Destinatii Europene

POLONIA-Germania-Cehia

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
17/03/2014 - 04/09/2014
Pret Total:
355 € (39.44€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

08.Jun.2014 365 EUR
26.Jun.2014 365 EUR
12.Jul.2014 375 EUR
31.Jul.2014 375 EUR
16.Aug.2014 375 EUR
04.Sep.2014 355 EUR

Include:
- Bilet avion Bucuresti- Viena- Bucuresti, zbor Austrian Airlines (orele sunt locale si pot suferi modificări)
- transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4
- 8 cazări cu mic dejun în hoteluri 3 si 2;
- ghid însotitor exceptând dimineata primei zile si ultimei zile.

Nu include:
- asigurarea medicală, intrările la obiective si serviciile de ghizi locali;
- excursiile optionale :Potsdam, Karlstein, Croazieră pe Vltava, Pestera Punkva, toate minim 25 turisti, împreună cu grupul de autocar
- taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

Ziua 1. BUCURESTI- CRACOVIA (390 km)
Prezentare în Aeroportul Bucuresti OTOPENI la ora 06.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer spre Slovacia (cca 175 km). După întâlnirea cu ghidul si autocarul, deplasarea continuă spre Polonia, pentru vizita în Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase ale tării, fostă resedintă a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, vizităm cel mai important complex arhitectonic, apartinând fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 2. AUSCHWITZ- CZESTOCHOWA- VARSOVIA (365 km)
Mic dejun. Dimineata vizităm Muzeul Lagărului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Mănăstirea Jasna-Gora, cunoscută în întreaga lume pentru Icoana „Madona Neagră", care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varsovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea si frumusetea sa, cât pentru indestructibilitatea sa, o adevarată Pasăre Phoenix care a renăscut de nenumărate ori din cenusa războiului. Se vizitează Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Cazare la Varsovia.
Ziua 3. VARSOVIA- POZNAN- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurtă oprire în Poznan, unul din cele mai vechi si mai pitoresti orase ale Poloniei. Sosire în cursul serii în Berlin. Cazare la Berlin.
Ziua 4. BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber în Berlin sau excursie optională (15 euro) la Potsdam,la Palatul Sanssouci si splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Întoarcere pt. cazare la Berlin.
Ziua 5. BERLIN
Mic dejun. Dimineata, timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, continând renumitele colecții din Orientul Apropiat, antichităti clasice si Arta Islamică, sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Cazare la Berlin.
Ziua 6. BERLIN- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterică cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara optional, croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la Praga.
Ziua 7. PRAGA- KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oras: Podul Carol, Catedrala Sfântul Vit, Primăria si Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază program liber, sau excursie optională (15 euro) la renumitul castel Karlstein, evocând perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.
Ziua 8. PRAGA- BRNO- Pestera PUNKVA - BRATISLAVA- VIENA (385 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena cu scurte vizite în Brno si Bratislava. Din Brno puteti opta (15 euro) pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitată pesteră a Moraviei, datorită plimbării romatice cu barca pe râul subteran. Transfer din Bratislava (cca 65 km) cu microbus la hotel în Viena pentru cazare.
Ziua 9. VIENA- BUCURESTI Mic dejun. După eliberarea camerelor, se depozitează bagajele în luggage room. Zi liberă la dispozitie pentru vizita individuală în Viena, utilizând mijloacele de transport în comun. Transfer de la hotel la aeroportul din Viena (in jurul orei 17.30) pentru zbor la Bucuresti.

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA