Destinatii Europene

Reducere Minivacanta la Istanbul 4 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
09/12/2010 - 27/02/2011
Pret Total:
149 € (37.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 BUCURESTI – EDIRNE – ISTANBUL
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 pe traseul Bucuresti – Ruse – Veliko Tarnovo – Edirne - Istanbul. Dupa intrarea in Turcia, scurt popas in Edirne unde vom vizita faimoasa moschee „Selimiye” – una dintre cele mai mari, considerata a fi o adevarata capodopera a arhitecturii islamice. Moscheea este amplasata in centrul unui „kulliye” - complex alcatuit dintr-un spital, o scoala, o biblioteca si bai publice. Excursia continua spre Istanbul unde vom ajunge in cursul serii. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 2 ISTANBUL – PUNTEA DINTRE DOUA CONTINENTE
Mic dejun. Tur de oras Istanbul: Moscheea Albastra – construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, Topkapi Palace – resedinta imperiala a sultanilor otomani, Biserica Santa Sophia - construita in timpul imparatului Konstantin I (324-337). Dupa pauza de pranz, vom vizita in cursul dupa amiezei: Marele Bazar – cea mai mare si mai atractiva zona de cumparaturi din lume. Grand Bazar dateaza din secolul XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de stazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „târâti” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Nu uitati ca aici totul se negociaza !!. Seara, optional Seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 3 ISTANBUL – COMOARA SULTANILOR DE PE BOSFOR
Mic dejun. Transfer cu autocarul pentru vizitarea Palatului Dolmabahce – Comoara sultanilor de pe Bosfor, cea mai mare si mai luxoasa resedinta din Turcia. Este un simbol al opulentei orientale a celor 6 sultani care l-au locuit, combinata cu rafinamentul occidental. (Costul biletului de intrare~10,50 Euro/persoana). Dupa amiaza, vom vizita Bazarul Egiptean. Bazarul Egiptean este zona dedicata in special delicateselor si mirodeniilor turcesti si egiptene. Este locul ideal de unde puteti cumpara dulciuri, condimente, ceaiuri, cafea, fructe confiate, etc. Bazarul se deschide la ora 08.30 si se inchide la ora 18.30 si se afla in continuarea Grand Bazar. Optional, puteti opta pentru o croaziera pe Bosfor. Cazare hotel 3*** Istanbul.

Ziua 4 ISTANBUL – BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata, pana la ora eliberarii camerelor, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.

017

Transferuri GRATUITE din provincie:
 Ruta1: Constanta – Cernavoda – Fetesti – Slobozia
 Ruta2: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Campina – Ploiesti
 Ruta3: Pitesti

SERVICII INCLUSE
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*** Istanbul
- Tur de oras Istanbul
- Vizitele si excursiile din program
- Transferurile la Grand Bazar si Bazarul Egiptean
- Transport autocar propriu clasificat 4****
- Ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
- asigurarea medicala (obligatorie),
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program,
- excursiile optionale

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
09-Dec-10 - 12-Dec-10-149--
20-Ian-11 - 23-Ian-11-149--
12-Feb-11 - 15-Feb-11-149--
24-Feb-11 - 27-Feb-11-149--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR