Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT TUNISIA 14 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
14 zile
Valabilitate Oferta:
29/08/2012 - 11/09/2012
Pret Total:
690 € (49.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
TUNIS - SOUSSE - HAMMAMET - EL GEM - KAIROAN - SAHARA - LACUL SARAT CHOTT EL DJERID - INSULA DJERBA – SICILIA - SIRACUSA - TAORMINA - ETNA - AGRIGENTO – PALERMO - CORFU - KALAMBAKA

PLECARI
30.08.2012

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghid local (tot timpul) in Tunisia ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
2 cazari cu mic dejun si 2 cazari cu demipensiune la hotel 3* cu aer conditionat in Tunisia;
4 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi;
5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

SERVICII NEINCLUSE
255 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania)=taxele de traversare a marilor cu vaporul(Igoumenita-Bari, Palermo-Tunis-Palermo, Bari-Corfu-Igumenita, insula Djerba, Messina-Reggio di Calabria-Messina).
biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
ZIUA 1 Joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Kalambaka (Grecia).

ZIUA 2 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o Manastirea suspendata Marele Meteor, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul. Cazare pe vapor.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare prin sudul Italiei pe ruta Taranto - Cosenza. Traversarea Stramtorii Messina cu ferry-boatul in Sicilia. In Taormina, plimbare pe Corso Umberto. Cazare in zona Taormina.

ZIUA 4 (mic dejun). In Taormina–vizita Amfiteatrul grec. Urcare cu autocarul la Vulcanul Etna pana la statia de telecabina (optional-urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la Siracusa-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).Cazare in zona Siracusa-Ragusa.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Agrigento-vizita Valea Templelor. Tur Palermo cu autocarul pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Deplasare (10 Km) la Montreale unde se viziteaza Catedrala. Timp liber in Palermo. Deplasare cu ferry-boatul din Palermo in Tunisia la ora 23.59. Cazare pe vapor.

ZIUA 6 (mic dejun). Sosire, ora 10.30, in Tunis. Deplasare pentru vizitarea Anfiteatrului roman El Jem. Se tranziteaza orasele Sfax, Al Maharas si Gabes. Cazare in zona Gabes-Insula Djerba.

ZIUA 7 (mic dejun). Se traverseaza cu bacul in insula Djerba, vizita: Sinagoga El Ghriba, Muzeul Patrimoniului Guellala si un atelier de ceramica. Traversare cu bacul din insula si deplasare cu autocarul la Matmata unde se viziteaza o locuinta troglodita. Deplasare cu autocarul in orasul Douz (poarta desertului Sahara) unde, optional, plimbare cu camila pe dunele de nisip. Cina si cazare in Douz (Sahara).

ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza lacul sarat Chott el Djerid. Deplasare cu autocarul sau, optional (aprox. 6 є), plimbare cu caleasca in oaza de palmieri Deguech. Optional (din orasul El Hama), plimbare (aprox. 15 є) cu masini 4X4 pentru vizitarea oazelor naturale de munte Chebika si Tamarza. Apoi, toti turistii-deplasare cu autocarul in Tozeur-vizita muzeul Dar Cherayet. Cina si cazare in Tozeur (Sahara).

ZIUA 9 (mic dejun). In Sbeitla se viziteaza ruinele romane. In Kairouan-vizita Marea Moschee Okba. Tur cu autocarul prin statiunile Sousse si Port El Kantaoui. Plaja si baie in Sousse. Optional (40 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50 € - daca se achita in excursie), seara folclorica cu spectacol de lumini si laser Al Zahra. Cazare in Sousse.

ZIUA 10 (mic dejun). Vizita statiunile Hammamet si Yasmine. In Tunis se viziteaza muzeul Bardo, apoi deplasare la Cartagina-vizita termele imparatului roman Antonius, plimbare pietonala in Sidi Bou Said (orasul albastru). Timp pentru shopping in Tunis (bulevardul Habib Bourguiba). Deplasare cu vaporul din Tunis la Palermo, sambata ora 25 sau duminica ora 1. Cazare pe vapor.

ZIUA 11 (mic dejun). Timp liber in Palermo. Traversarea stramtorii Mesina cu ferry-boatul.Cazare in Reggio di Calabria.

ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cosenza–Taranto. Traversarea marii cu vaporul de la Bari (Brindisi) in Corfu. Cazare pe vapor.

ZIUA 13 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul pe ruta Kastrakis–Zindros, printre manastirile suspendate de la Kalambaka(fara intrare in vreo manastire). Cazare in Kalambaka.

ZIUA 14 Miercuri (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

007

Supliment single (inclusiv pe vapor) 480 є.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 200 є / pers.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 35 є.
Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul
neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
30.08.2012
690 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
30-Aug-12 - 12-Sep-12690

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR