Destinatii Europene

Reducere Piata De Craciun de la Viena 5 zile Autoc

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Craciun
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
17/11/2010 - 13/12/2010
Pret Total:
189 € (37.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 Miercuri Bucuresti - Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05h00 pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si de formalitatile vamale. Cazare la Budapesta, hotel 3*. Punem la dispozitia Dumneavoastra si in acelasi timp, pentru confortul Dumneavoastra, cele mai moderne autocare de 4* din piata, astfel incat drumul sa fie comod si placut.

Ziua 2 Joi Viena - Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun la hotel. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena, panoramic din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” - Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan, renumita Piata de Craciun din fata Primariei. Transfer la hotel. Cazare hotel Lenas Donau 3*** sau similar. Seara timp liber la dispozitie.

Ziua 3 Vineri Viena - Piata de Craciun & Shopping
Mic dejun la hotel. Transfer la SCS Wien Sud. Wien Shopping City Sud este cel mai mare Centru comercial din Europa Centrala si de Est cu o suprafata totala de 851.000 mp, localizat la doar 12 Km de Viena. Un adevarat Paradis al cumparaturilor, ofera tuturor celor care ii trec pragul o experienta de neuitat in materie de Shopping. In acest Centru Comercial puteti gasi tot ceea ce doriti, de la imbracaminte si incaltaminte pana la mobila si produse electronice si electrocasnice, toate in magazine cu nume sonore, precum : Benetton, Body Shop, Esprit, Lacoste, Zara, Mango, Hugo Boss, Swarovski, Ikea, Mediamarkt, etc. (09:00 - 14:00). Dupa amiaza intoarcere in Viena si timp liber la dispozitie in oras pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena”. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena. Vizitatorii regasesc aici un amestec placut de culoare, muzica, lumina si diversitate culturala care invaluie atmosfera intr-un cadru feeric. Profitati de aceasta ocazie pentru a face un tur prin Pietele de Craciun deschise in tot centrul istoric al orasului si, de ce nu, o plimbare pe celebra artera comerciala Mariahilferstrasse care, in aceasta perioada, isi primeste oaspetii in straie de sarbatoare. Cazare hotel Lenas Donau 3*** sau similar.

Ziua 4 Sambata Viena - Pandorf - Budapesta
Mic dejun la hotel. Plecare spre Parndorf Designer Outlet. Parndorf este Centrul Comercial unde se intalnesc cele mai mari firme de renume mondial, in nu mai putin de 150 de magazine, toate preturile fiind cu 30% - 70% mai mici decat in magazinele de vanzare. Este al doilea Centru Comercial ca marime si importanta din Austria, dupa SCS. Dupa amiaza, plecare spre Budapesta. Tur panoramic Budapesta: Citadela, Podul Elizabeta, Catedrala Sf. Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Cazare in Budapesta, Hotel 3*. Optional, Croaziera pe Dunare cu cina la bordul navei (welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare). Tur Budapesta by Night cu ghidaj in lima romana pe vasul de croaziera. Tarif: 30 € /persoana (minim 25 participanti, transfer inclus).

Ziua 5 Duminica Budapesta - Bucuresti
Mic dejun la hotel. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii

017
Tarifele au fost calculate pentru minim 40 de platitori.
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 40 Euro/copil/perioada

Transfer gratuit din provincie pe urmatoarele rute de transfer:
Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti;
Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov;
Ruta 3. Pitesti - Bucuresti


SUPLIMENT SINGLE 60 EURO
Servicii incluse

2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, hotel 3***
2 nopti cazare cu mic dejun in Viena, hotel Lenas Donau 3*** sau similar
Transport cu autocar propriu clasificat 4****
Tur de oras Viena
Vizitarea Pietei de Craciun de la Viena
Program de shopping cu transferuri incluse la centrele comerciale SCS & PANDORF
Tur panoramic Budapesta
Ghid roman insotitor
Servicii neincluse

asigurarea medicala
intrarile la obiectivele turistice in timpul turului de oras
alte cheltuieli personale

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Nov-10 - 22-Nov-10189
01-Dec-10 - 06-Dec-10189
08-Dec-10 - 13-Dec-10189

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR