Destinatii Europene

REDUCERE CIRCUIT AMERICA DE SUD 22 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
22 zile
Valabilitate Oferta:
17/09/2012 - 07/10/2012
Pret Total:
4780 € (217.27€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
VENEZUELA - ECUADOR - COLUMBIA – PANAMA - GALAPAGOS

PLECARI
17 sep 2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avion Bucuresti – Caracas / Caracas – Canaima / Canaima - Ciudad Bolivar ( avion de mici dimensiuni, se zboara pe deasupra Cascadelor Salto Angel ) / Ciudad Bolivar – Caracas / Caracas - Quito / Quito – Galapagos si retur / Quito – Cartagena / Cartagena – Bogota / Bogota – Panama City / Panama City - Bucuresti ;
transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor si a transferurilor ;
cazare 19 nopti cu mic dejun in hoteluri si lodge-uri de 4* si 3*: 2 nopti Caracas, 2 nopti Canaima ( rezervatie naturala), 1 noapte Ciudad Bolivar, 2 nopti Delta Fluviului Orinoco, 5 nopti Quito, 1 noapte Amazon, 2 nopti Cartagena, 2 nopti Bogota, 1 noapte panama City;
mesele cuprinse in program
vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman pe toata durata circuitului.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice 495 €;
intrarile la obiectivele turistice si in rezervatii 185 €;
bacsisurile ( obligatorii ) 70 €;
excursiile si vizitele optionale;
alte servicii decat cele mentionate in program.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – CARACAS
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 5.00 si zbor spre Paris, ora 09.00. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Caracas. Zbor pe timp de zi. Sosim in capitala Venezuelei ora 15.35 ( ora locala). Transfer la hotel si cazare.

Ziua 2. CARACAS
Mic dejun. Tur de oras Caracas, incepand cu centrul istoric, Plaza Bolivar, in centrul caruia troneaza statuia lui Simon Bolivar, casa natala, vizitam apoi Capitolio, Palacio Legislativo, Palacio Federal, Catedrala Metropolitana. Continuam cu o ascensiune pe muntele Avila, care separa orasul de coasta, de unde se deschide o panorama spectaculoasa. Cazare Caracas.

Ziua 2. CARACAS - CANAIMA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Parcul National Canaima, una din marile atractii ale Venezuelei, parte din patrimoniul mondial UNESCO. Parcul acopera 800.000 kmp de vegetatie luxurianta, cu numeroase specii endemice, peste 500 specii de orhidee, fiind strabatut de raul Carrao care se deschide intr-o laguna de o frumusete coplesitoare. Culoarea apei si a spumei de la suprafata este remarcabila, trecand prin diverse noante de la rosu la roz si negru, ca urmare a descompunerii plantelor. Transfer in lodge iar dupa pranz vom face o excursie in Laguna imbarcati in ‘curiara’ – barci canoe cu motor locale. Vom fi incantati de frumusetea salbatica a acestor locuri, inconjurati de maiestosii munti Auyantepuy si Cañón del Diablo, unde timpul pare sa se fi oprit. Cina si cazare in lodge.

Ziua 3. CANAIMA & SALTO ANGEL ( CASCADELE INGERULUI )
Mic dejun. Excursie optionala cu barca la Angel Falls, cea mai inalta cascada din lume, cu un debit de apa impresionant care cade de la aproape 1000 m, fiind in acelasi timp si cea mai greu accesibila. Plecarea este dimineata devreme. Vom naviga pe raul Carrao pana la Insula Orquideia si vom admira minunatele formatiuni geologice ale muntelui Auyantepuy. Aici vom face un scurt popas pentru servirea micului dejun. Navigam in continuare pe raul Churun pana la Insula Raton. De aici vom pleca pe jos pe un traseu fascinant prin jungla si vom ajunge peste o ora in Mirador Laime, de unde Cascada se poate vedea in toata splendoarea ei. Timp liber pentru a admira in tihna una din cele Sapte Minuni Naturale ale Lumii. Zgomotul ropotelor de apa si a padurii tropicale care inconjoara cascada este indescriptibil. Ne intoarcem spre lodge cu un popas pentru servirea pranzului si la Cascada Sapo, unde vom avea timp pentru baie in apropierea cataractelor. Cazare si cina in lodge – Canaima.

Ziua 4. ZBOR PE DEASUPRA CASCADELOR SPRE ORINOCO
Mic dejun. Zbor cu avioneta pe deasupra cascadelor si a Parcului National, prilej de admira aceste locuri uimitoare din alta perspectiva. Sosim la Ciudad Bolivar, orasel situat pe malul fluviului Orinoco. Intr-un tur de oras vom descoperi cladirile coloniale, Plaza Bolivar, Catedrala baroca, Muzeul Etnografic al fluviului Orinoco. Cazare si cina.

Ziua 5. DELTA FLUVIULUI ORINOCO
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Boca de Uracoa ( aprox. 4 ore ), de unde vom fi trasferati in lodge situat in Delta fluviului Orinoco. Pranzul il vom servi in lodge. Timp liber pentru a admira in voie frumusetile locurilor. Cazare si cina.

Ziua 6. DELTA FLUVIULUI ORINOCO
Mic dejun. Excursie cu barca in cea mai indepartata si primitiva zona a Deltei cu scurte popasuri, in care vom avea prilejul sa intalnim comunitatea locala Warao. Intoarcere in lodge pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza fom face o plimbare prin jungla pentru a descoperi fauna si flora, acompaniati de ghizi experti locali. Cazare si vina in lodge.

Ziua 7. CIUDAD BOLIVAR – CARACAS - QUITO
Mic dejun. Transfer inapoi in Ciudad Bolivar si zbor inapoi spre Caracas. Aici ne imbarcam in zborul international cu destinatia Quito, capitala Ecuadorului. Sosire in Quito, oras fondat in anul 1534 pe ruinele unei vechi asezari incase, situat la 2800 m altitudine, primul oras din lume intrat in patrimoniul mondial UNESCO. Transfer la hotel si timp liber. Cazare Quito.

Ziua 8. QUITO
Mic dejun. Turul de astazi ne poarta intr-o calatorie de-a lungul evolutiei procesului cultural si istoric al acestui oras minunat, care se mandreste cu cel mai mare si cel mai bine conservat centru istoric din toata America Latina. Vom incepe cu Lumea Pre-hispanica, vizitand noul muzeu al Artei Pre-Columbiene, prilej de a intelege, intr-un mod interactiv, esenta vechilor locuitori care au populat aceste locuril inatinte de colonizare, viziunea lor cosmica si spiritualitatea. Continuam cu vizitarea uneia dintre bijuteriile barocului sud-american, Biserica iezuita La Compañía, un exemplu magnific de abilitate artistica a artizanilor ecuadorieni, care se reflecta in numeroase picturi si basoreliefuri ale faimoasei Scoli de Arta din Quito si in sculpturile sofisticate ale altarelor, acoperite in intregime cu foite din aur. Aeasta este unul din cele mai bogate si mai impresionante temple din America de Sud. Vom vizita apoi La Plaza Grande, El Palacio Presidencial, La Catedral Metropolitana, El Sagrario, San Francisco y Santo Domingo, El Pancecillo. Timp liber in Piata Artizanilor ( Mercado De Los Artesanos ). Dupa-amiaza vom ajunge la Monumentul Ecuatorial, situat la latitudinea de 00’.00’, care marcheaza pozitia geodezica a Ecuadorului, prilej unic de a ne afla in cele doua emisfere in acelasi timp. Spre seara, nu ratati cel de-al doilea ‘zbor’ cu telefericul peste inaltimile orasului, pentru o vedere panoramica de exceptie. Cazare Quito.

Ziua 9. JUNGLA AMAZONULUI
Mic dejun. Plecare dimineata spre Bazinul Amazonului, situat in partea de est, la poalele Anzilor, aproape de frontiera cu Peru. Aceasta zona salbatica, cu paduri tropicale semivirgine si mlastini adanci in care se dezvolta milioane de specii de plante si vietuitoare, acopera 40% din suprafata Ecuadorului. Sosire si instalare in lodge, situat pe malul raului Napo, afluent al Amazonului. Ne aflam in inima padurii amazoniene, una din cele mai fascinante experiente pentru orice amator de aventuri exotice. Dupa servirea pranzului, vom avea prima intalnire cu natura fascinanta a Amazonului. Plimbare prin jungla tropicala, cu ghid specializat local, observand fauna si flora salbatica, peisaje de o frumusete covarsitoare. Printre atractiile care pot fi intalnite se numara copacii seculari, vegetatia abundenta, maimute, iguane, caimani, broaste testoase, pesti, nenumarate specii de pasari exotice etc. Jungla Amazonului reprezinta jumatate din suprafata totala a padurilor tropicale de pe planeta, avand o biodiversitate incomparabila cu nicio alta regiune din lume, aceasta absorbind peste o treime din speciile cunoscute de pe glob. Seara puteti opta pentru o plimbare cu canoea pe canale, impreuna cu ghizii specializati. Cazare si cina in lodge.

Ziua 10. JUNGLA AMAZONULUI - QUITO
Mic dejun. Timp liber pentru a ne bucura de frumusetile locului si a observa in liniste natura salbatica. Ghidul local ne va prezenta o familie bastinasa indiana din tribul Quichua si ne va invata chiar sa construim o pluta cu care vom putea ‘naviga’ pe canalele inguste strajuite de vegetatie luxurianta. Dupa-amiaza tarziu intoarcere din nou in Quito.

Ziua 11. QUITO & VULCANUL COTOPAXI
Mic dejun. Excursie optionala la Vulcanul Cotopaxi, cel mai inalt vulcan activ din lume. Vom intra in Parcul National, care cuprinde o arie imensa cu vegetatie bogata, presarata de numeroase ruine incase. Prima oprire va fi la Muzeul de istorie, dupa care continuam sa urcam, pana la altitudinea de 4500 m. Privelistea este spectaculoasa. In drumul de intoarcere vom face un scurt popas pe marginea lacului Limpiopungo, prilej de a observa numeroase specii de pasari si vom vizita fortul incas El Salitre, pentru o scurta privire in trecutul pre-colonial al Ecuadorului. Cazare Quito.

Ziua 12. GALAPAGOS
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Galapagos, mic arhipeleag format din 13 insule principale si 6 insulite, situat la 1000 de km vest de continentul sud-american, care impreuna imbratiseaza 50.000 de kmp de ocean. Loc unic in lume, faimos datorita bogatiei de fauna salbatica de o diversitate uimitoare, care a stat la baza cercetarilor lui Darwin, materializate in Teoria Selectiei Naturale. Cazare si cina in orasul Puerto Ayora, Insula Santa Cruz.

Ziua 13.CROAZIERA IN GALAPAGOS
Mic dejun. Ne imbarcam intr-o croaziera fascinanta pe un mic vaporas, navigand in apele limpezi ca cristalul, oprind in diverse insule pentru a observa fauna si natura salbatica, insotiti de un ghid naturalist. Vom avea prilejul sa observam lei de mare, broaste test

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
17-Sep-12 - 07-Oct-124780

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR