Destinatii Europene

Pelerinaj in Medjugorje - Bosnia Hertegovina

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Pelerinaj
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
23/06/2010 - 25/09/2010
Pret Total:
386 € (96.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

MEDJUGORJE - Medjugorje este un okra in partea vestica a Bosniei si Hertegovinei la aproximativ 25 de km sud-vest de Mostar, mai aproape de frontiera cu Croatia. Districtul din care face parte se cheama Čitluk, acesta cuprinzand cinci localitati: Medjugorje, Bijakoviči, Vionica, Miletina si Šurmanci. Numele Međugorje inseamna „intre munti” si arata asezarea geografica a localitatii.
Medjugorje a devenit cunoscut in Bosnia-Hertegovina, si in lume, cand sase tineri au inceput sa povesteasca ca au avut viziuni ale Sfintei Fecioare Maria. Incepand cu 24 iunie 1981, a aparut Fecioara Maria, si mai tarziu le-a spus vizionarilor ca Dumnezeu a trimis-o in lumea noastra de a ne indrepta inimile si vietile noastre inapoi spre El. Fecioara Maria ne indreapta spre pace, dragostea, credinta, conversie, rugaciune, si post. Fiecare dintre noi este provocat sa raspunda la apelul Fecioarei pentru a-si indrepta viata si inima spre Dumnezeu. De la aparitia Fecioarei Maria milioane de pelerini din toate religiile, de peste tot din lume, au vizitat Medjugorje in pelerinaj si au parasit locasul spiritual impacati si reinnoiti.Tarif: 386 EUR/ persoana in camera dubla/ pachet 3 nopti

Date de plecare: 24.06; 22.07; 26.08; 23.09.2010

Supliment demipensiune: 25 EUR/ persoana

Tariful include:
- bilet avion Bucuresti – Dubrovnik – Bucuresti
- cazare cu mic dejun in hotel 4*
- transfer aeroport Dubronik – hotel – aeroport Dubrovnik

Tariful nu include:
- taxele de aeroport: 100 EUR / persoana

Numar minim de persoane: 12

Cazare

Hotel Villa Regina 4*

Hotelul este situat in inima orasului Medjugorje si este situat aproximativ la 50 m distanta de Biserica Sf. James. Hotelul “Villa Regina” are 104 de paturi. In total sunt 47 de camere si un apartament in cadrul hotelului. Facilitatile reprezinta o camera pentru rugaciuni, o camera pentru TV, lift, bar, restaurant, pizzeria, banca, un magazin de CD-uri si altul cu souveniruri. Camere sunt foarte confortabile, cu un TV, telefon (direct dial) si o baie proprie.

Detalii de zbor:
Bucuresti 15.00 – 16.10 Dubrovnik
Dubrovnik 16.40 -19.40 Bucuresti

Excursii optionale:
Obiectivele turistice din MEDJUGORJE
cu un ghid local, cu o durata aproximativ de o ora si jumatate, incluzand descrierea si explicatia fenomenului din Medjugorje in fata Bisericii St. Jacob si un tur panoramic
Tarif: 10 EUR/ persoana

O zi intreaga la MEDJUGORJE include vizitarea Dealului Aparitiei sau turul la Muntele Krizevac /oportunitate de a escalada muntele Krizevac, unde in 1933 satenii au construit o cruce de 30m inaltime la aniversarea rastignirii lui Isus Hristos. Aceasta cruce contine o relicva de la crucea actuala a lui Isus, oferita satenilor de catra Papa.
Tarif: 15 EUR/ persoana

Turul orasului MOSTAR include vizitarea Casei Turcesti si Moscheea cu aproximativ 1,5h de mers pe jos prin orasul vechi si vizitarea Podului magnific care a fost distrus in timplul razboiului fiind inclus in lista Patrimoniului Mondial Unesco, precum si vizitarea magazinelor de suveniruri si mestesuguri vechi.
Tarif: 15 EUR/ persoana

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
24-Iun-10 - 27-Iun-10-386--
22-Iul-10 - 25-Iul-10-386--
26-Aug-10 - 29-Aug-10-386--
23-Sep-10 - 26-Sep-10-386--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: Perfect Tour