Destinatii Europene

REDUCERE AMERICA DE SUD CIRCUITUL CLASIC 16 ZILE

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Evenimente
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
16 zile
Valabilitate Oferta:
03/03/2012 - 07/10/2012
Pret Total:
2470 € (154.38€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
BRAZILIA - PARAGUAY - CHILE - ARGENTINA - URUGUAY

PLECARI
3 martie, 7 oct 2012

SERVICII INCLUSE
transport cu avion Bucuresti – Rio de Janeiro, Rio de Janeiro - Iguassu, Asuncion -Santiago, Santiago-Montevideo, Buenos Aires - Bucuresti;
transferuri si transport cu autocar / minibus cu aer conditionat pe durata vizitelor si a traseului;
ferry-boat Montevideo – Buenos Aires ;
cazare 13 nopti cu mic dejun in hoteluri de 4*;
vizitele conform programului cu ghizi locali si ghid roman pe toata durata circuitului.

Nota: in anumite situatii, transportul pe ruta Montevideo – Buenos Aires se poate face si cu avionul ( 35 min ) sau autocarul ( 4 ore ).

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
taxele de aeroport pentru zborurile internationale si zborurile domestice 395 €;
intrarile la obiectivele turistice 70 €;
bacsisurile ( obligatorii ) 35 €;
taxele de iesire din tarile vizitate ( aprox 25 €, se achita local ) ;
excursiile si vizitele optionale :
alte servicii decat cele mentionate in program.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI – RIO DE JANEIRO
Intalnire cu ghidul in aeroportul Henri Coanda ora 18.00 si zbor spre Paris, ora 20.00. Dupa o scurta escala, ne imbarcam la bordul zborului transatlantic cu destinatia Rio de Janeiro. Noapte la bord.

Ziua 2. RIO DE JANEIRO
Sosire in Rio ora 7.30 dimineata. In drum spre hotel, tur panoramic al orasului, in care vom putea descoperi minunatele plaje Copacabana sau Ipanema, Catedrala, Palatul Guanabara (resedinta guvernatorului statului ), contrastul izbitor intre stilul colonial vechi si impresionanta arhitectura moderna. Dupa-amiaza libera. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 3. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Excursie optionala prin padurea tropicala catre inaltimea pe care se afla renumita statuie a Mantuitorului Iisus Christos. De pe platforma situata la 700 de metri altitudine vom avea o priveliste ametitoare asupra orasului Rio de Janeiro, golfului Guanabara, dealului Sugar Loaf ( tarm specific Braziliei, numit geologic “capatana de zahar”), podul de 14 km Rio-Niteroi, Laguna Rodrigo de Freitas, oceanul Atlantic si plajele din sudul orasului. Dupa-amaiza, dupa un periplu de-a lungul faimoaselor plaje din Rio se ia telecabina din Praia Vermelha catre Muntele Urca, cu gradini si punct de belvedere catre Golful Botafogo. A doua parte a plimbarii va cuprinde ascensiunea catre inaltimea Sugar Loaf, la 400 m deasupra oceanului. Fantastica priveliste asupra orasului si a golfului Guanaba, vazute din unghiuri diferite, cu greu vor putea fi uitate. Cazare Rio.

Ziua 4. RIO DE JANEIRO & PETROPOLIS
Mic dejun. Timp liber in exoticul Rio pentru plaja, cumparaturi, activitati optionale. Astazi vom avea ocazia sa facem o incursiune in vechea statiune imperiala braziliana din Montanha dos Orgaos, cu stradute pietruite pitoresti, situata la numai la numai 90 de minute de Rio, prilej de a vizita Palatul Imperial, unde sunt expozate bijuteriile coroanei, Catedrala cu mormintele regale si Goat Square cu gradina zoologica. Orasul ne va introduce in istoria Braziliei, cu traditiile si locuitorii sai, unde cultura portugheza si aspectul imperial fiind nealterate. Cazare Rio de Janeiro.

Ziua 5. RIO DE JANEIRO – IGUASSU FALLS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul spre Iguassu, urmatoarea etapa a voiajului nostru sud-american. Sosire in Iguassu, oras situat la granita cu Argentina si Paraguay, renumit datorita cascadelor spectaculoase, comparabile ca grandoare si frumusete cu Cascadele Victoria. Vom admira partea braziliana a cataractelor, parte a Parcului National (UNESCO ), unde tabloul dramatic creat de caderea zgomotoasa a apei si curcubeul magnific lasa orice vizitator fara suflare. Optional, recomandam un zbor de agrement cu elicopterul, pentru o vedere panoramica unica, atotcuprinzatoare (atat partea braziliana cat si cea argentiniana). Seara optionala de Samba cu cina inclusa. Cazare Iguassu.

Ziua 6. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Putem opta astazi pentru o excursie optionala de exceptie, in partea argentiniana, care combina intreaga esenta a Parcului National Iguassu, atat prin spectacolul de neegalat al cascadelor San Martin si Garganta do Diablo (Gatlejul Diavolului), cea mai inalta parte a cascadei, cat si prin aventura in sine a traseului. Dupa-amiaza turul poate continua cu o vizita la Barajul Itaipu, cea mai mare hidrocentrala din lume, construita in parteneriat cu Paraguay pe raul Parana, pentru al carei proiect nemaintalnit a fost necesara inundarea unei mari parti a junglei apartinand Parcului National. Considerata una din cele ‘7 minuni ale lumii moderne’, Itaipu poate asigura intregul necesar de energie elecrica al Paraguay-ului si al Braziliei de Sud. Cazare Iguassu.

Ziua 7. IGUASSU FALLS
Mic dejun. Plecare cu autocarul spre Asuncion ( aprox 4 ore ), via Ciudad del Este, oras paraguyan situat in imediata apropiere a granitei. En route vom face un popas pe malul lacului Ypcaray. Sosim in Asuncion, capitala Paraguay-ului. Transfer la hotel si cazare.

Ziua 8. ASUNCION
Mic dejun. Vom incepe explorarea orasului, admirand frumusetea cladirilor coloniale in contrastul noilor cladiri moderne, Catedrala, Gradina Botanica si Palatul Guvernamental, care aminteste vizitatorilor de Versailles. Seara traditionala paraguayana cu cina ( optional ). Cazare.

Ziua 9. ASUNCION - SANTIAGO
Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul spre Santiago de Chile. Sosire, transfer la hotel si timp liber. Cazare Santiago.

Ziua 10. SANTIAGO
Mic dejun. Vizitam Santiago de Chile, considerat unul din cele mai frumoase orase din lume, intr-un tur panoramic pe care il vom incepe din Dealul Santa Lucia. Vom admira Piata Armelor, Catedrala, Primaria (exterior), Palatul Guvernatorului. Continuam cu o vizita la Muzeul de Arta, care expune o bogata colectie de arta pre-columbiana cu tezaure de inestimabila valoare apartinand celor mai stravechi civilizatii din America de Sud. Dupa-amiaza libera pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional se poate urca cu funicularul pe Cerro San Cristobal pentru o panorama de exceptie asupra orasului. Cazare.

Ziua 11. VALPARAISO & VINA DEL MAR
Mic dejun. Excursie optionala pe Coasta Pacificului, stabatand Vaile Casablanca si Curacavi, pentru a ajunge la Valparaiso, cea mai populara statiune litorala din Chile, unde ne va incanta privelistea casutelor multicolore de pe dealuri, a stradutelor pitoresti cu numeroase baruri, magazine si restaurante. Vom vizita si ‘La Sebastiana’, casa memoriala a lui Pablo Neruda, astazi muzeu. Turul continua spre Vina del Mar, numit si ‘Orasul Gradina’, datorita numeroaselor parcuri cu vegetatie luxurianta, si spre Renaca, unul din cele mai exclusiviste locuri de pe coasta, cu restaurante de prestigiu si cladiri moderne. Intoarcere in Santiago si timp liber. Seara optional cina traditionala chiliana cu spectacol. Cazare.

Ziua 12. SANTIAGO – MONTEVIDEO
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Montevideo, capitala Uruguay-ului, cea mai europeana capitala din America de Sud. Vom vizita centru vechi ( Ciudad Vieja ), Plaza de Independecia, Catedrala, Palacio Salvo, Mausoleo de Artigas etc. Seara uruguay-ana optionala cu spectacol folcloric si cina. Cazare Montevideo.

Ziua 13. MONTEVIDEO – BUENOS AIRES
Mic dejun. Transfer cu ferry-boat-ul in Buenos Aires ( aprox 3 ore ), cea de-a cincea capitala din voiajul nostru in America de Sud. Sosire si tur de oras: Teatrul Colon, Cartierul Boca (cartierul italian ), Calle Florida ( principala artera comerciala a orasului ), Piata San Martin, Catedrala Metropolitana. Cazare Buenos Aires.

Ziua 14. BUENOS AIRES & DELTA EL TIGRE
Mic dejun. Timp liber in Buenos Aires pentru vizite individuale, cumparaturi etc. Optional, vom putea participa la cea mai populara excursie din Buenos Aires, plecand cu trenul de coasta pana la El Tigre, orasel insular aflat in mijlocul deltei, inconjurat de cele trei rauri Tigre, Lujan si Reconquista. La sosire, transfer in micul port pentru o plimbare relaxanta cu barca prin Delta raului Parana, prilej de a admira peisajele minunate, cu nenumarate insulite care formeaza acest ecostistem fascinant. Pranz la un restaurant local. Intoarcere dupa-amiaza in Buenos Aires. Seara optionala de tango cu beefsteak argentinian. Cazare.

Ziua 15. BUENOS AIRES - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in prima parte a zilei. Aprox. ora 15.00 transfer la aeroport, imbarcare pentru zborul transatlantic cu destinatia Paris ( plecare ora 18.10 ). Noapte si cina la bord.

Ziua 16. BUCURESTI
Sosire la Paris ora 11.00 si zbor in conexiune spre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni ora 16.15.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Corcovado & Sugar Loaf in Rio 88 €
■ Seara de samba cu cina la Iguassu 79 € ( inclusiv transferurile )
■ Petropolis 55 €
■ Barajul Itapu de la Iguassu 55 €
■ Cascadele Iguassu – partea argentiniana 67 €
■ Seara traditionala paraguayana cu cina 53 € ( inclusiv transferurile )
■ Valparaiso & Vina del Mar in Chile 65 €
■ Seara traditionala chiliana cu cina 58 € ( inclusiv transferurile )
■ Seara uruguay-ana cu spectacol folcloric si cina 63 € ( inclusiv transferurile )
■ Seara de tango cu beefsteak argentinian 72 € ( inclusiv transferurile )
■ Delta El Tigre, pranz inclus 68 €

● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile vizitate.
● Programul poate fi modificat in anumite situatii speciale, functie de conditii climatice, de securitate, orare de zbor etc.
● Datorita sensibilitati

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
03-Mar-12 - 07-Oct-122470

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR