Destinatii Europene

REDUCERE Circuit Malaesia Singapore Insula Batam

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
02/10/2014 - 06/10/2015
Pret Total:
890 € (89€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • scufundari
  • excursii ecvestre
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Reducere 10% pentru inscrieri pana la 30.10.2014

Itinerariu

MALAYSIA - SINGAPORE - INSULA BATAM (INDONESIA)
Plecari

06.03.2015, 16.10.2015
Servicii incluse

servicii ghid roman si ghizi locali ;
bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat;
2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*;
biletele de intrare la obiectivele turistice.
Servicii neincluse

495 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) 7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini), in total 185 €;
b) taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total = 310 €.
Program

ZIUA 1-Vineri, ora 15.30-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 17.35-decolare, sosire la ora 19.35 in Amsterdam. Ora 21-decolare.
ZIUA 2 Sosire la ora 16.20 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local. Cazare in Singapore.

ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni (simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani). Cazare in Singapore.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi (viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam= 45 min. Cazare in Singapore.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteaza moscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas (urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.

ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie. Cina si cazare in Insula Penang.

ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber.Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.45

ZIUA 10-Duminica, sosire la ora 5.55. Ora 13-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 16.45.

007
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans 50 euro.
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 245 €.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.
Grup minim 15 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .
Inscrierile se fac incepand cu 1.07.2014 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.
Tarif
Perioada Loc in camera dubla
6.03, 16.10.2015 890 euro

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR