Destinatii Europene

CIRCUIT CHINA CLASICA 13 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
12/09/2016 - 12/09/2016
Pret Total:
1674 € (128.77€/zi)

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

SERVICII INCLUSE
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucuresti – Istanbul – Beijing si Hong Kong – Istanbul – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Xi’An – Guilin, Guilin – Shanghai , Shanghai – Hong Kong
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- transport cu tren de mare viteza Beijing – Xi’An
- 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*
- croaziera pe fluviul Li, de la Guilin la Yangshuo cu dejun la bord
- croaziera pe raul Huangpu in Shanghai
- pensiune completa (conform program), cu mancare traditionala chinezeasca, care include si o bautura racoritoare in orasele Beijing, Xi’An, Guilin, Shanghai
- transferurile, tururile si excursiile mentionate in program
- taxele de intrare la obiectivele mentionate in program
- 1 cina la restaurantul “Rata Pekineza” din Beijing (fara bauturi)
- 1 dejun la restaurantul “Jumbo” din Hong Kong (fara bauturi)
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism
- BONUS: asigurare storno si medicala inclusa indiferent de varsta

SERVICII NEINCLUSE
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 350 euro/pers. si continentale: 125 euro/pers., care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viza China: 70 euro/pers.
- taxe de iesire de pe aeroporturi, numai daca se aplica
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 50 euro/pers. pentru ghizi, soferi, ajutori de soferi si personalul de pe vapor – nu si pentru bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale, care se pot realiza cu un nr. minim de 20 participanti, tarifele acestora fiind informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
spectacol de balet si dansuri traditionale la Xi’An: aprox. 60 euro/pers.
excursie la Macao cu dejun inclus: aprox. 95 euro/pers.
excursie la Lantau: aprox. 90 euro/pers.

PROGRAM


Circuit China Clasica 13 zile

ZIUA 01 / 12.09.2016: BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu conducatorul de grup la aeroportul Henri Coanda, la ora 20:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu zborul companiei Turkish Airlines, TK 1046 (21:50 / 23:15) si mai departe spre Beijing cu zborul TK 20 (01:05 / 15:05).

ZIUA 02 / 13.09.2016: BEIJING

Sosire la Beijing la ora 15:05. Intalnire cu ghidul local, care ne va insoti pentru o prima vizita a orasului. Beijing, capitala Republicii Chineze, cunoscut si sub numele de Peking care adaposteste peste 17 milioane de locuitori. Orasul este perceput de chinezi ca “un taram al fagaduintei”, datorita posibilitatilor multiple de petrecere a timpului liber. Totodata, Beijing ramane unul dintre cele mai incarcate orase de istorie ale Chinei, detinand o colectie incredibila de obiecte istorice si de arta, expuse in mai mult de 50 de muzee, numeroase teatre si centre culturale. Vom vedea celebra piata Tian’An Men, cea mai mare piata publica din lume, intinsa pe 40 de hectare, care gazduieste un amestec impresionant de monumente antice si moderne, fiind situata in inima orasului. Cina si cazare.

ZIUA 03 / 14.09.2016: BEIJING

Mic dejun. Excursie la Badaling, situat la 80 km de Beijing, pentru a vedea Marele Zid, simbolul Chinei antice, cu o lungime de peste 21.000 km, conform ultimelor date furnizate de Administratia de Stat a Patrimoniului Cultural (SACH), singura constructie de pe pamant ridicata de mana omului, vizibila din spatiul cosmic. Zidul traverseaza cincisprezece provincii ale Chinei si a fost construit in scop de aparare. Vom avea posibilitatea sa admiram acest monument incarcat de istorie si sa vedem posturile de observare ale fostilor soldati imperiali. In continuarea zilei vom ajunge la Mormintele Imparatilor Ming, locul in care sunt adapostite mormintele a 13 din cei 16 Imparati ai Dinastiei Ming, monumente construite in stil arhitectural confucian si vom avea ocazia de a vizita unul dintre acestea. Mai departe vom vedea Calea Spiritelor sau Drumul Sacru, cum mai este cunoscut, de la Changling, dupa care urmeaza vizita la o fabrica de cloazoneuri. Dejun in cursul vizitelor. La intoarcerea in Beijing vom trece pe langa Stadionul Olimpic si Centrul National Acvatic, care au gazduit Jocurile Olimpice de vara din anul 2008. Cina la celebrul restaurant “Rata pekineza”. Cazare.

ZIUA 04 / 15.09.2016: BEIJING – XI’AN

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Palatul Imperial (Orasul Interzis), un complex de cladiri construit de imparatul Yongle (acelasi care a construit si Templul Cerului), in care au locuit 24 de imparati din dinastia Ming si Qing si care, cu cele 9.000 de camere, este cel mai mare din lume; cateva dintre marile sali sunt folosite ca muzee care adapostesc impresionante colectii ale artei chinezesti. Cladirile interioare sunt construite din lemn pe fundatie de piatra si poarta nume precum armonie, puritate, liniste sau longevitate. Se continua cu Templul Cerului, o capodopera arhitecturala a dinastiei Ming, construit in sec. al XV-lea, inclus in anul 1998 in Patrimoniul Mondial UNESCO, fiind locul in care imparatii dinastiilor Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate si Palatul de Vara, ridicat in anul 1750, supranumit “Gradina Undelor Clare”, chintesenta arhitecturii gradinilor chinezesti, datorita imbinarii perfecte a operelor arhitectilor chinezi cu peisajul natural reprezentat de Lacul Kunming si dealurile care il inconjoara. Dejun in timpul vizitelor. Seara, transfer la gara pentru plecare cu trenul de mare viteza spre Xi’an. Cina si cazare.

ZIUA 05 / 16.09.2016: XI’AN

Mic dejun. Astazi vom explora orasul Xi’an, oras care a fost capitala Chinei timp de 1062 de ani sub 13 dinastii, locul de unde incepea celebrul drum al matasii. Denumit in antichitate Chang’An (orasul etern), este unul dintre locurile in care a luat fiinta civilizatia chineza antica din bazinul Raului Galben. Orasul era inconjurat de ziduri construite in timpul dinastiei Tang, care pot fi admirate si in prezent. Vom vedea Muzeul de Istorie Shaanxi, aflat intr-o suburbie a orasului Xi’An, care in prezent adaposteste peste 370.000 de obiecte. Apoi vom face o plimbare prin cartierul musulman si vom vizita cea mai mare moschee din China, datand din sec. al XIV-lea. Dejun in timpul vizitelor. Ziua continua cu vizitarea ansamblului arhitectural dedicat Pagodei Marii Gaste Salbatice, construit in anul 625, inalt de 67 m si care are 7 niveluri. Acesta este locul in care calugarul Xuan Zand a tradus in limba chineza textele sacre, dupa ce s-a intors din India unde vom avea ocazia sa vedem templul care i-a fost dedicat, dupa care vom vizita un atelier de prelucrare a jadului, pentru care Xi’An este celebru. Seara, optional, spectacol inspirat din cultura dinastiei Tang cu dansuri traditionale. Cina si cazare.

ZIUA 06 / 17.09.2016: XI’AN – GUILIN

Mic dejun. Plecare cu autocarul pentru vizitarea sitului arheologic situat la 40 km distanta de Xi’An, dedicat mormantului primului imparat al Chinei, Qin Shihuang, unde s-a descoperit armata celor 7.000 de razboinici de teracota, socotita a opta minune a lumii (inclusiv noul sector cu ultimele descoperiri). Se spune ca aceasta armata a fost construita pentru a pazi imparatul in timpul trecerii sale spre Regatul Mortilor. Desi un numar mare dintre statui au fost deteriorate de-a lungul timpului sau vandalizate de cuceritori, multe au fost restaurate, spectacolul oferit in prezent de miile de soldati din teracota in marime naturala fiind unul coplesitor. In incinta se mai viziteaza si Muzeul Trasurii de Bronz, dedicat vietii si mestesugurilor din acea perioada. Dejun in timpul vizitelor. Intoarcere la Xi’An. Transfer la aeroport pentru zborul catre Guilin, oras din nord-estul Regiunii Autonome Guangxi Zhuang, pe malul vestic al raului Li, care este inconjurat de un peisaj natural feeric. Relieful carstic, pesterile fantastice si apele curate suprind si inspira vizitatorii din intreaga lume, care se intreaba cum a fost posibil ca natura sa creeze o asemenea frumusete. Intalnire cu reprezentantul local, transfer, cina si cazare.

ZIUA 07 / 18.09.2016: GUILIN – CROAZIERA PE FLUVIUL LI – SHANGHAI

Mic dejun. Transfer in port pentru croaziera pe fluviul Li pana la Yangshuo, cu dejun la bord. Croaziera se deruleaza printr-un defileu impresionant prin peisajul oferit de formatiunile muntoase unice in lume. Piscurile impunatoare de calcar, a caror imagine se reflecta in apele limpezi sub un cer de un albastru ireal, taranii chinezi care cultiva orez pe malurile fluviului, pescarii care strabat fluviul in lung si in lat pe plute de bambus, toate acestea formeaza un decor idilic al provinciei Guangxi. Debarcare in Yangshuo, urmata de o scurta plimbare prin pitorescul orasel, dupa care ne vom intoarce la Guilin cu autocarul, strabatand peisajul unic al culturilor de orez. Transfer la aeroport pentru zborul spre Shanghai, cel mai mare oras al Chinei, situat la malul Marii Orientale, pe fluviul Huangpu. Transfer, cina si cazare.

ZIUA 08 / 19.09.2016: SHANGHAI

Mic dejun. Zi dedicata explorarii Shanghai-ului, oras cosmopolit de care se leaga istoria Chinei moderne, fiind in prezent un oras ultradezvoltat, cu bulevarde largi, strazi suspendate, cladiri monumentale si peisaje urbane inedite. Vom vizita promenada Bund, care se intinde de-a lungul fluviului Huangpu pe mai mult de 1,6 km, fiind strajuita de cladiri in stilul anilor ‘30, cartierul Pudong, care este si centrul financiar al orasului si ai car

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: BAVARIA TOUR