Destinatii Europene

Primavara la Lisabona

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 8 Martie
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
08/03/2013 - 26/03/2013
Pret Total:
335 € (67€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

PROGRAMUL EXCURSIEI

ZIUA 1 BUCURESTI – LISABONA
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:00 pentru imbarcare pe zborul DIRECT al companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 05:00 cu zborul TP723 si aterizare la Lisabona la ora locala 07:25. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local de limba romana: Pentru inceput vom vizita cartierul Belem, unde se gasesc cele mai frumoase monumente istorice din secolele 15 si 16. Un prim popas il facem la Turnul Belem inclus in patrimoniul cultural mondial Unesco, punct de plecare al expeditiilor maritime portugheze, Monumentul Descoperirilor Maritime construit pentru a celebra a 500 aniversare a mortii printului Henry – navigatorul. Apoi vom vizita biserica Manastirii Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata de asemenea pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama, unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului si vom vizita un magazin de suveniruri. Turul continua catre centrul orasului pentru a admira panoramic cele mai importante piete ale Lisabonei: Piata Comertului, Piata Rossio, inima Lisabonei si Piata Restauradores. Turul continua pe principalul bulevard al Lisabonei - Avenida da Liberdade si se termina in Piata Marques de Pombal in apropierea careia se afla si hotelul dvs. Dupa turul de oras, transfer la hotel. Cazare hotel EVIDENCIA ASTORIA CREATIVE 3*** situat ultra-central foarte aproape de Avenida da Liberdade si piata Marques de Pombal, cu acces pietonal facil catre toate zonele de interes turistic. Este considerat a fi cel mai bun hotel de 3* din Lisabona intrucat imbina facilitatile moderne cu o locatie privilegiata la cel mai bun raport calitate-pret. Mai multe detalii www.evidenciahoteis.com

ZIUA 2 EXCURSIE OPTIONALA DE 1 ZI LA FATIMA – OBIDOS – ALCOBACA - BATALHA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional excursie la OBIDOS, ALCOBACA, BATALHA, FATIMA
Vom incepe cu o vizita a satului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata portguheza unde vom vizita mica biserica Sf.Maria si stradutele medievale, apoi vom continua cu vizitarea Manastirii Alcobaca – inscrisa in Patrimoniul Cultural Unesco si una dintre cele mai importante manastiri cisterciene din Europa. Vom vizita apoi manastirea Batalha (sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline) si centrul religios si de pelerinaj Fatima, renumit datorita aparitiilor Fecioarei Maria in anul 1917. Intoarcere la Lisabona. Cazare hotel EVIDENCIA ASTORIA CREATIVE 3*** situat ultra-central.

ZIUA 3 EXCURSIE OPTIONALA DE 1 ZI LA SINTRA – CASCAIS - ESTORIL
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional excursie la SINTRA, CASCAIS, ESTORIL. Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal, a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Regal si vom avea timp liber in centrul orasului pentru pranz si magazine de suveniruri. Vom continua excursia catre Cascais calatorind de-a lungul plajei Guincho pana la Boca do Inferno, cu o panorama deosebita asupra Oceanului Atlantic. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Intoarcere la Lisabona de-a lungul Coastei Estoril cu un scurt tur panoramic in Estoril unde se pot admira vestitul Casino si gradinile sale. Cazare hotel EVIDENCIA ASTORIA CREATIVE 3*** situat ultra-central.

ZIUA 4 EXCURSIE OPTIONALA DE ½ ZI LA ARRABIDA – SESIMBRA - SETUBAL
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional excursie la ARRABIDA – SESIMBRA - SETUBAL
Pentru inceput vom traversa podul 25 Aprilie peste raul Tagus si ne vom bucura de panorama deosebita traversand muntii Arrabida, o zona conservata intr-un mare Parc National, cu un peisaj deosebit si o vegetatie unica la portile Lisabonei. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc, iar pe drumul de intoarcere catre Lisabona vom vizita Setubal – unul dintre porturile importante ale Portugaliei. Vom face un popas la o fabrica de placi ceramice – S. Simao da Arte si apoi la o ferma viticola Jose Maria da Fonseca. Intoarcerea la Lisabona se face pe spectaculosul pod Vasco de Gama in lungime de 17km. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare hotel EVIDENCIA ASTORIA CREATIVE 3*** situat ultra-central.

ZIUA 5 LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun.Transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul DIRECT TAP PORTUGAL TP724 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:40 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 17:40.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
08-Mar-13 - 12-Mar-13335---
22-Mar-13 - 26-Mar-13335---

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Servicii incluse:
  • • Bilet de avion Bucuresti – Lisabona – Bucuresti, ZBOR DIRECT, compania TAP PORTUGAL
  • • 4 nopti cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel EVIDENCIA ASTORIA CREATIVE 3*** situat ultra-central
  • • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • • Tur de oras al Lisabonei de ½ de zi cu ghid local de limba romana
  • • Asistenta turistica
  • Nu sunt incluse:
  • • taxele de aeroport si combustibil: 170 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul emiterii biletelor, in functie de evolutia pretului petrolului).
  • • asigurarea medicala, asigurarea storno
  • • intrarile la obiectivele turistice din program si excursiile optionale
  • EXCURSIILE OPTIONALE ORGANIZATE IN LIMBA ROMANA***
  •  Obidos, Nazare, Alcobaca, Fatima: 60 Euro/persoana (pt. grup 20-25 platitori)
  • 70 Euro/persoana (pt. grup 14-19 platitori)
  • 80 Euro/persoana (pt. grup 07-13 platitori)
  • Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la manastirea Batalh

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Iexplore