Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SICILIA CROATIA 13 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
30/07/2016 - 26/08/2017
Pret Total:
500 € (38.46€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi si 3 cazari la hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
7 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Sicilia ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxele de traversarea marilor cu vaporul (Dubrovnik– Bari, Bari–Corfu – Igumenita, Messina-Reggio di Calabria-Messina).
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

PROGRAM
Circuit Sicilia Croatia 13 zile Autocar

Hotel SANT’ ANDREA 3***-situat in Mascali (intre Taornima si Catania), la 200 m de mare si plaja.Camere cu: 2 paturi, TV, aer conditionat, safe si grup sanitar cu dus,.Demipensiune (bauturile se platesc).www.hotelsantandrea-mascali.it

Circuit Sicilia Croatia 13 zile Autocar

ZIUA 1 – sambata, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou Gara de Nord). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).

ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru numeroasele filme de aventuri -Winnetou). Cazare in zona Knin – Sinj.

ZIUA 3 (mic dejun) In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare la Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari. Cazare pe vapor.

ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu ferry boat-ul. Cina si cazare Sicilia.

ZILELE 5 -10 mic dejun,cina si cazare in Sicilia. Plaja si baie in mare.

ZIUA 6 – dimineata, excursie in CATANIA (popas 90 min in centru), apoi plaja si baie.

ZIUA 7 – excursie de � zi in TAORMINA – plimbare pe Corso Umberto (vizita amfiteatrul grec), apoi plaja si baie.

ZIUA 8–excursie de 1 zi cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina(optional–urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere), apoi deplasare la SIRACUSA -vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).

ZIUA 9 – excursie de 1 zi la: AGRIGENTO-vizita Valea Templelor, Montreale (langa Palermo)-vizita Catedrala, PALERMO – tur pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini Santa Maria dell’Amiraglio, apoi timp liber in Palermo.

ZIUA 5-miercuri,optional,croaziera in Insula Malta (135 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 EUR – daca se achita in excursie) si include : taxe portuare, transport autocar (hotel-vapor-hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.

Excursiile din zilele: 5, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare,costa (15+25+50+45) in total 135 Ñ” si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 11 (mic dejun).Deplasare la Bari si traversarea Marii Adriatice cu ferryboatul spre Corfu sau Igumenita. Cazare pe vapor.

ZIUA 12 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul prin Kastrakis,printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.

ZIUA 13 – joi (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou Gara de Nord).

Final program Circuit Sicilia Croatia 13 zile Autocar.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single (inclusiv pe vapor) 350 Ñ”.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 Ñ” / pers.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 Ñ”.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare: pasaport sau carte de identitate.

Imbarcari: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR