Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT CANADA SI CROAZIERA ALASKA 22 ZIL

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
22 zile
Valabilitate Oferta:
01/01/1970 - 29/08/2012
Pret Total:
3490 € (158.64€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
NEW YORK - NIAGARA - TORONTO - OTTAWA - MONREAL - QUEBEC - BOSTON - SEATTLE - VANCOUVER - L.A.

PLECARI
14 aug 2012

SERVICII INCLUSE
● transport avion Bucuresti – New York / Boston – Seattle / Anchorage – Los Angeles / Los Angeles – Bucuresti;
● autocar / minibus modern, climatizat pe durata traseului;
● cazare 12 nopti cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti New York City, 1 noapte Niagara, 5 nopti Canada, 1 noapte Boston Nord, 2 nopti Los Angeles;
● 7 nopti in croaziera cu pensiune completa in Alaska pe vasul Cellebrity’s Millennium 5*, in cabine duble interioare (vezi supliment cabine exterioare );
● participarea la toate activitatile de divertisment si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei ( piscina, spectacole, cabaret, discoteca, sala de fitness etc );
● ghid roman si ghizi locali in orasele vizitate ( New York, Washington, Toronto, Ottawa, Montreal, Quebec, Boston, Seattle, Vancouver, Los Angeles )

SERVICII NEINCLUSE
● asigurarea medicala;
● taxele de aeroport si securitate 397 €;
● intrarile la obiectivele turistice ;
● taxa de viza SUA 131 USD, taxa de programare interviu 11 USD, taxa de viza Canada 75 USD ( se achita la Banca Transilvania );
● taxele portuare 195 €;
● excursiile optionale;
● bacsisurile de pe durata circuitului 40 €; pe durata croazierei ( acestea se achita la sfarsitul croazierei la casieria vasului );
● bauturile pe vapor, masajul, salonul de cosmetica, alte servicii nementionate;
● supliment optional cabina exterioara pe vapor 280 € ( fara balcon ), 790 € ( cu balcon );
● alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – LONDRA – NEW YORK
Intalnire in aeroportul Henry Coanda ora 06.30 si zbor Bucuresti-Londra ora 08.30, cursa British Airways. Sosire ora 10.00 si imbarcare la bordul zborului transatlantic cu destinatia New York, plecare ora 13.40. Zbor pe timp de zi. Sosire in New York ora 16.25 ( ora locala ). Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. NEW YORK, NEW YORK- “THE BIG APPLE”
Mic dejun. Vizitarea celui mai cosmopolit si controversat oras al lumii, centrul financiar international, orasul contrastelor si al simbiozei culturilor mondiale.: Centrul Rockefeller, Fifth Avenue, Broadway, Soho, Greenwich Village, Chinatown, Tribeca, Wall Street, Bursa din New York, Zona Zero ( locul unde au fost Turnurile Gemene ). Dupa-amiaza libera. Cazare in Manhattan.

Ziua 3. WASHINGTON
Mic dejun. Timp liber pentru continuarea explorarii orasului pe cont propriu. Recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, prilej de a admira panorama extraordinara care se deschide deasupra Manhattan-ului. Optional, excursie full day in Washington D.C., capitala Americii, unde vom vizita Cimitirul National Arlington, Memorialul Lincoln, Pennsylvania Avenue, Casa Alba (exterior), Mall-ul Smithsonian, Memorialul Washington, Capitoliul, Senatul, F.B.I. Building etc. Intoarcere seara in New York si cazare.

Ziua 4. CASCADELE NIAGARA
Mic dejun. Plecare spre Niagara, strabatand peisajele deosebite din regiunea Fingerlakes, o mare zona viticola a Statelor Unite. Sosire la Niagara si transfer la hotel in Buffalo. Dupa apusul soarelui vom putea admira spectaculoasele cascade iluminate in toata splendoarea lor.

Ziua 5. NIAGARA – TORONTO
Mic dejun. Dimineata libera la dispozitie la Cascadele Niagara. Puteti alege o plimbare cu vaporasul ‘Maid of the Mist’ pana la baza cataractelor, pentru o vedere panoramica de exceptie. Traversam frontiera canadianta si vom admira inca o data spectacolul grandios al cascadelor, de data aceasta din Canada. Dupa-amiza tur de oras Toronto, metropola cosmopolita, cu cea mai densa populatie din Canada, capitala statului Ontario. Vom admira Toronto Harbour, CN Tower, Hockey Hall of Fame, Casa Loca etc. Cazare Toronto.

Ziua 6. TORONTO – OTTAWA
Mic dejun. Dimineata putem vizita, facultativ, Royal Ontario Museum. Plecam spre Montreal, urmand drumul de-a lungul tarmului nordic al lacului, ajungand dupa pranz in Ottawa, capitala Canadei, situata pe malul Canalului Rideau. Oras bilingv (engleza si franceza ), un conglomerat de culturi si natiuni diferite, Ottawa cunoaste in prezent cea mai rapida dezvoltare urbana de pe continentul nord-american. Vom admira Parliament Hill, Curtea Suprema din Canada - un exemplu desavarsit al arhitecturii art-deco, Rideau Hall – resedinta oficiala a Majestatii Sale Regina Elisabeth II. Cazare Ottawa.

Ziua 7. MONTREAL
Mic dejun. Vizita optionala a Muzeului Civilizatie, o incursiune in istoria Canadei, de la migratiile triburilor aborigene pana la epoca moderna si contemporana. Continuam traseul spre Montreal ( aprox. 2,5 ore ), oras sofisticat, avangardist, cea dea-a treia mare aglomeratie urbana din lume vorbitoare de limba franceza, dupa Paris si Kinshasa. Vom vizita Montreal-ul istoric, cu Basilica Notre Dame, Downtown – Montreal-ul modern, cu cladiri zgarie nori, Cartierul Latin, Le Plateau, cu strazi rezidentiale si numeroase artere comerciale. Cazare Montreal.

Ziua 8. MONTREAL - QUEBEC
Mic dejun. Plecam spre Quebec, oras romantic, care a conservat cultura francofona si spiritul european, unul din cele mai indragite orase de pe continentul nord-american. Vom vizita Château Frontenac, Place d’Armes, Cap Diamant, Place Royale, stradutele inguste pitoresti cu case de piatra de pe malul Raului St. Laurence. Cazare Quebec.

Ziua 9. QUEBEC – BOSTON - SEATTLE
Mic dejun. Continuam traseul spre sud, trecem frontiera inapoi in SUA, tranzitand cele doua state nordice Vermont si New Hampshire, pentru a ajunge la Boston, Massachussetts. Tur panoramic Boston, incluzand Fanueil Hall, Quincy Marketplace, Harvard Yard, Cambridge Common, Boston Harbour etc. Transfer la aeroport si zbor spre Seattle, oras de coasta, supranumit ‘Orasul de Smarald’, cea mai mare metropola din nord-vestul Americii. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 10. SEATTLE - VANCOUVER
Mic dejun. Cu o abundenta de parcuri verzi si gradini frumoase, o vibranta viata culturala, important centru universitar, Seattle este si locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Nintendo, Sturbucks sau Boeing. Vom face un tur panoramic, vizitand Downtown, Pike Place Market, Pioneer Square, China Town, Capitol Hill. Optional, putem vizita Fabricile Boeing, o calatorie fascinanta prin istorie si tehnologie. Continuam itinerariul spre nord, trecand frontiera in Canada ( aprox 4 ore ). Sosire si cazare in Vancouver, cea mai larga zona metropolitana din vestul Canadei. Cazare Vancouver.

Ziua 11. WELCOME ON BOARD !
Mic dejun. In ciuda faptului ca e un oras tanar, cu o istorie notabila care nu depaseste 100 de ani, Vancouver ofera un caleidoscop de atractii. Arhitectura inedita art deco a cladirii Marinei din Canada Place, cladirile futuriste zgarie nori care marginesc bulevardele largi, arterele comerciale animate si plajele din zona rezidentiala Kitsilano creeaza un tablou urban captivant si exotic. Dupa turul de oras, ne deplasam in terminalul portului pentru formalitatile de imbarcare pe croaziera. Bun venit la bord ! Vasul paraseste Vancouver la ora 16.30. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 12. SPRE ALASKA… INSIDE PASSAGE
Prima zi ne-o vom petrece pe ocean, navigand spre tituturile boreale ale Alaskai. Vom traversa Inside Passage, culoar de-a lungul coastei sudice a Alaskai, printre mii de insule si insulitie care formeaza arhipeleagul, oferind privelisti fascinante. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a ne familiariza cu facilitatile acestuia: piscine, solarium, centru spa cu saloane de masaj, jacuzzi sauna si tratamente, cinema, cazino, restaurante cu bufet deschis 24 de ore, artere comerciale si numeroase baruri. Seara va asteapta diverse spectacole de teatru, animatie, muzica live si, bineinteles, discoteca. Alaska este cel mai mare stat al Statelor Unite din punct de vedere al suprafetei geografice, de doua ori cat marimea Texax-ului, o exclava despartita de 800 km de teritoriul canadian fata de cel mai nordic stat american. ( A fost cumparata de la Imperiul Rus in anul 1867, pe o suma derizorie care astazi este echivalenta cu aprox. 70 centi pe hectar !). Teritoriul a suferit transformari administrative fundamentale de-a lungul timpului, devenind, datorita frumusetii inegalabile a peisajelor naturale, una din cele mai exotice atractii turistice din lume. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 13. KETCHIKAN, ALASKA
Sosim dimineata in primul port din acest itinerar magnific, in pitorescul Ketchikan, un orasel rustic din sudul Alaskai, inconjurat de munti cu piscuri inzapezite. De aici incepe voiajul nostru in regiunile arctice, printre ghetari maiestosi, fiorduri inguste si peisaje cuceritoare. Creek Street, principala strada din centrul orasului si cea mai populara zona turistica se afla la cateva minute de mers pe jos de locul unde este ancorat vasul. Nu trebuie ratat Totem Heritage Center, muzeu in care este expusa cea mai mare colectie de totemuri autentice din lume, precum si un tezaur cu artefacte vechi ale diferitelor culturi native din Alaska. Plecare la ora 15.00. Cazare la bord / pensiune completa.

Ziua 14. ICY STRAIT POINT, ALASKA
Ora 8.00 vasul acosteaza in Icy Strait Point, asezare populata de cea mai mare comunitate de amerindieni Tilgit din Alaska. Vom petrece o zi intreaga in acest colt mirific, avand prilejul sa observam, intr-o plimbare pe tarm de-a lungul oceanului, faimoasele balene cu cocoasa, orci, lei de mare etc. Excursiile organizate ofera posibilitati multiple de a ne apropia de natura virgina, putand alege o aventura pe apa, pe uscat sau in aer, survoland cu avioneta Parcul National Glacier Bay. Parcul cuprinde 10 mii de km patrati de salbaticie arctica, cu fiorduri inguste marginite de munti abrupti si ghetare amenintatoare, fiind parte din patr

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
01-Ian-70 - 29-Aug-123490

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR