Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT HELLO AMERICA 20 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
20 zile
Valabilitate Oferta:
08/05/2012 - 24/07/2012
Pret Total:
2790 € (139.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
NEW YORK - CASCADELE NIAGARA - WASHINGTON - LOS ANGELES - LAS VEGAS - MARELE CANION - SAN FRANCISCO

PLECARI
8 mai, 24 iul 2012

SERVICII INCLUSE
● transport avion Bucuresti - New York / Los Angeles – Bucuresti, Washington D.C.– Los Angeles ( turistii care nu participa la excursia Niagara – Washington vor avea zbor spre Los Angeles din New York );
● autocar / minibus modern, licentiat pe durata traseului;
● cazare 18 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*;
● vizitele comform programului cu ghid roman
● ghid roman insotitor si ghizi locali pentru tururile de orase in New York, Washington, Los Angeles, San Francisco, ghid american ( sofer ) pe traseu zilele 13 -17;

SERVICII NEINCLUSE
● asigurarea medicala;
● intrarile la parcurile nationale 35 €;
● taxele de aeroport si securitate 395 €;
● taxa de viza SUA 131 USD si taxa de programare interviu 11 USD ( se achita la Banca Transilvania );
● bacsisurile de pe durata circuitului 40 €
● alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA – NEW YORK
Intalnire in aeroportul Henry Coanda ora 06.30 si zbor Bucuresti-Londra ora 08.30, cursa British Airways. Sosire ora 10.00 si imbarcare la bordul zborului transatlantic cu destinatia New York, plecare ora 13.40. Zbor pe timp de zi. Sosire in New York ora 16.25 ( ora locala ). Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. “THE BIG APPLE”
Mic dejun. Vizitarea celui mai cosmopolit si controversat oras al lumii, centrul financiar international, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale.: Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa din New York, Zona Zero ( locul unde au fost Turnurile Gemene ). Dupa-amiaza libera. Cazare in Manhattan.

Ziua 3. NEW YORK, NEW YORK !
Mic dejun. Timp liber pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, prilej de a admira panorama extraordinara care se deschide deasupra Manhattan-ului. Optional, vizitarea Muzeului Metropolitan, unul din cele mai mari si mai importante muzee de arta din lume, cu peste doua milioane de opere de arta, din perioada antica pana in contemporanitate. Cazare New York.

Ziua 4. CASCADELE NIAGARA
Mic dejun. Plecare intr-o excursie optionala de 3 zile la Niagara si Washington, strabatand peisajele deosebite din regiunea Fingerlakes, o mare zona viticola a Statelor Unite. Sosire la Niagara si transfer la hotel in Buffalo. Dupa apusul soarelui vom putea admira spectaculoasele cascade iluminate in toata splendoarea lor. ( Turistii care nu participa la excursie – timp liber in New York ). Cazare.

Ziua 5. NIAGARA – NEW YORK
Mic dejun. Dimineata libera la dispozitie la Cascadele Niagara. Vom face o plimbare cu vaporasul ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, ocazie de a admira spectacolul grandios al cascadelor si de a ne apropia, pentru o vedere panoramica de exceptie, si de partea canadiana a acestora. Plecare spre Washington via Binghamton. Cazare Altoona.

Ziua 6. WASHINGTON D.C.
Mic dejun. Continuam traseul spre capitala Americii, Washington D.C. Tur de oras. Vom vizita Cimitirul National Arlington, Memorialul Lincoln, Pennsylvania Avenue, Casa Alba (exterior), Mall-ul Smithsonian, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul etc. Cazare Washington D.C.

Ziua 7. WASHINGTON – LOS ANGELES
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul pe Coasta de Vest, la Los Angeles. Bine ati venit in California ! Transfer la hotel in Los Angeles si timp liber la dispozitie. Cazare.

Ziua 8. LOS ANGELES – ‘The Land of Dreams’
Mic dejun. Vizitam Los Angeles, orasul viselor, al modei, al Hollywood-ului, cu infinite atractii si tentatii, orasul care imbratiseaza si absoarbe ca intr-un creuzet quintesenta culturala a Americii, orasul al carui spirit a devenit o filosofie de viata: viseaza orice, totul este posibil ! Turul ne poarta prin Beverly Hills, unde vom admira vilele somptuase ale vedetelor de cinema, Rodeo Drive si Melrose Avenue, artere comerciale faimoase cu cele mai celebre marci si brand-uri din lume; Sunset Strip – notorie datorita uriaselor reclame colorate care acopera cladirile, loc in care se regasesc cluburi exclusiviste
frecventate de staruri; Downtown cu ametitorii zgarie nori, West Hollywood, The Walk of Fame, vestitul bulevard pe care stralucesc ‘stelele’ tuturor vedetelor care s-au remarcat de-a lungul timpului in filmografia de la Hollywood; Olvera Street
cea mai veche parte din Downtown Los Angeles; Disney Hall - cladire ultramoderna, monumentala, cu o arhitectura avangardista, gazduind astazi, printre altele, orchestra filarmonicii din L.A. Cazare Los Angeles.

Ziua 9. LOS ANGELES – UNIVERSAL STUDIOS
Mic dejun. Astazi, optional, vom face o excursie inedita la ‘Universal Studios’, prilej de a urmari, in diverse reprezentatii animatronice, uimitoarele efecte speciale si trucaje folosite in cele mai celebre filme americane. Cazare Los Angeles.

Ziua 10. PRIN DESERTUL MOJAVE
Mic dejun. Parasim Los Angeles si plecam spre Nevada, strabatand Desertul Mojave. Sosire in Las Vegas, orasul luminilor si al culorilor, sanctuar al jocurilor de noroc si al mega distractiei, orasul divertismentului, rasarind in desert ca un miraj naucitor precum o fata morgana. Las Vegas-ul seduce prin forme si straluciri uluitoare, aici intalnindu-se replici monumentale ale unor edificii precum Turnul Eiffel din Paris, palate romane sau Piramidele din Egipt. Cazare Las Vegas.

Ziua 11. LAS VEGAS
Mic dejun. Timp liber in fascinantul Las Vegas. Puteti alege sa va relaxati la piscina, sa va delectati cu o plimbare de-a lungul celebrului Strip Boulevard, sa experimentati un veritabil ‘Vegas Show’ sau sa va incercati norocul intr-unul din luxoasele cazinouri. Cazare Las Vegas.

Ziua 12. MARELE CANION
Mic dejun. O mare atractie a voiajului nostru pe continentul nord-american o constituie excursia optionala la Grand Canyon, una din cele mai mari minuni geologice ale planetei, cu spectaculoasele stanci colorate ce strajuiesc vaile abrupte si platouri ametitoare. Strabatut de fluviul Colorado, care a ‘muncit’ 2 milioane de ani sculptand platoul imens pentru a da forma care exista astazi, Marele Canion este recunoscut pentru privelistile fantastice pe care le ofera, un tablou al naturii fara egal. Turul include zborul cu avioneta pana la Grand Canyon, coborarea cu elicopterul pana la baza canionului la 1200 m adancime unde vom face o scurta plimbare cu barca pe raul Colorado. La intoarcere pe creasta de vest ( West Rim ), vom admira peisajele dramatice dintr-un bus special, urmat de un pranz barbecue si timp liber. Dupa-amiaza intoarcere cu avioneta in Las vegas. Cazare.

Ziua 13. LAS VEGAS – DEATH VALLEY - VISALIA
Mic dejun. Parasim Las Vegas-ul si strabatem tinuturile aride ale desertului indreptandu-ne spre Death Valley, cea mai joasa, mai uscata si mai fierbinte vale din lume, spectaculoasa datorita peisajelor mirifice, cu dune de nisip ‘inghetate’ in timp si impresionante formatiuni geologice. Cazare Visalia sau zona.

Ziua 14. YOSEMITE PARK – SAN FRANCISCO
Mic dejun. Continuam drumul spre San Francisco cu un popas la o alta notorie rezervatie naturala, Yosemite National Park, situata in umbra masivului Sierra Nevada. Fiind declarat patrimoniu UNESCO, Yosemite N.P. ofera vizitatorilor privelisti fantastice cu stanci abrupte din granit, cascade spectaculoase, arbori sequoia ( cei mai mari arbori din lume, al caror diametru atinge 8 m ) si o mare diversitate biologica. Sosire in San Francisco si timp liber. Cazare.

Ziua 15. SAN FRANCISCO
Mic dejun. Vizitam San Francisco, oras stralucitor, unul din cele mai vizitate locuri din America, ale carui atractii se concentreaza aproapte toate intr-un centru usor accesibil pietonal: Catedrala St Mary’s, Japantown, Centrul Civic, Alamo Square, Fisherman’s Wharf, Union Square, Chinatown, Golden Gate Park si bineinteles Golden Gate Bridge – cel mai cunoscut pod din lume. O alta atractie o constituie o vizita optionala pe Insula Alcatraz, unde putem participa la un tur audio-ghidat al faimoasei inchisori federale care-i poarta numele. Cazare San Francisco.

Ziua 16. CALIFORNIA DREAMING
Mic dejun. Ne indreptam de-a lungul coastei Oceanului Pacific, prin faimosul orasel Carmel, un veritabil refugiu deopotriva al artistilor si al celebritatilor. Popas la Montery, situat pe tarmul Pacificului, statiune renumita deopotriva pentru recreere si pentru diversitatea si abundenta vietii marine, unde se pot intalni lei de mare, foci, delfini etc. Cazare Lompoc sau zona.

Ziua 17. SANTA BARBARA – LOS ANGELES
Mic dejun. Plecare spre Los Angeles, trecand prin fermecatorul oras Santa Barbara, ‘Perla Californiei. Sosire din nou in Los Angeles si timp liber. Cazare.

Ziua 18. LOS ANGELES & CATALINA ISLAND
Mic dejun. Timp liber in cosmopolitul Los Angeles, prilej de a colinda in voie pe bulevardele largi si luminate ale metropolei. Optional, excursie full day in exotica insula Catalina, situata la 30 km in largul coastei californiene, unul din cele mai populare locuri de recreere din Pacific, la doar 2 ore cu vaporasul de tarm. Catalina Island ofera o oaza de liniste fata de viata trepidanta din marile orase, un refugiu exotic deopotriva pentru californieni cat si pentru turisti. Posibilitati de plaja, baie, snorkeling, diving. Cazare L.A.

Ziua 19. GOOD BYE, AMERICA !
Mic dejun. Timp liber in L.A. Pana la zborul de seara vom putea experimenta o escapada in legendarul Disneyland, cel mai mare parc tematic din lume, cu atractii pentru toate varstele. Seara transer la aeroport, imbarcare si zbor spre Europa (plecare ora 21.20 ). Noapte in avion.

Ziua 20. BUCURESTI
Sosire in Londra ora 15.30 si zbor in conexiune spre tara. Sosire in Bucuresti ora 23.15.

005

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
08-Mai-12 - 24-Iul-122790

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR