Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT HONG KONG MACAO 10 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
03/09/2016 - 03/09/2016
Pret Total:
1289 € (128.9€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
7 nopti cu mic dejun la hotel 5* in Hong Kong
Transport avion TURKISH AIRLINES Otopeni–Istanbul–Hong Kong si retur
Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului
Vizitele si intrarile la obiectivele din program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
INCLUS! Tur de Hong Kong, Varful Victoria, Golful Repulse si satul Aberdeen. Plimbare cu sampanul.
BONUS! Asigurarea storno si medicala TRAVEL PROTECTION PLUS pentru orice varsta

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport 395€/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Excursii optionale si intrari la obiective, late check-out pana la 18.00 (poate fi solicitat la cerere), bacsisuri, alte cheltuieli personale.

PROGRAM
Circuit Hong Kong Macao 10 zile

Ziua 1– Bucuresti – Istanbul – Hong Kong

Intalnire la 19.40 cu insotitorul de grup in Aeroportul Otopeni-Henri Coanda si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK 1046 cu decolare la ora 21.45 spre Istanbul. Aterizare pe Aeroportul din Istanbul la 23.10.

Ziua 2– Hong Kong

Dupa o scurta escala, imbarcare pe cursa TK 70, care va decola la 02.00 catre destinatia dumneavoastra de vacanta. Aterizare in Hong Kong la ora locala 17.20. Transfer de la aeroport la hotel. Dupa check-in, timp liber pentru odihna. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 3– Hong Kong

Mic Dejun. Dimineata incepem incursiunea in unul dintre cele mai cosmopolite orase din lume, cu un tur in care vom descoperi cum traditia se imbina cu modernul, cum cladirile de tip zgarie nori se afla la doi pasi de varful Victoria, care prin inaltimea sa de 428m, ofera o perspectiva inedita asupra orasului si a peninsulei Kowloon. Vazut de sus, acest oras impresionant ne indeamna sa pasim pe stradutele sale pentru a descoperi locul in care civilizatia vestica coexista atat de armonios cu civilizatia autentica asiatica. Vizitele continua cu o oprire in golful Repulse si cu satul de pescari Aberdeen, unde vom face o plimbare cu “sampan”, barcuta traditionala din lemn. Ultima oprire din acest tur se va face la o fabrica de bijuterii. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru a explora orasul. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 4– Hong Kong – Insula Lantau
Micul dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau excursie optionala in Insula Lantau. Avand o suprafata mai mare de doua ori decat Hong Kong, aceasta este una dintre cele mai iubite insule datorita satelor de pescari, a peisajului rural, cu vegetatie luxurianta si plaje salbatice. Turul include vizita satului cu arhitectura traditionala Ngong Ping, unde se ajunge cu telecabina, parcurgand o distanta de 5,8 km si oferind vederi panoramice spectaculoase asupra Marii Chinei de Sud, Parcului Natural Lantau Nord Park Country. Insula Lantau este cunoscuta in primul rand pentru gigantica statuie din bronz a lui Buddha. Aceasta este cea mai mare statuie exterioara din lume, dedicata lui Buddha. Se viziteaza templul buddhist al regatului de sud Po Lin renumit pentru bucataria vegetariana budhista cu arome tipice bucatariei traditionale chineze. Ne vom delecta cu un bine meritat pranz inainte de returul in Hong Kong. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 5– Hong Kong – Descoperim Macao

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare, cumparaturi sau vizite individuale in Hong Kong sau optional, excursie de 1 zi la Macao. Aici veti descoperi mostenirea fermecatoare a patrimoniului chinez si portughez, unite in matricea arhitecturii moderne. Transfer cu ferryboat-ul din Hong Kong la Macao, unde se viziteaza Ruinele Bisericii Sf. Pavel și piața Senado, centrul istoric al orașului. Aceasta piata a fost inclusa in patrimoniul UNESCO. Pranzul la un restaurant local. Turul continua cu vizita la templul A-Ma. Dupa pranz vom vizita Cazinoul din Macao. Retur in Hong Kong. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 6– Hong Kong – O lume magica, Disneyland

Mic dejun. Timp liber pentru vizite pe cont propriu in Hong Kong sau excursie optionala la Disneyland, o lume de poveste care va va captiva indiferent de varsta, fie ca alegeti sa incercati cele mai tari senzatii intr-un roller coaster dintre cele mai inalte din lume, fie ca doriti sa participati la spectacole alaturi de Mickey Mouse sau Donald Duck. Va veti lasa cuprinsi de magia desenelor animate si veti trai aici experiente minunate pline de farmec si adrenalina. Excursia optionala include transfer de la si la hotel, transport si bilet de intrare in cel mai cunoscut parc de distractii din lume, Disneyland. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 7– Hong Kong – Ocean Parc

Mic dejun. Timp liber sau optional, puteti petrece o zi in Ocean Parc, parc tematic in partea de sud a orasului. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 8– Hong Kong – Shopping si distractie

Mic dejun. Timp liber in Hong Kong. Seara, optional, croaziera cu cina. Cazare la hotelul Royal Garden 5* sau similar.

Ziua 9– Hong Kong

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. Recomandam late check-out (tariful pentru acest serviciu este disponibil la cerere). Transfer la aeroport pentru cursa Turkish Airlines TK 71 catre Istanbul. Decolare la ora 22.45.

Ziua 10– Hong Kong – Bucuresti

Vom ajunge in Istanbul in cursul diminetii urmatoare. Dupa o scurta escala ne vom prezenta la imbarcare pentru cursa TK1043 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Istanbul la 07.10. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda la 08.30.

Final program Circuit Hong Kong Macao 10 zile

Excursii optionale

Ocean Park

Cel mai important parc tematic din Hong Kong, propune vizitatorilor experiente unice alaturi de vietuitoare din toate partile planetei. Veti descoperi aici “Misterele Rechinilor”, veti participa la “Aventura Polara” si veti fi mai aproape de universul padurilor tropicale.

Durata: O jumatate de zi

Mijlocul de transport: Transferul pana la parc cu autocar sau microbus, in functie de numarul de participant.

Tip de masa: Aceasta excursie optionala nu include masa.

Atentionari speciale: Aceasta escursie optionala include si biletul de intrare in parc.

Tinuta impusa: Tinuta participantilor trebuie sa fie lejera.

Tarif informativ: Aproximativ 55 euro/persoana

Descopera Macao

Regiunea Administrativa Speciala Macao este un teritoriu autonom situat in partea de sud a Republicii Populare Chineze. Constituie o importanta marturie a ocupatiei portugheze sub a carei administrare s-a aflat pentru o perioada indelungata de timp, fiind ultima colonie europeana din Asia. Cele mai importante edificii care s-au pastrat ca simboluri ale insulei sunt ruinele Catedralei Sfantu Pavel si Piata Senado. Aceasta din urma pastreaza un mozaic superb realizat in stil traditional portughez. Templul A-Ma constituie un important edificiu al culturii taoiste, dedicat zeitei A-Ma, protectoarea marinarilor. Construit in anul 1488, acesta este unul dintre cele mai vechi si venerate lacasuri de cult. Marturie a arhitecturii moderne, Cazinoul din Macao va va incanta prin eleganta.

Durata: Durata excursiei este de o zi de la 09.30 la 18.30

Mijlocul de transport: Transferul cu ferryboat Hong Kong – Macao inclus. Transferul de la aeroport in port se va face cu autocar sau microbus in functie de numarul de participant. Turul insulei Macao se va face cu autocar (nu este inclus turul privat).

Tip de masa: Aceasta excursie optionala include pranz.

Tinuta impusa: Tinuta participantilor trebuie sa fie casual. Pentru accesul in Cazinoul din Macao, domnii trebuie sa poarte pantalon lung.

Atentionari speciale: Copiii sub 18 ani nu sunt acceptati in interiorul Cazinoului din Macao.

Tarif informativ:Aproximativ 105 euro/persoana

Insula Lantau

Una dintre cele mai importante insule din Hong Kong, Insula Lantau este cunoscuta prin faptul ca gazduieste cea mai mare statuie exterioara a lui Buddha, construita din bronz. Propune vizitatorilor sai o incursiune intre traditional si modern, laic si religios. Turul acestei insule incepe cu satul traditional de pescari Ngong Ping si continua cu templul Po Lin, recunoscut pentru bucataria traditionala vegetariana.

Durata: de la 09.30 la 16.30

Mijlocul de transport: Pe Insula Lantau se ajunge cu telecabina. Transferul de la hotel pana la telecabina se va face cu autocar sau microbus, in functie de numarul de participanti.

Tip de masa: Aceasta excursie optionala include pranz.

Tinuta impusa: Tinuta participantilor trebuie sa fie lejera si decenta.

Tarif informativ: Aproximativ 65 euro/persoana

Disneyland – o lume magica

Un univers plin de magie, destinat oaspetilor de orice varsta dornici sa incerce experiente de neuitat alaturi de Mickey si Minnie Mouse, Disneyland Hong Kong este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale regiunii. Veti descoperi aici taramul indeparat al junglei, cu casuta din copac a lui Tarzan, lumea de poveste a lui Jumbo, elefantul zburator, castelul Cenuseresei si Castelul Frumoasei din padure Adormite, personaje si obiecte zburatoare venite din viitor.

Durata: O zi: 10.00 – 18.00 + 1 ora transfer.

Mijlocul de transport: Transportul se va face cu autocar sau microbus, in functie de numarul de participanti.

Tip de masa: Aceasta excursie optionala nu include masa.

Atentionari speciale: Biletul de intrare in parcul de distractii este inclus in tarif.

Tinuta impusa: Tinuta participantilor trebuie sa fie lejera.

Tarif informativ: Aproximativ 90 euro/persoana

Orar informativ de zbor (orele sunt locale)

Zbor Nr. Zbor Decolare Ora Aterizare Ora
Dus TK1046 Bucuresti Otopeni 21.45 Istanbul 23.10
Dus TK 64 Istanbul 02.00 Hong Kong 17.20
Intors TK 71 Hong Kong 22.45 Istanbul 04.55(+1)
Intors TK1043 Istanbul 07.10 Bucuresti Otopeni 08.30
Descriere Hoteluri

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR