Destinatii Europene

Petrece Pastele in Sri Lanka - Destinatie de Vis!!

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
03/05/2013 - 11/05/2013
Pret Total:
1095 € (156.43€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • scufundari
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA Paste 2013 Sri Lanka 03 - 11 mai 2013

Pret / persoana: 1095 euro (loc in camera dubla) / 6 nopti

Supliment loc in camera single: 350 Euro Grup minim: 15 persoane

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale)

03.05: Bucuresti 18:25 – Doha 22:55
04.05: Doha 00:45 – Colombo 08:15
11.05: Colombo 04:25 – Doha 06:45/ 08:35 – Bucuresti 13:30

DETALII
Sri Lanka este o mica insula situata in sudul Indiei, in Oceanul Indian, un adevarat paradis tropical, mereu verde. Pana in anul 1972 tara s-a numit Ceylon (de aici si numele renumitului ceai de Ceylon, cel mai apreciat din lume). Insula era cunoscuta in randul negustorilor arabi cu numele de Serendib, iar Marco Polo, unul dintre vizitatorii ilustri ai insulei a descris-o ca fiind " fara indoiala, cea mai buna insula de dimensiunea sa din lume". Sri Lanka este o tara pe care poti sa o indragesti usor inca de la prima vizita: peisajele sunt absolut uimitoare, patrimoniul cultural bogat, iar fauna si flora impresionant de diverse, cu multe specii endemice (care se afla doar in Sri Lanka). Fiind inconjurata de ape, Sri Lanka este renumita pentru plajele sale superbe marginite de palmieri, preferate de multi turisti europeni. Desi pare departe, Sri Lanka este una dintre cele mai apropiate destinatii tropicale ca numar de ore de zbor (11 in total), iar conexiunile companiei Qatar sunt excelente. Va invitam sa evadati departe de agitatia orasului pe plajele exotice din Sri Lanka unde veti petrece o vacanta minunata.

Ziua 1 (03.05) : Bucuresti – Doha
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 16:30 pentru efectuarea formalitatilor de imbarcare pe cursa Bucuresti – Doha a companiei QATAR AIRWAYS. Sosire in Doha la ora 23:55 si schimbarea cursei pentru Colombo.

Ziua 2 (04.05): Colombo – Beruwela
Sosire pe aeroportul din Colombo la ora 08:15 dimineata urmata de un scurt tur de oras al capitalei: Centrul International Bandaranaike, Piata Independentei, Piata Parlamentului si promenada Galle Face Green. Transfer cu autocarul in statiunea Beruwela. Cazare la hotel Cinnamon Bay 5* sau similar. Cina la hotel.

Ziua 3 (05.05): plaja si relaxare pe malul Oceanului Indian
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare la malul Oceanului Indian. Cina si cazare la hotel.

Ziua 4 (06.05): excursie optionala la adapostul pentru elefanti de la Pinnawela
Mic dejun. In aceasta zi va propunem o excursie optionala la adapostul pentru elefanti de la Pinnawela, cel mai vizitat obiectiv turistic din Sri Lanka. Vezi putea observa elefantii in timp ce fac baie in raul din apropiere sau va puteti fotografia de aproape cu elefantii din adapost. Pranz la un restaurant local. Excursia include si vizita unei gradini de mirodenii unde veti putea vedea scortisoara, ghimbirul, piperul, arboreal de cacao, vanilia, etc. Scortisoara este o planta endemica pentru Sri Lanka. Aceasta planta a fost descoperita in Sri Lanka si dupa aceea raspandita in toata lumea. Intoarcere la hotel. Cina si cazare.

Ziua 5 (07.05): excursie optionala la KandyMic dejun. Excursie optionala la Kandy, “capitala dealurilor”, un incantator oras care a fost declarat Patrimoniu UNESCO. Plecare de la hotel la ora 06:00 dimineata. Kandy este ultima capitala a regilor Sinhala si locul unde se afla renumitul templu al dintelui lui Buddha. Vom incepe cu vizita gradinii botanice Peradeniya, fosta gradina a regilor Sinhala, care se intinde pe o suprafata impresionanta si contine o colectie impresionanta de arbori, plante exotice si orhidee. Pranz la un restaurant local. Dupa pranz veti vizita un atelier de safire si templul dintelui. Intoarcere la hotel. Cina si cazare.

Ziua 6 (08.05): excursie optionala: croaziera pe Raul Madhu si Galle
Mic dejun. In aceasta zi va propunem o excursie optionala in care veti avea ocazia sa explorati frumusetile natuarale ale acestei insule exotice. Vom incepe cu o croaziera pe Raul Madhu, dupa aceea vom vizita o ferma de testoase si vom incheia cu orasul – fortareata Galle, intemeiat de portughezi si preluat mai tarziu de colonistii olandezi. Intoarcere la hotel. Cina si cazare.

SERVICII INCLUSE
- zbor Bucuresti – Colombo – Bucuresti, via Doha, compania QATAR AIRWAYS
- 7 nopti cazare la hotel 5* (noaptea de 10.05 este inclusa in pret, desi va fi petrecuta partial la hotel)
- Masa in regim de DEMIPENSIUNE la hotel (mic dejun + cina)
- transferuri aeroport Colombo – hotel si retur cu autocar/ minibus local dotat cu aer conditionat
- scurt tur de oras in Colombo
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE
- taxele de aeroport: 260 EURO/persoana (pot suferi modificari, valoarea finala va fi comunicata cu doua saptamani inaintea plecarii)
- taxa de viza pentru Sri Lanka: 20 EURO/ persoana (poate suferi modificari)
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
- permisul pentru camere foto si video in Sri Lanka (aprox. 3 USD la templul din Kandy si 5 USD la Pinnawela, se achita la fata locului)
- asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno (optionala)
- bauturile racoritoare sau alcoolice la mese
- bacsisurile pentru ghizi locali, soferi, personalul de la hoteluri: aprox. 20 USD/ persoana (insotitorul de grup va colecta aceasta suma la sosirea in Sri Lanka)

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
03-Mai-13 - 11-Mai-13-1095--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • http://activtours.ro/oferta-speciala-paste-2013-sri-lanka_colombo_sri-lanka

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS