Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT SI SEJUR PORTUGALIA 12 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
24/08/2012 - 03/09/2012
Pret Total:
795 € (66.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

PROGRAM

Ziua 1. BUCURESTI – LISABONA
Intalnire ora ghidul in aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pentru zborul spre Lisabona. Sosire in capitala Portugaliei ora 18.30 si transfer la hotel pe Riviera Lisabonei, in Costa da Caparica, cea mai apropiata statiune litorala de capitala ( la numai 14 km de centru ), cu plaje superbe de nisip udate de apele verzi-turcuaz ale oceanului. Cazare.

Ziua 2. LISABONA
Dupa mic dejun, incepem vizitarea partii vechi a orasului, cu impresionantele cladiri construite in stilul Art Nouveau, piete pavate cu mozaicuri, stradute medievale impanzite de cafenele si magazine etc. Printre obiective se numara Manastirea renascentista Jeronymus, cartierul Alfama, zona comerciala Bairro Alto, Turnul si Manastirea Belem, Oceanarium ( cel mai mare acvariu din Europa ). Timp liber dupa-amiaza in Lisabona. Cazare.

Ziua 3. LISABONA & SINTRA, CASCAIS, ESTORIL
Mic dejun. Timp liber in Lisabona sau in Costa da Caparica pentru plaja, vizite individuale. Optional, vom face o frumoasa excursie la Sintra ( orasel de poveste, inconjurat de numeroase castele si palate ) si la fermecatoarele statiuni de la Oceanul Atlantic, Cascais si Estoril. En route, popas la Cabo de Roca, cel mai vestic punct al Europei. Intoarcere in Lisabona si cazare.

Ziua 4. LISABONA – FATIMA– PORTO ( 360 km )
Mic dejun. Plecam spre Fatima, cu popasuri en route la Manastirile Maria de Alcobaca si Batalha, doua importante edificii monahale din Portugalia. Sosim la Fatima, unul din cele mai importante centre de pelerinaj din lume, vestit datorita sanctuarului din Basilica Maicii Domnului, locul in care se spune ca s-a aratat Feciara Maria. Vizitarea Basislicii si a Catedralei moderne Igreja da Santíssima Trindade, recent construita, intr-un stil futurist, situata in partea opusa a Esplanadei. Continuam traseul spre Porto, al doilea mare oras al tarii, situat in delta raului Duoro. Cazare in Porto.

Ziua 5. PORTO & SANTIAGO DE COMPOSTELLA
Mic dejun. Excursie optionala de exceptie, prin nordul Portugaliei, trecand frontiera in Spania pana la Santiago de Compostela, ‘orasul pelerinilor’, al treilea mare oras sfant si centru spiritual al crestinismului, dupa Ierusalim si Vatican, a carui catedrala baroca impresionanta, edificiu aflat in patrimoniul UNESCO, adaposteste ramasile pamantesti ale Sf. Apostol Iacob. Vom face un tur pietonal, strabatand centrul istoric pe stradutele pietruite ce se deschid in piete largi (galego ), vizitand faimoasa Catedrala, Palatul Arhiepiscopului Gelmirez etc. En route, popasuri la Braga si Viana do Castelo, doua orasele minunate din nordul Portugaliei. Cazare Porto.

Ziua 6. PORTO – COIMBRA ( 130 km )
Mic dejun. Vizitam Porto, incluzand Ribeira, impunatoarea Catedrala (secolul XII ), Biserica Sao Francisco si Podul D. Luis, emblema orasului, construit de discipolul faimosului arhitect Eiffel. Cazare in Coimbra.

Ziua 7. COIMBRA – ALGARVE ( 470 km )
Mic dejun. Turul orasului Coimbra, prima capitala a Portugaliei, unde vom vizita una din cele mai vechi Universitati din Europa, Catedrala ( sec. XII ) si ne vom bucura de atmosfera tipic portugheza din carierul Baixa. Continuam traseul spre sud. Sosim in cursul serii pe Riviera Algarve, renumita zona turistica de coasta, cu numeroase statiuni moderne si nenumarate posibilitati de peterecere a timpului, cu peisaje incantatoare si peste 150 km de plaje cu nisip fin auriu. Cazare.

Ziua 8. ALGARVE – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja, cumparaturi si activitati optionale. Statiunea Praia de Rocha, unde se afla hotelul nostru, este asezata la mijlocul distantei dintre Faro si cea mai vestica statiune din Algarve, Sagres, bucurandu-se de una din cele mai renumite plaje de pe coasta, cu doua stanci uriase inaltandu-se din nisip, care, pe fundalul albastrului oceanic, creeaza un peisaj de o frumusete deosebita. Puteti alege o plimbare pe promenada sau cu vaporasul de-a lungul tarmului, sa savurati un cocktail la unul din numeroasele baruri de pe plaja sau o cina romantica la un restaurant admirand un superb apus de soare, sa explorati imprejurimile pitoresti sau numeroasele magazine cu oferte de sezon, sa va distrati intr-unul din cele sapte aquapark-uri de pe coasta sau sa va incercati norocul in cazino, aflat chiar in statiune. Praja de Rocha ofera de asemenea nenumarate posibilitati pentru practicarea sporturilor de apa, inclusiv scufundari pentru incepatori si profesionisti. Cazare.

Ziua 9. ALGARVE & GIBRALTAR
Mic dejun. Excursie optionala in Gibraltar, micuta colonie britanica, situata la confluenta Marii Mediterane cu Oceanul Atlantic, in care ne vom putea bucura admirand legendarele maimute de pe Upper Rock, vizitand Pestera St. Michael ( o grota de o frumusete unica, unde regulat au loc si diverse concerte ) sau facand cumparaturi la preturi tax-free. Intoarcere in Algarve si cazare.

Ziua 10. ALGARVE
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja si alte activitati. Cazare.

Ziua 11. ALGARVE
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja si alte activitati pana seara. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Lisabona, imbarcare si zbor spre Milano. Sosire in cursul serii si caza Milano.

Ziua 12. MILANO - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru intoarcerea in tara.

005

Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
? Sintra, Cascais, Estoril & Cabo da Roca 40 €
? Nordul Portugaliei & Santiago de Compostela 57 €
? Turul Gibraltar-ului 57 € ( tur in microbuze speciale, audio ghidat, opreste in toate punctele de interes )

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Lisabona ( Riviera Lisabonei ): Hotel Costa da Caparica 4* ( situat pe plaja, www.costacaparicahotel.com )
Porto: Hotel Axis Porto 4* ( www.axisportohotel.com )
Coimbra: Hotel Best Western D. Luis 3* sup. ( www.hoteldluis.pt )
Algarve: Hotel Luar 3* ( www.hluar.com )
Milano: Hotel Best Western Milton 4* (MD bufet, www.miltonmilano.com )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

24 aug 2012

795 euro / loc in camera dubla

250 euro / supliment single
Servicii incluse

transport avion Bucuresti –Lisabona –Bucuresti si autocar modern 3* - 4* pe durata traseului;
cazare 10 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4* si 3*: 3 nopti Lisabona, 2 nopti Porto, 1 noapte Coimbra, 4 nopti pe Riviera Algarve ( vezi detalii despre hoteluri );
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.
Servicii neincluse

asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice ;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 165€;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € ( functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale:
alte servicii decat cele mentionate.

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
24-Aug-12 - 03-Sep-12795

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR