Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SPANIA CLASICA 10 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
05/06/2012 - 27/09/2012
Pret Total:
599 € (59.9€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
BARCELONA - MADRID - TOLEDO – CORDOBA - SEVILLA - GIBRALTAR - COSTA DEL SOL - GRANADA - ALHAMBRA - VALENCIA

PLECARI
5 iun, 2 iul, 30 iul, 26 aug, 27 sep 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti–Barcelona–Bucuresti;
autocar modern 3* pe durata traseului;
cazare 9 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*: 3 nopti Costa Brava-Maresme, 2 nopti Madrid, 1 noapte Sevilla, 1 noapte Algeciras, 1 noapte Granada, 1 noapte Valencia;
3 cine la restaurantul hotelului in Costa Brava-Maresme ; vizitele cuprinse in program.
ghid din partea agentiei pe traseu.

Cazarea de la Madrid se poate face intr-o perioada sau alta si in hotel de 3*.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165 €;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale ;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni si imbarcare pentru zborul spre Barcelona, ora 09.15 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire in Barcelona ora 11.30 si incepem explorarea orasului Barcelona: Catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla ( principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti ), Acvariul, Cartierul Barri Gotic, Stadionul Olimpic. Transfer la hotel in Costa Brava-Maresme, zona turistica cu statiuni moderne, aflata la 50 km nord de Barcelona, pe tarmul Mediteranei. Cazare si cina.

Ziua 2. ZARAGOZA – MADRID ( 650 km)
Mic dejun. Plecare spre Madrid, capitala Spaniei, supranumit si “orasul galactic”. En route scurt popas in Zaragoza unde vom vizita Biserica El Pilar si Catedrala. Sosire in Madrid dupa-amiaza tarziu si tur panoramic, in care vom admira zona medievala cu Plaza Mayor, Puerta del Sol, Piata Cibele si Gran Via ( principala artera comerciala a orasului ). Seara transfer la hotel. Cazare in Madrid.

Ziua 3. MADRID & EL ESCORIAL
Mic dejun. Dimineata vizitam Muzeul Prado si Palatul Regal. Dupa amiaza program liber la dispozitie sau, optional, vizita la El Escorial, unde vom putea admira impozantul complex monastic si palat al lui de Filip al II-lea. Construit in sec. al 16-lea, astazi functioneaza ca si manastire, palat regal, muzeu si scoala. Cazare.

Ziua 4. TOLEDO – CORDOBA ( 570 km )
Mic dejun. Plecare spre Toledo, una din fostele capitale ale Imperiului Spaniol, ale carui monumente sunt parte din patrimoniul cultural UNESCO . Vizitam Catedrala si Basilica Sfantului Toma. Timp liber pentru plimbari, cumparaturi etc. Continuarea drumului spre Cordoba, orasul artei si al bijuteriilor de Guadalquivir. Se viziteaza Moscheea ‘Mezquita de Cordoba’, Plaza del Porto (locul unde Cervantes a scris o parte din “Don Quijote” ), Judeira, vechiul cartier evreiesc. Seara cazare Sevilla.

Ziua 5. SEVILLA - GIBRALTAR ( 240 km )
Dupa mic dejun se viziteaza orasul Sevilla. Marea atractie o constituie Catedrala Santa Maria, cea mai mare catedrala gotica din lume si a treia catedrala crestina din punct de vedere al marimii, Minareta Giralda, turnul cu ceas al catedralei, este un exemplu desavarsit al arhitecturii medievale din perioada dinastiei Almohad. In continuare vom admira Palatul Regal Alcazar ( exterior ), Parcul Maria Luiza, Plaza de Espana -promenada deschisa sub forma unui urias semicerc, de-a lungul unui canal cu apa, marginita de cladiri monumentale. Plecare spre La Linea de la Conception, oras situat la granita cu Gibraltar. Excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael (o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Cazare in Algeciras.

Ziua 6. COSTA DEL SOL - GRANADA ( 280 km )
Dupa mic dejun, turul rivierei sudice a Spaniei, Costa del Sol, cu popas in Marbella, cea mai renumita statiune de pe coasta. Continuam itinerariul spre Granada, situata in umbra peisajelor dramatice ale muntilor Sierra Nevada, oras de care se leaga indiscutabil monumentalul complex arhitectonic, Alhambra. Sosire in Granada si tur pietonal, incluzand vizitarea Catedralei si a Cancelariei Regale. Seara, optional, participare la un veritabil spectacol de flamenco. Cazare in Granada.

Ziua 7. ALHAMBRA, ALICANTE ( 560 km )
Mic dejun. Dimineata devreme vizitam, optional, vechea fortareata maura Alhambra, unul din cele mai importante monumente de arhitectuta islamica. Plecam spre Alicante, oras deosebit de pitoresc situat pe Costa Blanca ( Spania de sud-est ). Tur panoramic cu vizitarea Catedralei San Nicolas, Cartierul vechi El Barro, plimbare pe promenada. Urmatorul popas va fi la Benidorm, supranumit si ‘Manhattan-ul Spaniei’ sau ‘Beni York’ datorita cladirilor zgarie nori care se intind de-a lungul coastei. Drumul continua spre Valencia. Cazare Valencia.

Ziua 8. VALENCIA
Mic dejun. Tur matinal al Valencei, al treilea oras ca marime din Spania si totodata locul de origine al traditionalei \"paella\". Vizitam Palacio del Marques de Dos Aguas, centrul orasului. Continuam traseul spre Barcelona, prin Costa Dorada, unde vom face un popas la Salou, oras-statiune de top a Spaniei. Cazare si cina Costa Brava.

Ziua 9. MONTSERRAT & ANDORA
Mic dejun. Timp liber in Costa Brava pentru plaja sau alte activitati. Optional, excursie la Manastirea Montserrat, construita pe stancile abrupte ale muntelui cu acelasi nume, ( comparbila cu complexul monahal Meteora ), cel mai important centru spiritual din regiunea Catalonia, continuand apoi cu Andora, ocazie de a ne bucura de peisaje spectaculoase si de a face cumparaturi tax-free. Cazare si cina Costa Brava.

Ziua 10. BARCELONA - BUCURESTI
Mic dejun Transfer la aeroportul din Barcelona, imbarcare si zbor spre tara (ora 12.20 ). Sosire in Bucuresti Otopeni ora 16.25.

005


Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ El Escurial 19 €
■ Turul Gibraltar-ului 37 € ( tur in microbuze speciale, audio ghidat, opreste in toate punctele de interes )
■ Seara spaniola la Granada cu spectacol de flamenco 33 € ( include bilet intrare, transferuri si o bautura )
■ Alhambra 39 € ( include transport, ghid local spaniol si ghid roman, bilet de intrare)
■ Montserrat & Andora 45 €

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Costa Brava-Maresme : Hotel Luna Club 4* (www.hotenco.com)
Madrid: Hotel Silke Torregarden 3* (www.hoteles-silken.com )
Sevilla: Hotel Andalusi Park 4* (www.hotelandalusipark.com)
Algeciras: Hotel NH Campo de Gibraltar 4* (www.nh-hotels.com)
Granada: Hotel Macia Real de la Alhambra 4* (www.maciahoteles.com)
Valencia: Hotel Mas Camarena 4* ( www.husa.es )

PERIOADA: 5 iun, 2 iul, 30 iul, 26 aug, 27 sep 2012
599 euro / loc in camera dubla
200 euro / supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Iun-12 - 27-Sep-12599

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR