Destinatii Europene

REDUCERE TURUL CLASIC BENELUX 8 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
01/07/2012 - 18/09/2012
Pret Total:
550 € (68.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
ANWERP - ROTTERDAM - HAGA - AMSTERDAM – HAGA - BRUXELLES - LUXEMBURG

PLECARI
1 iul, 23 iul, 12 aug, 18 sep 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti si autocar modern 3*-4* pe durata traseului;
cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri 4* - 3*: 3 nopti Amsterdam-Schiphol si 4 nopti Bruxelles;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale:
plimbarea cu vaporasul (Brugge si Amsterdam );

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – ANWERP - ROTTERDAM - HAGA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Bruxelles ora 07.20 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 09.10 si deplasare spre Olanda. En route vom face un popas la Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centrul caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Ajungem la Rotterdam, cel mai mare oras portuar din Europa, unde vom putea admira Primaria, Coolsingel ( principala artera comerciala), centrul vechi Delfshaven, construit intr-un autentic stil danez. Urmatoarea oprire va fi la Haga pentru un tur pietonal, vizitand Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii (exterior). Seara cazare Amsterdam - Schiphol.

Ziua 2. AMSTERDAM
Dupa micul dejun, vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam. Cazare.

Ziua 3. DELFT & POLDERELE OLANDEZE ( 375 km )
Mic dejun. Excursie optionala in pitorescul orasel Delft, apoi continuam drumul spre Polderele Olandeze, fascinanta regiune din nordul tarii intruchipata in cea mai recenta ‘cucerire’ a Olandei in lupta cu apele marii. Drumul continua cu oprire la Haarlem, unde vom vizita Grote Markt si Muzeul Frans Hals. Seara intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 4. AMSTERDAM – HAGA - BRUXELLES ( 250 km )
Mic dejun. Ne deplasam la Haga pentru un tur pietonal, vizitand Muzeul Regal Mauritshuis si Palatul Pacii (exterior). Plecare spre Bruxelles. Tur de oras, vizitand Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium si Mini-Europa. Cazare Bruxelles.

Ziua 5. GENT & BRUGGE ( 200 km )
Mic dejun. Excursie optionala in pitorescul oras Gent, unde vom admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi ( Catedrala St. Bavo, Primaria, Turnul Belfry, Aleea cu Grafitti ), continuand cu vizitarea orasului Brugge, oras de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Cazare la Bruxelles.

Ziua 6. BRUXELLES & LUXEMBURG ( 425 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene si important centru bancar, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala si Palatul Ducal. Intoarcere seara in Bruxelles si cazare.

Ziua 7. BRUXELLES ( 425 km )
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Cazare Bruxelles.

Ziua 8. BRUXELLES - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Bruxelles pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Dupa-amiaza transfer la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara ( plecare ora 19.05 ). Sosim in aeroportul Otopeni ora 22.45.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Haarlem, Delft & Polderele Olandeze & 35 €
■ Gent & Brugge 35 €;
■ Luxembourg 45 € ;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Amsterdam: Ibis Amsterdam City West 3* ( www.ibishotel.com ); Hotel Amsterdam Schiphol 4* (www.hotelschiphol.nl )
Bruxelles: Hotel Gresham Belson 4* (www.gresham-hotels.com )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile. Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Tarom (poate fi modificata). Orele de zbor sunt informative. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene. Taxele de aeroport sunt valabile la data intocmirii programului si pot suferi modificari.
● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare.

TARIF
PERIOADA: 1 iul, 23 iul, 12 aug, 18 sep 2012
550 euro loc in camera dubla
200 euro supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Iul-12 - 18-Sep-12550

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR