – LEON ( 540 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Burgos. Ne va incanta splendoarea medievala a centrului istoric cu impunatoarea Catedrala gotica ( sec. XIII ) si numeroasele biserici si manastiri ce adaposteau pelerinii in drumul lor pre Santiago de Compostela. Traseul continua spre nord-vestul Spaniei, urmand “Drumul Pelerinilor” prin Leon, oras in care si-a lasat amprenta si faimosul arhitect catalan, Gaudi. Vizitam zidurile orasului, Panteonul, Biserica San Isidoro si bine-inteles Catedrala. Sosire in Santiago de Compostela - supranumit si “orasul pelerinilor”, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican. Cazare.

Ziua 7. SANTIAGO– PORTO - COIMBRA ( 350 km)
Mic dejun. Tur pietonal Santiago de Compostela, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi ( galego ), vizitand faimoasa Catedrala baroca ( unde se afla mormantul Sfantului Ioan Apostolul ), Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. Drumul continua in sud spre Portugalia. Sosire in Porto si tur de oras. Vizitam impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis - emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Sosire in Coimbra si cazare.

Ziua 8. COIMBRA – FATIMA – LISABONA ( 260 km)
Mic dejun. Tur matinal al orasului Coimbra, fosta capitala a Portugaliei. Vizitam una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Traseul continua spre Fatima, important centru de pelerinaj, vestit datorita Sfintei Basilici a Maicii Domnului. Pe traseu se viziteaza si Manastirile Bathala si Maria de Alcobaca, doua importante edificii monahale din Portugalia. Cazare in Lisabona ( zona litorala ).

Ziua 9. LISABONA
Dupa mic dejun, incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza. Cazare.

Ziua 10. LISABONA
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau la plaja pe tarmul oceanului. Optional, excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Cazare Lisabona.

Ziua 11. RIVIERA ALGARVE – SEVILLA – LA LINEA ( 680 km)
Mic dejun. Plecare spre sudul Portugaliei, spre Riviera Algarve, renumita zona turistica de coasta, cu numeroase statiuni moderne, cu peisaje incantatoare si peste 150 km de plaje cu nisip fin auriu. Popas in Faro, capitala regiunii. Continuam traseul spre Sevilla. Sosire dupa-amiaza si vizitarea orasului. Marea atractie o constituie Catedrala Santa Maria, cea mai mare catedrala gotica din lume si a treia catedrala crestina din punct de vedere al marimii, care adaposteste mormantul lui Cristofor Columb. Minareta Giralda ( turnul cu ceas al catedralei ) este un exemplu desavarsit al arhitecturii medievale din perioada dinastiei Almohad. In continuare vom admira Palatul Regal Alcazar ( exterior ), Parcul Maria Luiza, Plaza de Espana - promenada deschisa sub forma unui urias semicerc, de-a lungul unui canal cu apa, marginita de cladiri monumentale. Seara cazare la Algeciras, in sudul extrem al Spaniei, pe buza superioara a Stramtorii Gibraltar.

Ziua 12. GIBRALTAR & COSTA DEL SOL ( 300 km )
Mic dejun. Excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael ( o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Continuam traseul strabatand Costa del Sol ( Coasta Soarelui ), una din cele mai atractive riviere din Spania, de-a lungul tarmului Mediteranei. Sosire la Granada, situata in umbra peisajelor dramatice ale muntilor Sierra Nevada, oras de care se leaga indiscutabil monumentalul complex arhitectonic, Alhambra. Transfer la hotel. Seara putem participa la un veritabil spectacol de flamenco in Granada. Cazare.

Ziua 13. ALHAMBRA & CORDOBA ( 390 km )
Mic dejun. Vizita optionala a vechii fortarete maure Alhambra, unul din cele mai importante monumente de arhitectuta islamica. Ne deplasam apoi la Cordoba, orasul artei si al bijuteriilor de Guadalquivir, unde se pot admira Moscheea “Mezquita de Cordoba”, Plaza del Porto ( locul unde Cervantes a scris o parte din “Don Quijote” ), Judeira, vechiul cartier evreiesc. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 14. ALICANTE - BENIDORM - VALENCIA ( 410 km )
Mic dejun. Plecam spre Alicante, oras deosebit de pitoresc situat pe Costa Blanca ( Spania de sud-est ). Tur panoramic cu vizitarea Catedralei San Nicolas, Cartierul vechi El Barro, plimbare pe promenada. Urmatorul popas va fi la Benidorm, supranumit si ‘Manhattan-ul Spaniei’ sau ‘Beni York’ datorita cladirilor zgarie nori care se intind de-a lungul coastei. Drumul continua spre Valencia. Cazare Valencia.

Ziua 15. VALENCIA – BARCELONA – BUCURESTI ( 350 km )
Mic dejun. Tur matinal al Valencei, al treilea oras ca marime din Spania si totodata locul de origine al traditionalei \"paella\". Vizitam Palacio del Marques de Dos Aguas, centrul orasului. Continuam traseul spre Barcelona, prin Costa Dorada, unde vom face un popas la Salou, oras-statiune de top a Spaniei. Transfer la aeroport si zbor de intoarcere in tara ( plecare ora 22.55 ). Sosire in Bucuresti Baneasa ora 02.55 a.m.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

â–  Toledo & Aranj

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
19-Apr-10 - 17-Oct-10765

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR