Destinatii Europene

Primavara in Atena

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - 1 Mai
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
01/04/2009 - 28/04/2009
Pret Total:
275 € (39.29€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Ziua 1 : “De la Atheneul Roman pana in Patria lui Homer “
Intalnire la ora 05:30, langa Atheneul Roman - Bucuresti. Plecare la ora 06:00, catre Grecia - Patria lui Homer, pe tarseul Bucuresti – Giurgiu – Russe – Promahonas - Katerini. Cazare hotel 3* in zona Katerini.

Ziua 2: “Meteora –Tibetul Europei”
Mic dejun. Plecare spre Kalambaka. Si pentru ca se spune ca “Nu ai vazut Grecia daca nu vezi stancile Meteorei”, vom opri pentru a vizita una dintre renumitele Manastiri Meteora, lacase de cult ortodox, incredibil construite pe varfuri de stanca si denumite pe drept cuvant “Tibetul Europei”. Plecare spre Athena. Cazare la hotel Best Western Zinon 3* sau Crystal City 4* in functie de optiunea dvs, ambele hoteluri fiind situate in centrul orasului Athena.

Ziua 3 : “Mycene, Epidaurus si Naphlio- Argolis”
Mic dejun. In aceasta zi puteti alege intre o excursie in Argolis sau sa descoperiti pe cont propriu misterioasa Atena. Daca optati pentru excursia propusa, veti pleca in cursul diminetii pe drumul de coasta, de-a lungul Golfului Salonic catre Canalul Corinth, ce leaga Marea Egee de Marea Ionica. Vom face o scurta oprire pentru fototgrafii si ne vom indrepta apoi catre Mycene, “orasul imbracat in aur” de catre cei mai renumiti poeti antici din vremea lui Homer. Veti putea admira Catacombele Regale. Dupa pranzul pe care il veti lua in Mycene, plecare catre Naphlio, cu o scurta oprire la Cetatea Palamidi. Plecam apoi catre Epidaurus unde veti putea vizita faimosul Teatru antic din sec 14 i.Ch. Cazare la hotelul ales.

Ziua 4: “Athena- cea Inteleapta…”
Dupa micul dejun vom pleca intr-un tur panoramic al Athenei, care va cuprinde Piata Omonia, Biblioteca Nationala, Universitatea, Academia si Piata Syntagma, Stadionul Olimpic, Templul lui Zeus Olimpianul si Poarta lui Hadrian. Incheiem turul nostru cu o oprie la Akropole. Vizita optionala la Complexul Akropole ( intrarea 12 euro / persoana ). Dupa amiaza timp liber pe care il puteti petrece in cartierul Plaka, pentru cumparaturi. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 5: “Croaziera Hydra - Poros – Aegina”
Mic dejun. In cursul diminetii va propunem o excursie optionala pentru a descoperi Hydra, Poros si Aegina. Vom pleca din Athena catre portul Piraeus pentru a ne imbarca pe vapor. In jurul orei 08.30 plecam catre Hydra, unde vom ajunge pe la ora 11.45. Veti beneficia de timp liber pana la ora 13:30 cand vom pleca catre Aegina, trecand prin Poros - Golful Peloponez. Pranzul va fi servit pe timpul acestei calatorii. La aproximativ 15:30 vom ajunge in Aegina. ( excursie optionala la Templul Zeitei Afea si la Manastirea Sf Nectarie). La ora 17:30 ne vom imbarca pe vapor pentru a ne intoarce in Athena. Cazare la hotelul ales.

Ziua 6: “ Leonida de la Thermopile”
Mic dejun. Vom parasi in aceasta zi Athena si ne indeptam catre zona Katerini, cu scurta oprire la Thermopile pentru a admira monumentul lui Leonida, conducatorul celor 300 de spartani ce au rezistat eroic armatei persane dar au sfarsit masacrati din ordinal lui Xerxes. Cazare hotel 3* in zona Katerini.

Ziua 7: “Salonic – capitala Macedoniei” .
Mic dejun. Plecare catre Bucuresti, cu o scurta oprire in Salonic, pentru un tur panoramic si o oprie la Turnul Alb, pentru fotografii. Sosire dupa miezul noptii in Bucuresti.


Servicii incluse :
• Transport autocar 3*
• Cazare 6 nopti cu mic dejun : 2 nopti in zona Katerini hotel 3* si 4 nopti in Athena - hotel Best Western Zinon 3* sau Crystal City 4* ( vezi supliment ), in functie de optiunea dvs si in limita locurilor disponibile.
• Vizite si obiective turistice conform program, mai putin intrarile la obiectivele cu plata
• Asistenta turistica


Nu sunt incluse :
• Excursiile optioanle, cu tarife valabile la un numar de minim 35 de persoane platitoare


Excursii Optionale :
Excurie de 1 zi - Croaziera cu cele 3 Insule - Hydra - Poros – Aegina: 95 euro/ persoana
Excursie de 1 z i- Mycene, Epidaurus si Naphlio : 35 euro / persoana
Suplimente:
Supliment cazare la hotel Crystal City 4* in Athena - 60 euro/ persoana
Cazare in camera single ( 1 persoana ) la hotel Best Western Zinon 3* in Athena : 130 euro
Cazare in camera single ( 1 persoana ) hotel Crystal City 4*: 165 euro -aplicat la locul in camera dubla pentru hotel Crystal City 4*
Reduceri:
Loc in camera tripla - 20 euro/ persoana
Copil 2-11 ani - 30 euro / copil, cazat in camera cu 2 adulti


NOTE
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Clasificarea hotelurilor este cea atribuita oficial de Ministerul Turismului local. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: VIRGIN TOURS