Destinatii Europene

Portugalia - Senior Voyage

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
03/10/2012 - 28/04/2013
Pret Total:
375 € (53.57€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

Excursii gratuite:

1. Lisabona panoramic – vizita panoramica a unuia dintre cele mai vechi orase din lume.
Este plasata pe coasta de vest, la Oceanul Atlantic, unde raul Tejo, se varsa in ocean. Inima orasului este „Baixa” sau "Orasul de Jos", zona unde se afla Castelul Sao Jorge si Catedrala Santa Maria Maior. Cel mai vechi cartier al orasului este Alfama, aproape de raul Tejo. Alte obiective importante: Gara Oriente, Manastirea Jeronimos, Turnul Belem, care au fost inscrise in anul 1983 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Lisabona se lauda si cu cel mai lung pod din Europa, lung de 16 km, care traverseaza raul Tejo.

2. Cabo de la Roca si Sintra
Este o excursie recomandata iubitorilor de natura. O cruce de pe un versant al stancii marcheaza punctul cel mai vestic. Aici un mic birou de turism elibereaza certificate care atesta ca ai atins cel mai vestic punct al Europei. Sintra, un oras frumos la poalele muntilor cu acelasi nume (muntii sunt parte a Parcului Natural Sintra-Cascais), se intinde de-a lungul unui drum care se incolaceste in sus pe deal. Atractia cea mai mare din Sintra este Palacio Nacional de Sintra, ale carui cosuri albe si dominante se ridica inconfundabile deasupra centrului orasului. Tot orasul este clasificat unul dintre locurile care apartin Patrimoniului Universal UNESCO.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE

Nu ratati excursiile optionale:

1. Coimbra
Acesta este un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. In aceasta calatorie, vom vizita: Universitatea din Coimbra, vestita biblioteca veche, Gradina Botanica, Muzeul National, Vechea Catedrala, Cartierul Medieval, Sf. Lucia a lui Iisus Memorial, Parcul Manuel Braga si Parcul Verde de Mondego, Parcul Central de pe raul Mondego.

2. Porto
Nu degeaba, istoria ar aminti cu drag ca Porto este locul care a imprumutat numele sau, vinului dulce de Porto. Este al doilea mare oras in Portugalia si capitala regiunii de nord-est. De asemenea, a fost denumit "Coasta Verde" din cauza vegetatiei sale luxuriante si a culturilor de struguri.

3. Lisabona
Lisabona este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Este un oras in care puteti gasi nenumarate puncte de interes de care va veti bucura si descoperi alaturi de ghidul nostru profesional care va insoteste pe tot parcursul excursiei. In scopul de a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, vom vizita: Castelul S. Jorge, Comert Square, Marques de Pombal, Catedrala Sf. Maria Maggiore, Manastirea Jeronimo (in interior este mormantul lui Vasco da Gama ).

4. Fatima - Batalha si Alcobaca
Aceasta excursie va incepe cu vizita la Sanctuarul de la Fatima. Fatima a devenit cunoscuta pentru aparitiile Fecioarei Maria. Vom continua calatoria noastra in Batalha si Alcobaca In Batalha vom putea admira o capodopera a artei gotice portugheze, manastirea Batalha. Aceasta fantezie a goticului a fost inspirata de victoria regelui Joao din 1385 impotriva castilienilor. Din recunostinta, regele a construit manastirea, a inchinat-o Fecioarei Maria si a numit-o Santa Maria da Vitoria.

5. Evora
Evora este unul dintre cele mai rafinate si mai incantatoare orase ale Portugaliei. Este un adevarat muzeu in aer liber cu un numar mare de monumente conservate si cladiri de interes public, ce au facut ca UNESCO sa protejeze localitatea, incadrand-o in Patrimoniul Cultural Mondial.

Tariful include:
Biletul de avion
Bucuresti-Lisabona-Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
6 nopti de cazare hotel 4*
Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa
(Lisabona)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • Gratuitate copil: Nu
  • Taxa statiune 15.00 /adult/sejur 15.00 /copil/sejur 
  • Mai multe detalii pe www.seniorvoyage.eu

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Christian Tour"

Total Oferte de Turism (73)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Christian Tour