Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT INDIA 7 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
21/08/2016 - 08/10/2017
Pret Total:
589 € (84.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman si ghizi locali;
transport autocar 2** cu aer conditionat;
bilet avion Bucuresti-Istanbul-Delhi-Istanbul-Bucuresti;
4 cazari cu demipensiune si o cazare cu cina in hoteluri de 3*** si 4****.
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
355 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxe aeroport / securitate, transfer aeroport – hotel – aeroport, show indian si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice,in total=295€;
b) taxa de viza India si prelucrare acte = 60 €
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice

PROGRAM

Circuit India 7 zile

ZIUA 1 Duminica – intalnire la ora 08.15 cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare la ora 10.15, sosire la ora 11.40. Decolare din Istanbul la ora 19.55.

ZIUA 2. Sosire in Delhi la ora 4.20–deplasare (200 km) spre Agra. La 40 km de Agra, vizita Mathura – vechi centru cultural si religios (loc de pelerinaj al hindusilor). In Agra-vizita Fort Agra. Cina si cazare in Agra.

ZIUA 3 (mic dejun). In Agra, vizita Taj Mahal – cel mai extravagant monument inchinat dragostei construit de imparatul Shah Jahan in memoria sotiei sale. Deplasare (230 Km) la Jaipur. La 35 km de Agra-vizita Fatehpur Sikri (cel mai bine pastrat oras datat din epoca mogulilor). Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 4 (mic dejun). La 10 km de Jaipur se viziteaza (se urca, optional, pe elefant sau cu jeep-ul) Fort Amber (palat fortificat construit pe un pinten stancos)–capitala Rajahstanului. In Jaipur se viziteaza: Observatorul Jantar Mantar, City Palace (palatul maharajahului – unde inca locuiesc descendenti ai rajahului local), Templul Birla si in exterior Hawa Mahal (Palatul Vanturilor). Seara, show indian. Cina si cazare in Jaipur.

ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare (250 Km) la Delhi-vizita Jama Masji (cea mai mare moschee din Asia), apoi in orasul nou B.dul Rapath cu Poarta Indiei si in exterior Casa Parlamentului si Palatul Prezidential. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza: Raj Ghat (Ghandi Memorial) – locul incinerarii lui Mahatma Ghandi (parintelui natiunii), Fortul Rosu – construit in 1639 si Qutab Minar – cel mai inalt minaret de caramida din lume, Dupa amiaza, timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Delhi.

ZIUA 7 Sambata. Transfer la aeroport. Decolare spre Istanbul la ora 6.05. Sosire in Istanbul la ora 10.25. Obs.– se poate merge (insotiti de ghidul roman) cu metroul in Instanbul, in centrul turistic (Marele Bazar – Sfanta Sofia – Moscheea Albastra – Palatul Topkapi). Ora 19.25, decolare. Sosire, Otopeni, ora 20.50.

Final program Circuit India 7 zile.
Pentru rezervare se poate achita integral sau avans .
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 125 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 35 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.
ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania si 2 foto color tip pasaport.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR