Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 in Austria 9 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
27/12/2010 - 04/01/2011
Pret Total:
395 € (43.89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Plecari din: Bucuresti, Iasi, Roman, Bacau, Focsani, Buzau, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timisoara

ITINERARIU
Viena – Salzburg - Budapesta

PLECARI
27 decembrie 2010 – 04 ianuarie 2011

SERVICII INCLUSE
- Transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
- 8 nopti de cazare la hoteluri de 3 stele cu mic dejun: 1 noapte Bucuresti, 1 noapte Szeged, 2 nopti Viena, 2 nopti Salzburg, 2 nopti Budapesta
- tur panoramic de oras in: Viena, Salzburg, Budapesta
- excursii si vizite conform programului
- insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
- excursii optionale
- intrari la obiectivele turistice
- cina festiva in noaptea de Revelion
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)

PROGRAM
Ziua 1 (27 dec): IASI – BUCURESTI / CONSTANTA - BUCURESTI
Plecare la ora 08:00 din Iasi. Deplasare pe traseul Iasi – Roman – Bacau – Focsani – Buzau – Ploiesti – Bucuresti. Pentru clientii din Constanta transfer gratuit Constanta – Bucuresti. Cazare hotel Stil 3* Bucuresti.
Ziua 2 (28 dec): BUCURESTI – SZEGED
Plecare la ora 08:00 din Bucuresti pe traseul Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Timisoara – Szeged. Cazare hotel 3* in Szeged.
Ziua 3 (29 dec): SZEGED– VIENA (500 km)
Mic dejun. Vom pleca devreme catre Viena unde vom ajunge dupa pranz. Vom face un tur panoramic al orasului imbracat in straie de sarbatoare. Vom admira Ringul Vienez cu Opera de stat, Palatul Imperial Hofburg (fosta resedinta a dinastiei Habsburgilor), Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Catedrala Sfantul Stefan. Cazare hotel 3* in Viena.
Ziua 4 (30 dec): VIENA
Mic dejun. Astazi va propunem o vizita la Palatul Schonbrunn impreuna cu insotitorul de grup. Palatul are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate 40. Fatada palatului are lungimea de 175 de metri si este impodobit cu coloane clasice si ferestre. Fatadele sunt vopsite cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronoata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizite individuale si pentru cumparaturi. Cazare hotel 3* in Viena.
Ziua 5 (31 dec): VIENA– SALZBURG (300 km) LA MULTI ANI 2011 !
Mic dejun. Astazi vom pleca catre Salzburg numit si “Orasului lui Mozart”. In Salzburg vom ajunge in jurul pranzului si vom face un tur panoramic in centrul istoric, cu Castelul si Gradinile Mirabell, Domul, Piata Mozart cu statuia lui Mozart, Casa Memoriala, Fortareata Hohensalzburg. Cazare hotel 3* in Salzburg. Seara, optional, cina festiva de Revelion la un restaurant local sau participare la petrecerea publica din centrul orasului.
Ziua 6 (01 ian): SALZBURG – Zell am See (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in celebra statiune montana alpina Zell am See. Atractia principala a orasului - statiune este Lacul Zell, in jurul caruia sunt construite numeroase cafenele, baruri, discoteci si restaurante cu diferite specialitati ale zonei si nu numai. Vom avea timp pentru distractie dar si pentru relaxare. Seara ne intoarcem in Salzburg.
Ziua 7 (02 ian): SALZBURG – BUDAPESTA (550 km)
Mic dejun. Astazi vom porni spre Budapesta unde vom ajunge dupa pranz. Vom face un tur panoramic si vom vedea principalele obiective turistice ale orasului: Bastionul Pescarilor, Parlamentul, Podul cu lanturi, Biserica Matyas, Palatul Regal, Bulevardul Andrassy. Cazare hotel 3* in Budapesta.
Ziua 8 (03 ian): BUDAPESTA
Mic dejun. Vom avea timp liber in Budapesta pentru vizite individuale si cumparaturi. Seara, optional va propunem o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare hotel 3* in Budapesta.
Ziua 9 (04 ian): BUDAPESTA – BUCURESTI - IASI
Mic dejun. Vom porni foarte devreme catre tara pe urmatorul traseu: Budapesta – Timisoara – Craiova – Piesti – Bucuresti – Buzau – Focsani – Bacau – Roman – Iasi.

008

Reducere a treia persoana in camera: 20 euro

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
Pentru grup mai mic de 40 de persoane tarifele se modifica astfel:
Supliment grup 36-39 persoane: 15 EUR/persoana
Supliment grup 31-35 persoane: 30 EUR/persoana
Supliment grup 25-30 persoane: 45 EUR/persoana

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 4 saptamani inainte de inceperea excursiei.

CONDITII DE RETRAGERE: conform contractului de prestari servicii turistice care va fi semnat la inscriere.

Conditii de anulare / penalizari:
intre 45 si 31 zile inaintea plecarii: 20% din valoarea pachetului
intre 30 si 25 zile inaintea plecarii: 30% din valoarea pachetului
intre 24 si 20 zile inaintea plecarii: 50% din valoarea pachetului
intre 19 si 15 zile inaintea plecarii: 80% din valoarea pachetului
mai putin de 15 zile: 100%.

OBSERVATII:
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Romania, Austria si Ungaria conform standardelor proprii;
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Toti copiii ce nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara:
1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor
2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat
3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
27-Dec-10 - 04-Ian-11395

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR