Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT CLASIC CHINA 12 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
12 zile
Valabilitate Oferta:
07/11/2016 - 07/11/2016
Pret Total:
1495 € (124.58€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucureşti –Beijing si Shanghai - Bucureşti, zbor Turkish Airlines (orarul de zbor se poate modifica).
transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
9 cazări cu MD in hoteluri de 4* ;
6 pranzuri + 7 cine (fara bauturi) cu specific local ;
Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
Bilet de avion Xi’an – Shanghai;
Bilet pentru trenul trenul de mare viteza Beijing – Xi’an;
Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Ghizi locali;
Conducator de grup roman

SERVICII NEINCLUSE
(se achita obligatoriu la inscriere)
taxe de aeroport si zboruri locale 515 € ;
taxa de viza + procesare acte 65 €
bacsis 30 €;
excursiile si activitatile optionale, toate minim 15 persoane;
asigurarea medicala si cea storno;
taxe foto + video locale (se achita optional la fata locului).
Termen de inscriere: Minim 5 saptamani inaintea datei plecarii

PROGRAM
Circuit Clasic China 12 zile

Ziua 1. 07.11.2016 BUCURESTI – BEIJING

Prezentare in aeroportul Otopeni la ora 19:45 pentru zbor Bucuresti–Beijing via Istanbul cu compania Turkish Airlines. Noapte la bord.

Ziua 2. 11.2016 BEIJING – Templul Cerului

Dupa amiaza sosire in Beijing, capitala Chinei. Suntem intampinati de ghidul local. Transfer in oras, unde vizitam Templul Cerului, cel mai mare complex de temple din China, datand din timpul dinastiei Ming. Deplasare la hotel. Cazare si cina la hotel 4*.

Ziua 3. 09.11.2016 BEIJING – Piata Tiananmen – Orasul Interzis

Mic dejun. Astazi Beijingul ne rasfata cu magnificele sale monumente: Piata Tiananmen, devenita simbol al orasului, cea mai mare piata publica din lume si Orasul Interzis, impresionant complex de palate intins pe o suprafata de 32 ha, resedinta a imparatilor chinezi din dinastiile Ming si Qing timp de peste 500 de ani. In Piata Tiananmen admiram Poarta Pacii Celeste, loc pentru urmarirea paradelor militare, cu uriasul portret al lui Mao, Monumentul Eroilor Neamului, ridicat in memoria revoltei studentilor din anul 1989 si Mausoleul Presedintelui Mao, construit dupa moartea acestuia, in 1976. Umreaza apoi Zijin Cheng (Orasul Interzis), construit de imparatul Yongle cand a mutat capitala la Beijing in anul 1421. Complexul cuprinde o serie de cladiri si sali separate de trecatori, exact ca un mic oras, spunandu-se ca este alcatuit din 9.000 de incaperi si 800 de cladiri. Vizitam apoi Palatul de Vara, vechi refugiu imperial cu o insiruire fara sfarsit de sali si temple asezate in cea mai mare gradina imperiala din China, in jurul vastului lac Kunming. Timp liber la dispozitia turistilor. Optional, plimbare cu ricsa pentru a descoperi unica lume a hutongurilor din Beijing, o plasa de stradute inguste ce isi croiesc drum prin tot orasul. Cazare la acelasi hotel din Beijing. Pranz + cina.

Ziua 4. 10.11.2016 BEIJING– Marele Zid Chinezesc – Drumul Sacru

Mic dejun. In aceasta zi vizitam Wanli Changchrng (Marele Zid Chinezesc), conceput pentru a apara China in fata invaziilor mongole, si care se intinde peste China de Nord pe 6300 km, urmand contururile dealurilor si muntilor. Sectiuni din zid au fost restaurate in apropierea Beijingului, inspirand si astazi admiratia vizitatorilor. Dupa amiaza strabatem Drumul Sacru catre Mormintele dinastiei Ming, strajuit de statui impunatoare. La intoarcere in Beijing, vom servi o cina la un restaurant traditional care are in meniu Rata Pekineza (cina nu include bauturi). Cazare in Beijing. Pranz + Rata Pekineza

Ziua 5. 11.2016 BEIJING – Xi’an (tren de mare viteza)

Mic dejun. Dimineata transfer la gara pentru a ne imbarca in trenul de mare viteza spre Xian si parcurgem cei peste 1000 km in doar 4 – 5 ore. Dupa amiaza vizitam cartierul musulman si Da Qinghzhensi – Marea Moschee, impresionanta prin dimensiunile sale, fiind proiectata in stilul unui templu chinezesc. Continuam cu vechile Ziduri al Orasului, lungi de 14 km si inalte de 12 metri, excelent conservat pana in prezent si care dateaza din timpul dinastiei Ming. Cazare in Xian la hotel 4*. Pranz + cina.

Ziua 6. 12.11.2016 Xi’an –Soldatii de teracota – SHANGHAI

Mic dejun. Dimineata vizitam unul dintre cele mai importante situri arheologice descoperite in secolul al XX-lea : Armata Razboinicilor de Teracota, ale carui origini se intind in negura vremurilor de acum 2000 de ani. Au fost realizate peste 8000 de statui de lut (fiecare in parte fiind unicat) reprezentand razboinici si cai in marime naturala, cu scopul de a il proteja in viata de dupa moarte pe Qinshi Huangdi, primul imparat al Chinei. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai. Sosire in Shanghai si transfer la hotel. Cazare la hotel 4*. Pranz + cina

Ziua 7. 13.11.2016 SHANGHAI – SUZHOU (Venetia Orientului)

Mic dejun. BONUS! Excursie in Suzhou, supranumit Venetia Orientului, pentru ca peste 40% din suprafata sa este acoperita de apa, fiind amplasat in Delta Fluviului Yangtze. Orasul se remarca prin podurile din piatra construite peste reteaua de canale si prin gradinile si pagodele construite de dinastiile Ming si Qin. Vizitam Templul Hanshan (Muntele Rece), Gradina Wangshiyuan (Maestrul Retelelor), unde aranjarea pavilioa-nelor, a dumbravilor cu bambusi si a locurilor de odihna de langa apa este un exercitiu de armonie cu natura. Incheiem cu shopping pe strada Guan Qian, una dintre cele mai cunoscute strazi pietonale din China. Cazare la acelasi hotel in Shanghai. Pranz + cina

Ziua 8. 14.11.2016 SHANGHAI

Mic dejun. Incepem turul orasului cu Templul lui Buddha de Jad, cel mai renumit templu budist din Shanghai, unde sunt expuse doua statui din Jad ale lui Buddha. Urmeaza Orasul vechi cu Gradinile Yuyuan, cele mai faimoase din zona si Bazarul Yuyuan, un loc unde veti observa stilul de viata traditional chinezesc. Dupa amiaza, descoperim o noua fata a orasului, poposind in Pudong, centrul financiar si simbolul Chinei moderne. Aici privirile noastre sunt atrase de tripodul din beton al Turnului Televiziunii, Perla Orientului. Seara nu se poate incheia altfel decat cu un popas in Bund, pe cheiul raului Huangpu, care cu eleganta sa desfasurare de arhitectura europeana si hotelurile de marca, evoca perfect vechiul Shanghai. Cazare in Shanghai. Pranz + cina

Ziua 9. 15.11.2016 SHANGHAI- HONG KONG

Mic dejun. Dimineata transfer la aeroport pentru zbor la Hong Kong. Dupa amiaza parcurgem turul orasului : Varful Victoria, zona rezidentiala exclusivista unde vom avea o vedere panoramica asupra Hong Kongului, Repulse Bay, cea mai populara plaja, locul de distractie al elitei de odinioara a orasului. Urmatoarea oprire este in satul pescaressc Aberdeen, unde populatia locala Tanka practica pescuitul de mii de ani si traiesc in locuinte amplasate pe barci. De asemenea vizitam Piata Stanley, unul din cele mai mari centre comerciale in aer liber din Hong Kong, unde veti avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare in Hong Kong la hotel 4*.

Ziua 10. 16.11.2016 HONG KONG – MACAO

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale in Hong Kong, sau excursie optionala de o zi, cu pranz inclus, in Macao. Traversam Marea Chinei de Sud spre peninsula Macao, cea mai veche encalva europeana in Asia, restituita Chinei de catre englezi in 1999. Incepem turul in Macao, un oras cu o bogata istorie si cu influente occidentale puternice, in special Portugheze, supranumit Las Vegasul estului, si vizitam: Ruinas de Sao Paulo – ruinele fostei catedrale Sf. Pavel, una dintre cele mai rafinate monumente ale crestinismului din intreaga Asie. Construita de portughezi la inceputul secolului al XVII-lea de catre membrii Ordinului Iezuit, este un exemplu splendid de arhitectura ecleziastica. Ne oprim apoi la Templul Kun Iam, inchinant zeitei compansiunii si Templul A-Ma, inchinat zieitei cu acelasi nume, Regina Cerurilor, cel mai vechi templu anterior colonizarii portugheze. Intoarcere pentru cazare in Hong Kong.

Ziua 11. 17.11.2016 HONG KONG – “Maraton de shoping”

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, in aceasta ultima zi va veti bucura de timp liber

pentru a putea alege fara graba o multime de cadouri pentru cei dragi. In jurul orei 19.30, transfer spre aeroport pentru zborul catre Istanbul. Noapte la bord

Ziua 12. 18.11.2016 ISTANBUL – BUCURESTI

Dupa o scurta escala la Istanbul, continuam zborul spre Bucuresti., unde ajungem in cursul diminetii.

Final Circuit Clasic China 12 zile

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii

ORAR ZBOR – TURKISH AIRLINES

Bucuresti -Otopeni decolare 21.50 Aterizare Istanbul 23.25
Istanbul decolare 00.50 Aterizare Beijing 16.05

Hong Kong decolare 23.10 Aterizare Istanbul 05.10
Istanbul decolare 08.00 Aterizare Otopeni 09.20

Hoteluri utilizate in acest circuit

Beijing – Hotel Presidential 4* (sau similar) http://www.thepresidentialhotel.com/en/index.html
Xi’an – Titan Times Hotel 4* (sau similar) http://en.titantimeshotel.com/index.html
Shanghai- Hotel Bund Riverside 4* (sau similar) http://www.thebundriversidehotelshanghai.com/
Hong Kong- Hotel Harbor Plaza North Point 4* (sau similar)
http://www.harbour-plaza.com/northpoint/Index-en.htm

note
1 Programul poate fi modificat in anumite conditii obiective respectand perioada, itinerarul si categoria serviciilor oferite initial.
2 Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxei de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, resprectiv de Ambasada Indiei; valoarea exacta a taxelor de aeroport va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii, odata cu emiterea biletelor de avion.
3 Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
4 Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de Minister

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR