Destinatii Europene

Petrece Pastele in Bavaria la Super Pret

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
03/05/2013 - 08/05/2013
Pret Total:
389 € (64.83€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA Paste 2013 Bavaria 03 - 08 mai 2013

Pret / persoana: 389 euro (loc in camera dubla) / 5 nopti

Supliment camera single: 130 Euro

Grup minim: 25 persoane

ORAR ZBOR INFORMATIV - COMPANIA LUFTHANSA
03.05.2013: Bucuresti – Munchen 06:55 – 08:00
08.05.2013: Munchen – Bucuresti 21:25 – 00:20

SERVICII INCLUSE
- transport cu avionul, Bucuresti – Munchen si retur, compania Lufthansa
- transfer cu autocarul, aeroport Munchen – hotel – aeroport
- 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3*
- tur de oras Munchen (durata 3 ore) cu autocar si ghid local
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE
- taxele de aeroport: 145 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

Ziua 1 (03.05): Bucuresti – MunchenIntalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 05:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Lufthansa cu destinatia Munchen. Sosire pe aeroportul din Munchen la ora 08:00 si tur de oras panoramic cu autocar si ghid local (durata: 3 ore). Orasul Munchen – capitala exuberanta a Bavariei se afla la poalele Alpilor si a fost descris acum 150 de ani de Heinrich Heine astfel: “Munchen este cuibarit intre arta si bere ca un sat intre dealuri”. Orasul este faimos pentru palatul Nymphenburg, pentru centrul istoric cu Piata Marienplatz, cladirea primariei si catedrala Frauenkirche, dar si pentru Oktoberfest, festivalul berii care are loc in fiecare an la inceputul lunii octombrie. Transfer si cazare la hotel Comfort Munchen Ost 3* sau similar. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului Munchen. Cazare.

Ziua 2 (04.05): excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau Mic dejun. Excursie optionala la castelul Neuschwanstein si Oberammergau. Legendarul castel Neuschwanstein sau “castelul de basm” a fost construit de regele Ludwig al II-lea al Bavariei in varful unei stanci abrupte, avand ca fundal Alpii Bavarezi. Arhitectura si decorurile interioare sunt o expresie a romantismului istoric din sec al XIX-lea. Regele a dorit ca acest castel sa fie construit “in adevaratul spirit al vechilor castele ale cavalerilor germani”. Prima impresie atunci cand vezi castelul Neuschwanstein este ca te afli intr-o lume de basm. Neuschwanstein este unul dintre cele mai vizitate castele din Europa si atrage anual cca 1,3 milioane de vizitatori. Acest castel este sursa de inspiratie pentru castelul Disney al Frumoasei din padurea adormita. La intoarcere, scurta vizita in Oberammergau, orasel faimos pentru scenele religioase care reproduc patimile lui Isus. Intoarcere la hotel. Optional, participare la slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa Romana din Munchen (transferul nu este inclus). Cazare.

Ziua 3 (05.05): excursie optionala la castelul LinderhofMic dejun. Excursie optionala la castelul Linderhof, cel mai incantator si mai insiprat dintre cele 3 castele construite de Ludwig al II-lea, un triumf al splendorii si extravagantei situat in valea Graswang. Acesta este singurul castel care a fost finalizat in timpul vietii lui Ludwig al II-lea si cel in care Regele a locuit cel mai mult. Pe domeniul castelui se afla o grota luminata artificial inconjurata de un lac. Intoarcere la hotel. Cazare.

Ziua 4 (06.05): excursie optionala la Salzburg, in AustriaMic dejun. Excursie optionala la Salzburg, oras situat pe malul raului Salzach, locul unde s-a nascut compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orase ale Austriei, iar atractiile principale sunt centrul vechi al orasului, cel mai bine pastrat din lumea germanica, gradinile Mirabell, castelul Hohensalzburg de unde puteti admira o frumoasa vedere panoramica asupra orasului.

Ziua 5 (07.05): excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul ChiemseeMic dejun. Excursie optionala la palatul Herrenchiemsee si lacul Chiemsee. Chiemsee este cel mai mare lac din regiune, iar peisajul este unul dintre cele mai incantatoare din Bavaria superioara. Palatul construit de Ludwig al II-lea se afla pe insula Herreninsel, cea mai mare dintre insulele de pe lacul Chiemsee. In anul 1873, regele Bavariei, Ludwig al II-lea a ales insula Herreninsel ca locul portivit pentru constructia noului sau palat regal. Construit dupa modelul Versailles-ului, acest palat a fost construit ca un “templu” pentru regele Ludovic al XIV-lea al Frantei, pe care monarhul bavarez il admira. Atractiile cele mai importante ale palatului sunt scara principala, apartamentele regale si marea sala a oglinzilor.

Ziua 6 (08.05): Munchen - BucurestiMic dejun. Timp liber. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 18:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:20.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
03-Mai-13 - 08-Mai-13-389--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • http://activtours.ro/oferta-speciala-paste-2013-bavaria_munchen_germania

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS