Destinatii Europene

Reducere Revelion 2011 Egipt 9 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Revelion
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
26/12/2010 - 03/01/2011
Pret Total:
725 € (80.56€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
PIRAMIDELE – CAIRO – HURGHADA -2 CROAZIERE pe NIL (Cairo, Aswan, Luxor) - Plaja si baie la Marea Rosie

PLECARI
26.12-3.01.2011

SERVICII INCLUSE
- servicii ghid roman si ghid egiptean, transport cu autocarul conform programului;
- transport cu avionul Bucuresti - Istanbul – Cairo – Istanbul - Bucuresti;
- 3 cazari in croaziera pe NIL (cu pensiune completa ) cu vapor de 5**** (cu piscina);
- 3 cazari (hotel de 3*** : TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus) cu mic dejun, din care 2 in Cairo si 1 cu cina in Hurghada (El Gouna Macadi) ;
- 1 cazare in tren pe fotoliu la clasa I - a sau (daca e posibil – se va sti in Egipt) in cusete cu 2 paturi + cina si mic dejun, caz in care se achita 35 euro obligatoriu in Egipt (fara posibilitatea de a opta pentru fotoliu);
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice.

SERVICII NEINCLUSE
- Masa (fara bauturi) de Revelion, taxe aeroport / securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 235 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) ;
- viza, 15 dolari, se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo.
- Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(cu minim 21 de zile inaintea plcarii) prin care se restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
- Asigurarea medicala

PROGRAM
Ziua 1 Duminica 26.12, ora 17.30 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni - check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 19.25 decolare. Sosire Istanbul ora 20.40. Decolare din Istanbul catre Cairo, ora 23.50. Sosire in Cairo ora 02.05. Transfer la hotel. Cazare in Cairo.
Ziua 2 (mic dejun-ora 11). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte). Optional (40 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 euro - daca se achita in excursie), Croaziera pe Nil cu cina si program artistic. Cazare in Cairo.
Ziua 3 (mic dejun). unde se viziteaza Muzeul de Egiptologie (pentru sala mumiilor regale se platesc aprox. 5 euro la intrare). Deplasare la Giza (Cairo) unde se viziteaza in exterior (optional coborare intr-o piramida, aprox. 8 euro - se platesc la intrare) : Piramida lui Keops si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos si 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kefren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. Cazare in tren.
Ziua 4 Sosire in Aswan unde se viziteaza Marele Baraj si Obeliscul Neterminat. Pranz si cazare pe vas.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Templul Kom Ombo (daca navigatia pe Nil permite se poate vizita la lumina reflectoarelor) si Templul Edfu. Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 6– 31.12 (mic dejun). Dimineata, vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si aprox. 8 euro mormantul lui Tutankamon – se achita la intrare), Templul Reginei Hatshepsut, Valea Reginelor. Servirea pranzului, vizita malul de est: Templul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor. Optional (plata in Egipt) la Luxor, spectacol de sunet si lumina. Masa de Revelion in croaziera pe Nil. Pranz, cina si cazare pe vas.
Ziua 7 (mic dejun). Deplasare in convoi de autocare de la Luxor spre Hurgada. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental – Al Saqala – Al Dahar). Timp liber: plaja si baie, shopping. Optional (35 euro - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 euro - daca se achita in excursie), seara - show traditional. Cina si cazare in Hurghada (El Gouna Macadi) .
Ziua 8 (mic dejun). Deplasare la Cairo. Se viziteaza : Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali (de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina - suspendata) si Bazarul Khan El Khalili. Ora 24, transfer la aeroport.
ZIUA 9 Ora 03.50 decolare, sosire in Istanbul ora 6.15. Decolare ora 8.30. Sosire Otopeni ora 9.55.

007
Grup minim 15 turisti.
Copii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
26-Dec-10 - 03-Ian-11725

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR