Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Viena 7 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
28/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
365 € (52.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Hotel EUROPAHAUS 3***- situat in Viena (zona de vest), str. Linzer. Camere cu 2 paturi, grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, TV si frigider. www.europahauswien.at

ITINERARIU
Parndorf si Viena –Salszburg; Manastirea Melk–COTUL DUNARII (Szentendre, Visegrad, Esztergom); BRATISLAVA–Croaziera pe Dunare la Budapesta

PLECARI
28.12 – 03.01.2011

SERVICII INCLUSE
- transport (fara ziua 5) cu autocar 2** cu aer conditionat; taxe stradale si parcari ;
- 4 cazari cu mic dejunin Viena la hotel 3*** si 2 cazari cu mic dejunhotel 2** - camere, pentru 2 persoane, cu grup
- sanitar propriu cu dus;
- servicii ghid roman.

SERVICII NEINCLUSE
- optional, Masa de Revelion 95 euro (se achita pana in 1.12)
- Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
- Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plecarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
- Asigurarea medicala

PROGRAM
ZIUA 1 – marti, 28.12 (ora 06.15) – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. , pe ruta Pitesti – Deva – Arad – Ungaria. Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Parndorf – shopping in Designer Outlet (150 magazine, preturi cu 30 – 70% mai mici). Ora 13.30-deplasare la Viena, vizita (90 min) Palatul Schombrun, apoi tur Viena cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si Ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre). Deplasare la hotel pentru cazare. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in Austria), cina in Grinzing si tur by night Viena cu autocarul. Cazare in Viena.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), excursie cu autocarul pentru vizita Manastirea Melk si Salszburg (popas 4 ore pentru: Gradinile Mirabell, Casa MOZART si timp liber-se admira orasul in straie de sarbatoare). Cazare in Viena.
ZIUA 4 - 31.12 (mic dejun). Deplasare in Viena cu autocarul la Shopping Center Sud (SCS)- shopping. Ora 12, deplasare cu autocarul in centrul Vienei - plimbare pietonala, vizite individuale si shopping: Piata Maria Tereza, Coloana Ciumei, Piata Eroilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan, strazile comerciale Kartnerstrasse si Mariahilfestrasse. La ora 17 - deplasare cu autocarul la hotel. Ora 20- deplasare cu autocarul de la hotel in Grinzing pentru turistii care au masa de Revelion. Ora 21.30 - deplasare cu autocarul de la hotel in centrul Vienei pentru ceilalti turisti. Cazare in Viena.
Trecerea in Noul An – in centrul Vienei sau in Grinzing. Ora 1 (toti turistii) intoarcere cu autocarul la hotel.
ZIUA 5 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Concertul de Anul Nou (la pranz) pe ecrane uriase montate in Piata Primariei, Parcul de distractii Prater, plimbare pietonala in Ringul vienez. Cazare in Viena.
ZIUA 6 (mic dejun). In Bratislava se viziteaza (30 min.) Biserica Incoronarii Mariei Tereza si faleza Dunarii. Excursie la Cotul Dunarii : Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare al regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului, panorama asupra Vaii Dunarii si Slovaciei–oraselul Storovo), Visegrad (Castelul in exterior – fosta resedinta a regelui Matei Corvin, panorama – Cotul Dunarii) si Szentendre (orasel turistic). Deplasare la BUDAPESTA - se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara (de la ora 20), optional (27 euro - se achita in excursie), croaziera (minim 20 pers.) pe Dunare by night (aprox. 2 ore,cu cina festiva bufet, muzica). Turistii care nu participa la croaziera, timp liber (aprox. 2 ore) in Piata de Craciun din Budapesta, in perimetru: Podul Margareta, Podul cu Lanturi, zona comerciala Corso–Dunare (hotelurile Intercontinental,Mariott), Podul Elisabeta. Apoi (toti turistii) deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Budapesta.
ZIUA 7 - luni, 03.01 (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria-Arad–Deva-Sibiu–Pitesti. Sosire Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale) aprox. ora 24, in Piata Victoriei si apoi Gara de Nord (coloane).

007

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 20 euro.
La inscriere se achita minim 150 euro.
Grup minim 25 turisti.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
28-Dec-10 - 03-Ian-11365

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR