Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Maroc Orasele Imperiale

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 04/01/2011
Pret Total:
775 € (86.11€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Descriere

O tara unde omul se ingemaneaza cu natura, un loc cu o abundenta de comori care asteapta sa fie descoperite in spatele zidurilor oraselor. O betie a simturilor, o pictura magnifica ce pare sa fi prins viata, vibranta, colorata si plina de farmec. Munti, paduri, cascade, imense campuri de flori cu parfumuri ametitoare, rauri maiestoase si plaje superbe. Dar mai presus de toate, predomina stralucirea si romantismul acestei tari. Fastul oriental, stralucirea si contrastele fascinante din vechile orase Marrakesh, Fez sau Rabat te captiveaza irezistibil. Din momentul sosirii in aceasta tara, incepi sa traiesti o experienta incarcata de mister si exotic. Si nu uitati: cand ajungeti in Casablanca, savurati o cafea sau un ceai in cafeneaua unde Humphrey Bogart a turnat celebrul sau film ce poarta numele orasului…
Preturi si perioade

Itinerariu

Pentru plata integrala pana la 24 oct TARIF 715 EURO
Plecari

27 dec- 4 ian 2011
Servicii incluse

- transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti si autocar modern, licentiat pe durata traseului;
- cazare 1 noapte cu mic dejun in Milano in in hotel de 4* si 7 nopti cu demipensiune in Maroc in hoteluri de 4* ( 1 noapte Casablanca, 3 nopti Agadir, 1 noapte Marakkesh, 2 nopti Fes ) ;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid din partea agentiei pe traseu si ghid local intotitor in Maroc.

Nota: cina de Revelion nu este inclusa – vezi supliment
Servicii neincluse

- asigurarea medicala;
- intrarile la obiectivele turistice 35 € (se achita la agentie);
- taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
- excursiile optionale;
- cina festiva de Revelion obligatorie: 70 €;
- bacsisuri obligatorii 25 € ;
- alte servicii decat cele mentionate.
Program

Ziua 1. BUCURESTI – MILANO
Intalnire cu ghidul pe aeroportul Baneasa si zbor spre Milano (Bergamo ). Sosire si transfer la hotel. Timp liber. Cazare Milano.

Ziua 2. MILANO - CASABLANCA
Mic dejun. Transfer matinal la aeroportul din Milano si zbor spre Casablanca ( plecare ora 8.00 ). Sosim la ora 10.20 in cel mai mare oras din Maroc. Bine ati venit in Africa ! In turul de astazi vom cuprinde principalele atractii turistice: Piata Centrala, Cartierul Habous, Palatul Regal, Piata Mohamed V, zona rezidentiala Anfa, Moschea Hassan al II-lea ( a doua ca marime din lume si singura moschee din Maroc care poate fi vizitata de ne-musulmani ). Seara puteti sa alegeti o plimbare pe faleza de pe tarmul oceanului. Cazare si cina Casablanca.

Ziua 3. CASABLANCA & AZEMMOUR - EL JADIDA
Mic dejun. Timp liber in Casablanca. Optional, putem alege o excursie in pitorescul orasel Azemmour, situat pe malurile raului Oum Er-Rbia, faimos pentru broderia de foarte buna calitate, dupa care vom vizita orasul fortificat El Jadida, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc, datorita numeroaselor cladiri medievale lasate de portughezi. Orasul fortificat a fost inclus in patrimoniul mondial UNESCO datorita exemplului desavarsit de contopire a influentelor dintre culturile europeana si marocana. Vom vizita Biserica Adormirii Maicii Domnului, construita in stiulul gotic tarziu, cu cripta Cisterna ( cea mai importanta cladire mostenita de la portughezi ), zidurile orasului, dupa care vom putea petrece ceva timp pe plajle superbe intinse pe cativa km. Intoarcere in Casablanca. Cazare si cina.

Ziua 4. CASABLANCA - MARRAKESH
Mic dejun. Plecam spre Marrakesh, numit si ‘Orasul Rosu’, fost oras imperial al Marocului. Ajungem in jurul pranzului si vizitam Marrakesh-ului istoric cu gradina Menara, necropola saadiana, Palatul Bahia, Muzeul Koutoubia si Dar Si Said. Cazare si cina.

Ziua 5. MARRAKESH & OUARZAZATE ( POARTA CATRE DESERT )
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de exceptie, prilej de a cunoaste mai profund cultura si viata autentica a localnicilor din satele berbere, care au stapanit Muntii Atlas de peste 3000 de ani si de a ne delecta cu peisajele minunate pe care le strabatem intr-un traseu inedit, spectaculos, pana la Ouarzazate, numit si ‘Poarta catre desertul Sahara’. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n\'Tichka ( 2260 m ), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile abrupte ale muntilor. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara. Orasul este ridicat de berberi, care au construit proeminentele ‘kasbahs’, asezari fortificate ( un fel de medine ) terasate, care ofera o priveliste absolut splendida. In imediata vecinanate se afla orasul fortificat ( ‘ksar’ ) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una din cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakesh, pe care erau transportati scalvi, aur, fildes si sare. Vom putea sa vizitam celebrele ‘Atlas Studios’ unde au fost filmate numeroase filme notorii, ca Razboul Stelelor, Lawrence - Printul Arabiei, Isus din Nazareth, Mumia, Gladiatorul. Pranzul il vom servi la un restaurant local. Intoarcere dupa-amiaza tarziu in Marrakesh. Seara vom participa la cina festiva de Revelion, cu program special. La Multi Ani ! Cazare Marrakesh.

Ziua 6. MARRAKESH – BENI MELLAL – FEZ
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zile. Plecare spre Fez, oras stralucitor, cel de-al treilea ‘oras imperial’ al Marocului al carui centru istoric ( Fes el Bali ) face parte din patrimoniul mondial UNESCO. En route vom face un popas in Beni Mellal, unul din marile centre agricole ale Marocului si vom trece prin satul berber Immouzer du Kandar. Cazare si cina Fez.

Ziua 7. FEZ
Mic dejun. Zi consacrata vizitarii orasului Fez, capitala religioasa a Marocului: Medina medievala (inclusa in patrimoniul UNESCO), Moulay Idriss, Moscheea Karaouine. Timp liber dupa-amiaza. Seara posibilitatea de a participa la un magnific spectacol de sunet si lumini ( optional ). Cazare si cina.

Ziua 8. FEZ - MEKNES – RABAT - CASABLANCA
Mic dejun. Dimineata ne deplasam la Meknes, fosta capitala si cel de-al patrulea oras imperial, dupa Rabat, Marrakesh si Fez. Vom vizita Palatul Dar El Makhzen, Poarta Bab Mansour, Gradinile Lahboul, Mausoleul Moulay Ismail. Continuam intineariul spre Rabat, capitala politica a Marocului. Vom vizita Palatul Regal (Mechouar), Oudaya Kasbah, Mausoleul Mohamed V, Turnul Hassan. Cazare si cina Casablanca.

Ziua 9. CASABLANCA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal la aeroportul din Casablanca, imbarcare si zbor spre Milano ( plecare 10.50, sosire 15.00 ). Dupa o scurta escala, ne imbarcam in zborul spre Bucuresti ( plecare 18.40, sosire 21.45 )

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE( se achita la agentie):

■ Ouarzazate & Ait Benhaddou cu pranz inclus 59 €;
■ Spectacolul de sunet si lumini la Fez 35 € ;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM :

Milano: Hotel NH Fiera Milano 4* (www.nh-hotels.com )
Casablanca: Hotel Ajiad 4* ( www.hotelajiad.com )
Marakkesh: Hotel Amine 4* ( www.hotel-amine.com )
Fez: Hotel Wassim 4* ( http://hotelwassim.ifrance.com )

Nota: in anumite situatii hotelurile mentionate pot fi schimbate, oferindu-se alternative similare.

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. In tarile arabe, standardele hotelurilor pot sa difere fata de normele europene.
● In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, transportul la sol pe durata circuitului de poate efectua si cu minibusuri de 16-25 locuri, cu aer conditionat.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Wizz Air / Easyjet. Orele de zbor sunt informative. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 04-Ian-11775

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR