Destinatii Europene

Reducere Circuit Germania 13 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2010 - 17/08/2010
Pret Total:
685 € (52.69€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • drumetii montane
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Descriere: 12 nopti/ 13 zile

Itinerariu: Nurenberg, Dresda, Berlin, Hamburg, Bremen

Plecari: 5 august 2010
Supliment single: 257 euro

Servicii incluse● transport autocar licentiat 3*;
● 12 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu

Servicii neincluse● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale;
● alte servicii decat cele mentionate.

ProgramZiua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – PASSAU- NÜRENBERG (766 km )
Mic dejun. Plecare spre Germania cu tranzitarea nordului Austriei. Popas in Passau, oras asezat la confluenta a trei rauri: Dunarea, Innul si Ilzul. Vizitarea vechiului oras situat pe o fasie ingusta de pamant situata intre Dunare si Inn: Domplatz, Catedrala Sf. Stefan, Residenzplaz cu stradutele inguste unde putem admira cladiri care apartin perioadei neoclasice. Seara cazare in Nürenberg.

Ziua 3. NÜRENBERG – WEIMAR - DRESDA (443 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Nürenbergul: Castelul ( exterior ), Frauenkirche ( Biserica Doamnei Noastre ), Casa memoriala a pictorului Albrecht Dürer, unde a trait pana la moartea sa, Biserica Sf. Sebald. Dupa amiaza in drum spre Dresda, se va face o oprire in Weimar, important centru cultural inca din sec. al XVII-lea. Numele acestui oras emblematic asezat la poalele Padurii Turingiene este legat de cel a lui Goethe, Schiller sau Cranach. Se vor vizita casele memoriale. Seara sosire si cazare in Dresda sau zona.

Ziua 4. DRESDA – POSDAM – BERLIN ( 245 km )
Mic dejun. Astazi vom avea prilejul sa vizitam unul dintre cele mai frumoase orase germane, Dresda, capitala Saxoniei, situata pe raul Elba. Vom vizita Dresdner Schloss ( Castelul Dresda ), locuit in trecut de regii Saxoniei si de electori, a carui particularitate este amestecul de stiluri arhitecturale - renascentist, baroc si clasic. Vom continua cu vizitarea Palatului Zwingler – magnific ansamblu architectural baroc, Opera, impunatoare Catedrala catolica Sanctissimae Trinitatis (Hofkirche), folosita in trecut ca biserica a familiei regale, Catedrala luterana Fraeunkirche, Primaria. Deplasare la Potsdam, oras fermecator, inconjurat de lacuri idilice si paduri, in care cele trei secole de regat prusac au creat un peisaj cultural unic, cu numeroase palate si parcuri. Vom putea admira renumitul Palat Sanssouci, fosta resedinta de vara a regelui Frederic cel Mare si parcul acestuia, cu splendidele sale gradini terasate, fantani arteziene si statui. Seara sosire si cazare Berlin.

Ziua 5. BERLIN
Mic dejun. Tur matinal al capitalei Germaniei: centrul istoric (Poarta Brandenburg, Cartierul St. Nicolas, Gendarmen market, Reichstag – impresionant edificiu neo-renascentist, restaurat dupa incediul din 1933, adapostind astazi Parlamentul Germaniei reunite), Muzeul Pergame, Muzeul Bode. Cazare.

Ziua 6. BERLIN - LACUL MECKLEMBURG - LÃœBECK ( 259 km )
Mic dejun. Ne deplasam spre Lübeck, odinioara important oras hanseatic, strabatand zona Lacului Mecklemburg, unde exista peste 1800 de lacuri. Zona se remarca prin privelistile fascinante, cu rezervatii naturale care conserva viata salbatica din aceasta regiune. Scurta oprire la Müritz, cel de-al II-lea lac ca marime din Germania cu o suprafata de 115 km². Seara sosire si cazare Lübeck sau zona.

Ziua 7. LÜBECK – HAMBURG - BREMEN ( 412 km )
Mic dejun. Prima parte a zilei este dedicata vizitarii orasului Lubeck, care timp de 250 de ani a fost o importanta metropola comerciala, iar din 1987, face parte din patrimoniul mondial UNESCO. Se viziteaza Poarta Holsten, Primaria, Casa Buddenbrook. Dupa amiaza se pleaxa spre Hamburg, al doilea oras nemtesc ca marime dupa Berlin, fiind si unul din cele mai importante porturi din Europa. Se viziteaza Rathaus, Biserica Sf. Mihail al carei turn baroc de 132 m este simbolul orasului. Seara cazare in zona Bremen.

Ziua 8. BREMEN-KÖLN-KOBLENZ ( 600 km )
Mic dejun. Popularitatea orasului Bremen, care se viziteaza dupa micul dejun, este legata de povestile fratilor Grimm. Se viziteaza Markplaz, Rathaus, Catedrala Sf. Petru. Se pleaca apoi spre Köblenz cu o scurta oprire in Köln, pentru a vizita Catedrala dedicata Sf. Ursula si care, prin dimensiunile sale impresionante, reprezinta un veritabil reper urban. Seara cazare la Köblenz.

Ziua 9. KOBLENZ– HEIDELBERG ( 330 km )
Dupa micul dejun, plecare spre Heidelberg urmand traseul prin minunata Vale a Rhinului cu legendara Stanca Lorelei si imunatoarele castele medievale. Scurte popasuri en route. Drumul continua spre Heidelberg, oras medieval ce se remarca prin impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate si deasemena vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea. Cazare in zona Stuttgart.

Ziua 10. LACUL KONSTANZ ( 370km )
Mic dejun. In drum spre Lacul Konstanz vo face o scurta oprire la Donaueschingen, unde, pe domeniul Castelului medieval, se gasesc izvoarele Dunarii, fluviu care parcurge 2840 km pana se varsa pe teritoriul Romaniei. Scurte opriri de-a lungul lacului Konstanz. Vom admira Meeresburg, considerat unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Germania si Lindau, oras insular, situat in mijlocul unor peisaje mirifice. Cazare zona Innsbruck.

Ziua 11. CASTELELE BAVARIEI ( 380 km )
Mic dejun. Excursie optionala in Bavaria. Vom parcurge ruta Alpilor Bavarezi, pana la Palatul Linderhof, fost castel de vinatoare al regelui Ludovic II al Bavariei, continuand apoi traseul spre Castelul Neuschwanstein, astazi unul din cele mai fotografiate castele din Europa. Intoarcere la hotel si cazare.

Ziua 12. MÜNCHEN – INNSBRUCK - BUDAPESTA ( 700 km )
Mic dejun. Se pleaca spre Budapesta cu scurte opriri la Berchtesgarden Land, zona de un pitoresc aparte unde sunt foarte bine pastrate cutumele de viata alpina ancestrala. O atractie deosebita o constituie si lacul Königsu prin vegetatie salbatica alpina si prin Malerwinkel (coltul pictorilor). Sosire si cazare Budapesta.

Ziua 13. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 800 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE :

■ Castelele Bavariei 35 €

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecare 5 aug: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu - Sebes – Deva – Arad.
Important: se asigura transferuri GRATUITE pentru toti turistii care au domiciliul pe o raza mai mare de 30 km fata de cel mai apropiat punct de imbarcare. In cazul neintrunirii numarului minim de pasageri pentru transfer ( 8 pers. ), se va proceda prin decontarea transportului pana la locul imbarcarii ( 25 € ).

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
05-Aug-10 - 17-Aug-10685

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR