Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT IRLANDA 10 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
05/06/2012 - 07/09/2012
Pret Total:
995 € (99.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
DUBLIN - CLONMACNOISE - BLARNEY CASTLE - BELFAST

PLECARI
5 iun, 15 iul, 8 aug, 7 sep 2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Dublin – Bucuresti si autocar modern 3* - 4* pe durata traseului;
cazare 9 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 2 nopti Dublin, 1 noapte Cork, 2 nopti Killarney, 1 noapte Galway, 1 noapte Sligo, 2 nopti Belfast;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, taxe autostrazi, parcari si intrari in orase 185 €;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – DUBLIN
Intalnire in aeroportul Otopeni Henri Coanda si zbor Bucuresti – Dublin ora 08.30, via Londra. Sosire ora 13.15 si transfer la hotel. Timp liber. Cazare Dublin.

Ziua 2. DUBLIN & CLONMACNOISE
Mic dejun. Vizitam Dublin-ul, capitala Republicii Irlanda: Dublin Castle ( fosta resedinta regala, astazi important complex guvernamental irlandez ), Christ Church Cathedral, Sf. Patricks Cathedral, Trinity College, Guinness Hoptstore, unde vom putea degusta un pahar din cea mai faimoasa bere din lume. Timp liber la dispozitie dupa-amiaza. Optional, excursie la Clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahice, situata in comitatul Offaly, pe malul raului Shannon. Fondata in sec. al VI-lea de catre Sf. Ciran, devine in timp, cel mai prestigios sit religios al Irlandei. Complexul cuprinde ruinele unei vechi catedrale, 7 biserici ( sec 10 -13 ), 3 cruci inalte si cea mai mare colectie de gravelaburi din Europa. Vom avea prilejul sa vizitam Templul Finghin, Templul Connor si Crucea Scripturilor, realizata din piatra ( 4 m inaltime, cea mai frumos decorata cruce din Irlanda ). Seara, optional, va invitam la o cina traditionala irlandeza cu muzica si dansuri folcrorice intr-un pub autentic din centrul orasului. Cazare Dublin.

Ziua 3. DUBLIN – GLENDALOUCH - CASHEL – CORK ( 275 km )
Mic dejun. Plecam spre cel de-al doilea oras ca marime al Republicii Irlanda, Cork. En route, popas la Casa Russborough, considerata cea mai frumoasa casa din Irlanda, cu un fronton masurand 210 m, construita in sec. al XVII-lea de Richard Casseles in stilul arhitectural palladian. In continuare vom vizita complexul monastic Glendalough din sec. al VI-lea, situat intr-o frumoasa vale glaciara, un important sanctuar spiritual medieval al Bisericii Catolice. Ultimul popas inainte de a ajunge la Cork, va fi la Cashel, o veritabila acropola irlandeza situata pe un promontoriu calcaros. Cazare Cork.

Ziua 4. CORK – BLARNEY CASTLE – KILLARNEY ( 100 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei vom facem un tur pietonal al orasului Cork, deopotriva port activ riveran si centru universal renascentist. Vizitam Patrick’s Street, English Market, Catedrala St. Finbarre’s, City Hall, fortul elizabethan de unde se deschide o superba panorama asupra orasului. Vom vizita apoi Blarney Castle, situat in imediata apropiere a orasului Cork, castel medieval acoperit de legende, locul unde se afla faimoasa Piatra a Elocventei, sarutata de-a lungul secolelor de milioane de turisti. Sosim la Killarney dupa-amiaza, unul din cele mai vizitatea orase ale Irlandei, cu cea mai mare infrastructura turistica dupa Dublin. Kllarney este renumit datorita peisajelor spectaculoase care il inconjoara, cu lacuri sclipitoaare, cascade minunate, paduri de stejari cu o fauna bogata, monumente medievale, toate cuprinse in Parcul National Killarney, intins pe o suprafata de peste 100.000 mp. Timp liber in Killarney. Cazare.
Ziua 5. RING OF KERRY ( 185 km )
Mic dejun. Astazi avem prilejul sa descoperim unul din cele mai spectaculoase trasee din Irlanda, intr-o excursie optionala pe Ring of Kerry. Ruta acopera un drum circular lung de 179 km, strabatand Parcul National, cu o mare densitate de obiective turistice: Muckross House, Fortul de Piatra Staigue ( construit in sec al IV-lea ), Derrynane House ( casa lui Daniel O’Connell ), Castelul Ross, Lacurile Lough Leane, Ladies View ( punct de belvedere cu o vedere panoramica asupra Parcului National ), Pasul Gap of Dunloe, Cascada Torc, Skelling Experience, Catedrala St. Mary etc. Cazare Killarney.

Ziua 6. KILLARNEY – BUNRATTY CASTLE - CLIFFS OF MOHER – GALWAY ( 275 km )
Mic dejun. Continuam traseul spre nord pentru a ajunge la Limerick, cel de-al treilea mare oras al Republicii Irlanda. Vom vizita King John’s Castle, St. Mary’s Cathedral, Universitatea. Timp liber la dispozitie. Urmatorul popas va fi Bunratty Castle, unde vom putea sa vizitam si Parcul Folcloric, in care vom intalni satul traditional irlandez cu case si cladiri din secolul 19. Continuam drumul spre coasta pana la Cliffs of Moher, faleze impresionante inaltandu-se deasupra oceanului, considerate cele mai inalte din Europa ( 214 m ). Vom desoperi peisajul selenar de pe platoul carstic Burren, care acopera o suprafata de 300 kmp, de unde privelistea este uimitoare. Sosim spre seara in Galway, transfer la hotel si cazare.

Ziua 7. GALWAY – CONNEMARA – SLIGO ( 240 km )
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal al celui mai mai mare oras din vestul Irlandei, asezat pe o parte si de alta a raului Corrib. Drumul continua spre tinutul Connemara, tinut solitar, inconjurat de ocean, invecinandu-se in vest cu comitatul Galway. Oscar Wilde, fascinat de frumusetea salbatica, spunea adesea ca tinutul este compus din cer, mare si lacuri. Vizita incepe cu capitala neoficiala a Connemarei, Clifden, port cochet, cautat de turisti pentru pitorescul sau si continuam cu un popas in Parcul National, unde ne va incanta splendoarea peisajelor. In drumul spre Sligo vom trece prin Westport si Castlebar. Cazare Sligo.

Ziua 8. ENNISKILLEN – LONDONDERRY – GIANT’S CAUSEWAY - BELFAST ( 350 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei se viziteaza orasul natal al celebrului poet William Butler Yeats si a pictorilor John B Yeats si Jack B Yeats. Se pleaca spre Enniskillen, oras al comitatului Fermanagh, asezat strategic intre lacul Erne inferior si Erne superior. Se viziteaza castelul Cool, resedinta neoclasica construit in secolul XVIII. En route, scurte opriri la Londonderry -oras fortificat din Irlanda de Nord si la Gigant’s Causeway, formatiune vulcanica, impresionanta prin cele 40.000 de coloane hexagonale verticale juxtapuse, una dintre cele mai importante atractii naturale din Regatul Unit, parte din patrimoniul mondial UNESCO. Seara sosire si cazare Belfast.

Ziua 9. BELFAST
Mic dejun. Tur matinal in Belfast, vizitand Donegall Square, Primaria, Royal Ave, Catedrala, Turnul cu Ceas, Universitatea, Opera, Castelul, de unde se poate admira o panorama superba a orasului. Dupa-amiaza libera. Cazare Belfast.

Ziua 10. BELFAST – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer matinal la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara ( via Londra ).

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Clonmacnoise din Dublin: 29 €
■ Cina traditionala irlandeza: 42 €
■ Ring of Kerry ( din Killarney ): 55 €
PERIOADA
5 iun, 15 iul, 8 aug, 7 sep 2012
995 euro / loc in camera dubla
212 euro / Supliment single

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Iun-12 - 07-Sep-12995

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR