Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT INDIA NEPAL 13 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
13/08/2016 - 13/08/2016
Pret Total:
1391 € (107€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Delhi; Kathmandu - Bucuresti;
Bilet de avion pentru zbor international Delhi - Kathmandu;
Cazare 10 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:
Mesele mentionate in program: 10 Mic dejun, 6 Cina;
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse
Insotitor de grup din partea Eturia
Bacsis ghizi locali si soferi
Asigurarea complexa de calatorie
Serviciu telefonic de urgente 24/7
Transportul se va face cu autocar privat

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport 499 Euro/persoana
Early check-in, late check-out
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din India: 60 euro
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Nepal: 25 USD

PROGRAM
Circuit India Nepal 13 zile

Ziua 01 : PLECARE DIN BUCURESTI
Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.

Ziua 02 : SOSIRE IN DELHI
La sosire pe aeroportul international din Delhi vei fi intampinat de reprezentantul local, urmand a fi transferat la hotel.
Vom face un tur al orasului vechi Delhi, pe parcursul caruia vom vizita Moscheea Jama Masjid, Raj Ghat – monumentul memorial al lui Mahatma Gandhi si mormantul lui Humayun. Vom trece pe langa Fortul Rosu – cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul, simbol al puterii si elegantei lui Shah Jehan, construit in spatele zidurilor din gresie rosie, pe langa cladirea Parlamentului si ne vom opri la India Gate pentru cateva fotografii pentru ca in final sa vizitam Gurudwara Bangla Sahib, constructie recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.
Vei admira Jama Masjid, cea mai mare moschee din India. Moscheea a fost construita tot in perioada lui Shah Jahan, cand au fost ridicate si Taj Mahal si Fortul Rosu.
Vei face o plimbare cu ricsa prin Old Delhi; vei vedea Fortul Rosu, cel mai bogat fort si palat al Imperiului Mogul.
Vei vizita Raj Ghat – monumentul dedicat lui Mahatma Gandhi; o ceremonie comemorativa are loc in fiecare zi de vineri.
Vei vizita Bangla Sahib Gurudwara, cel mai proeminent Sikh Gurdwara, sau casa de cult Sikh, fiind recunoscuta in Delhi dupa cupola aurita.
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 03 : DELHI
Vei face un tur in New Delhi, un exemplu perfect despre cum aceasta tara se schimba din mers, pastrandu-si in acelasi timp neschimbat trecutul. Vei vizita Qutub Minar si vei merge de-a lungul bulevardului ceremoniilor Rajpath, trecand pe langa impozantele India Gate (Poarta Indiei), Resedinta Presedintelui si Casa Parlamentului, Templul Lotus si Swaminarayan Akshardham.
Vei vizita Qutub Minar (minaretul Qutub), cel mai inalt minaret din caramida. Qutub Minar avand inaltimea de 72,5 m inaltime este inclus in Lista Patrimoniului Universal UNESCO.
Vei vizita Humayun‘s Tomb (mormantul Humayun), care a fost construit la cererea sotiei imparatului Humayun in anul 1562 si proiectat de Mirak Ghiyath, un arhitect persan. In anul 1993, mormantul a fost inclus in Patrimoniul universal UNESCO.
Vei vizita Marele Templu Lotus care este considerat un model al arhitecturii moderne, o emblema a Indiei moderne.
Vei vizita Templul Akshardham. Respectand stiluri arhitecturale traditionale, intregul complex Swaminarayan Akshardham a fost construit in doar cinci ani, datorita eforturilor a 11.000 de artizani si voluntari, fiind inaugurat in anul 2005.
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 04 : DELHI – AGRA
Transfer New Delhi – Agra pe un traseu ce dureaza circa 4-5 ore.
Vei vizita impresionantul Taj Mahal – simbol al dragostei netarmurite.
Vei vizita Fortul Agra, aflat la 2,5 km nord-vest de renumitul Taj Mahal.
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 05 : AGRA – FATEHPUR SIKRI – JAIPUR
Vei pleca catre Jaipur, cunoscut si sub numele de orasul roz, capitala statului Rajastan. Pe traseu vei face o oprire la Fatehpur Sikri fost oras imperial al Dinastiei Mogulilor, construit de catre Imparatul Mogul Akbar.
In aceasta seara vei servi cina la Chokhi Dhani. Chokhi Dhani este un resort intins pe o suprafata considerabila, este de fapt un catun sofisticat, realizat cu finete si bun gust. Aflat la distanta de orasul aglomerat si zgomotos resortul ofera clientilor sai experiente ce nu pot fi uitate prea usor. Elementele traditionale sunt imbinate armonios cu cele moderne, hotelul luxos de 5 stele oferind facilitati deosebite. Chokhi Dani este un concept care capteaza spiritul vibrant al Rajasthanul si ofera o experienta perfecta Rajhastani, ce se poate observa in picturi, arta Bani Thani, decoratiuni ale peretilor, spectacole, entuziasm, costume si “manuhar” (vei putea gusta din toate preparatele dupa pofta inimii).
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 06 : JAIPUR
Vei fi transferat la Fortul Amber unde vei descoperi spatii decorate cu sculpturi din fildes, oglinzi si sticla, completate cu fresce deosebite.
Vei face un tur panoramic de oras in Jaipur. Vei vizita Muzeul Palatului, aflat in interiorul zidurilor orasului, care gazduieste un amestec impresionant de arta traditionala Rajasthani si Mogul. Vei vizita apoi uimitorul Jantar Mantar, unul dintre cele cinci observatoare din India, construit de Sawai Jai Singhin 1726 chiar vis-a-vis de palat.
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 07 : JAIPUR – DELHI
Transfer din Jaipur catre Delhi.
Mese – Mic dejun, Cina

Ziua 08 : DELHI – KATHMANDU
Transfer de la hotel la aeroportul din New Delhi.
Zbor international Delhi – Kathmandu.
La sosirea in capitala nepaleza vei fi transferat la hotel.
Vei pleca sa vizitezi Patan, o localitate aflata la 5 km de Kathmandu. Cunoscut si sub numele de Lalitpur, orasul artelor frumoase, Patan este ridicat in interiorul a 4 Stupa despre care se spune ca au fost construite in secolul al III-lea de catre Imparatul Ashoka. Vei vizita Piata Durbar, Patan Durbar care gazduieste o colectie de bronz, Templul Krishna construit de Regele Siddhi Narsingh Malla, Hiranya Varna Mahavir si Templul Mahaboudha. Vei avea parte de o experienta inedita legata de folosirea si utilizarea bolurilor canto. Acestea sunt renumite pentru propritatile lor de relaxare si vindecare a trupului si spiritului. Au fost inventate de vechii calugari tibeni si nepalezi budisti pentru intinerirea fizica, spirituala si mentala. Vei vizita apoi Stupa Buddhista Swayambhunath situata la 4 km de oras, despre care se spune ca are o vechime de 2000 de ani si reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective ce trebuie vazute in Kathmandu. Stupa care formeaza structura principala este compusa dintr-o emisfera solida din caramida si pamanat, care sustine un turn conic acoperit cu placi din arama, poleite cu aur. Vei face apoi o incursiune in piata Kathmadu Durbar, piata se afla in fata vechiului Palat Regal, fost resedinta a familiei monarhice. A fost una din cele trei piete regale din Valea Kathmandu, facand astazi parte din patrimoniul UNESCO. Piata a fost inconjurata de peste 50 de pagode, temple si palate construite din lemn, dar o parte din ele au fost distruse in timpul cutremurului din 2015. La finalul zilei vei face o plimbare cu ricsa din Dhoka pana la Thamel, pe aleiele inguste, pentru a surprinde din mers viata localnicilor, vei trece pe langa magazine specifice nepaleze cu condimente si suveniruri si tarabele cu fructe si legume proaspete.

Ziua 09 : KATHMANDU
Ai aceasta zi la dispozitie pentru relaxare sau pentru a alege o excursie optionala.
Optional – Zbor de survol deasupra Himalayei
Zborul se efectueaza dimineata, si se opereaza in functie de conditiile meteorologice. Plecarea se face in jurul orei 7:00 si va dura aproximativ 1 ora. Pana la ora 8:30 cel tarziu veti ajunge inapoi la hotel pentru a servi micul dejun. Zborul se va efectua deasupra celor mai importante varfuri din Himalaya incluzand varful Everest, cel mai inalt varf din Muntii Himalaya si din lume (8.848 metri).
Mese – Mic dejun

Ziua 10 : KATHMANDU – BHAKTAPUR – NAGARKOT
Vei continua calatoria spre Nagarkot, trecand prin Bhaktapur. Bhaktapur este recunoscut in lume pentru arta eleganta, cultura fabuloasa si stilul de viata local. Mai este cunoscut ca si “Orasul Culturii”, “Mostenirea Vie” sau “Bijuteria Culturala a Nepalului”. Bahktapur este mai mult un muzeu deschis, capodoperele monumentale sunt nenumarate, Piata Bhaktapur Durbar este o bijuteriei nu numai a locatiei in sine ci a intregului Nepal. Una din cele mai fascinante cladiri este Palatul cu 55 de ferestre, Poarta de Aur, Clopotnita Taleju, Templul Bhairavnath, Templul Dattatreya, Statuia lui Bhupatindra Malla. In Piata Thaumdhi se afla cel mai inalt templu pagoda din tara, o constructie colosala cu 5 etaje ce dateaza din anul 1702 inaintea erei noastre.
Mese – Mic dejun

Ziua 11 : NAGARKOT – KATHMANDU
Vei fi transferat astazi din Nagarkot in Kathmandu. In drum te vei opri pentru un tur de hiking in Telkot. Apoi vei vizita Templul Pashupatinath, in traducere “zeul tuturor animalelor”. Este un loc de pelerinaj foarte important pentru hindusi. Templul are doua acoperisuri aurite si porti masive din argint. In estul capitalei Kathmandu, la 8 km, vei vizita Stupa Boudhanath, una dintre cele mai mari de felul acesta din lume. Ea este impresionanta prin cele patru perechi de ochi, care privesc in cele patru directii cardinale, veghind comportamentul corect al oamenilor si prosperitatea lor. Aceasta stupa budista a fost construita de regele Man Deva la sfatul Zeitei Mani Jogini, are o baza octogonala, acoperita de rugaciuni. Altarul este inconjurat de casele calugarilor Lamas sau ale preotilor budisti. Te vei caza apoi in Kathmandu.
Mese – Mic dejun

Ziua 12 : PLECARE DIN KATHMANDU
Transfer de la hotel la aeroport in Kathmandu pentru imbarcarea in zborul spre casa.
Mese – Mic dejun

Ziua 13 : SOSIRE IN BUCURESTI

Final Circuit India Nepal 13 zile

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR