Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT FRANTA 10 ZILE AUTOCAR

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
10 zile
Valabilitate Oferta:
05/08/2016 - 01/09/2017
Pret Total:
381 € (38.1€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
servicii ghid roman ;
transport cu autocar 2* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
9 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* si de 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Asigurare în caz insolvabilitate/faliment al agentiei de turism.

SERVICII NEINCLUSE
60 €(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+10 €+15 €):
a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ;
b) 10 € = Valea Rinului;
c) 15 € = croaziera pe Dunare.
biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

PROGRAM
Circuit Franta 10 zile Autocar

ZIUA 1–Vineri, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare pe ruta Pitesti-Arad.
Cazare in zona Budapesta – Gyor.

ZIUA 2 (mic dejun). Traversarea Austriei. Sosire in NURNBERG (popas, seara, 1 ora) plimbare pietonala in centrul istoric la Schoner Brunnen si bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in Nurnberg.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie pe Valea Rinului (Bingen – Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. In LUXEMBOURG-vizita centrul vechi si Catedrala Notre Dame. Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie pe Valea LOIREI la castelele : Chenonceaux, Amboise si Blois. Cazare in Paris.

ZIUA 5 (mic dejun). Vizita VERSAILLES.Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Defense (cel mai nou cartier, cu zgarie-nori), Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si tur by nightParis (Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.

ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel. Timp liber-shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Paris.

ZIUA 7 (mic dejun). In REIMS, vizita Catedrala incoronarii regilor Frantei. In STRASBOURG, vizita(exterior)) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. Cazare in Munchen.

ZIUA 8 (mic dejun). In MUNCHEN se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Ora 13-deplasare la Salzburg (popas 2 ore) unde se viziteaza: Domul, Gradinile Mirabell si Casa natala Mozart.Plecare spre Viena. Cazare in Viena.

ZIUA 9 (mic dejun). Tur VIENA cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii, Roata mare din Prater si RINGUL VIENEZ (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Uni-versitatea).Deplasare pietonala in RINGUL VIENEZ: Piata Eroilor, Coloana Ciumei, Catedrala Sf. Stefan, strada comerciala. TIMP LIBER. Ora 14 – plecare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea,Bastionul Pescarilor,Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta.Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 EUR-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). Cazare in Budapesta.

ZIUA 10–Duminica (mic dejun). Deplasare Ungaria-Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

Final circuit Circuit Franta 10 zile Autocar.

Pentru rezervare se poate achita integral sau avans .
Diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.

Supliment single 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Imbarcari: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad

Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR