Destinatii Europene

Paste Spania Circuit si Sejur 13 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
13 zile
Valabilitate Oferta:
10/01/2011 - 15/11/2011
Pret Total:
575 € (44.23€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

REDUCERI pentru inscrieri timpurii!

ITINERARIU
VIENA - VENETIA -VERONA – ENOVA -RIVIERA LIGURICA – CANNES – COSTA BRAVA-BARCELONA- NICE - MONTE CARLO-MILANO – PADOVA

PLECARI
19 apr 2011

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - VIENA - VENETIA ( 795 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria pe ruta Graz - Udine. Seara cazare in Padova.

Ziua 3. VENETIA – VERONA – GENOVA ( 540 km )
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitarea Venetiei: Piata San Marco, Palatul Ducal, Podul Rialto, Puntea Suspinelor. Optional, croaziera in insula Murano. Plecare spre Verona, unde vom vizita Arenele Romane, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Casa Julietei. Continuam traseul spre Riviera Ligurica. Cazare in Savona sau zona.

Ziua 4. RIVIERA LIGURICA – CANNES – COSTA BRAVA ( 680 km )
Dupa micul dejun, continuam drumul spre sud, strabatand minunatele peisaje ale Rivierei Ligurice si ale Coastei de Azur. Oprire in Cannes, una din cele mai sofisticate statiuni litorale din Europa. Seara sosire in Costa Brava- Costa Maresme (zona turistica cu statiuni moderne, aflata la 50 km nord de Barcelona, pe tarmul Mediteranei ). Cazare si cina la hotel.

Ziua 5. FARMECUL MEDITERANEI & BARCELONA
Mic dejun. Plaja, baie, distractii si excursii. Va asteapta inepuizabile optiuni de petrecere a timpului: relaxare la piscina hotelului sau pe frumoasele plaje aurii, plimbari pe promenadele animate ale statiunilor, excursii, cumparaturi etc. Barcelona se afla la doar 45 minute de mers cu trenuletul de coasta, intr-un voiaj minunat de-a lungul rivierei. Din Piata Catalunya (centrul orasului ), unde opreste trenuletul, puteti incepe explorarea acestui oras fermecator, atat pietonal cat si cu bus-ul turistic, cu opriri la principalele obiective turistice. Optional, putem alege o excursie la Barcelona cu autocarul, vizitand impresionanta Catedrala Sagrada Familia, opera faimosului arhitect catalan Gaudi, Parcul Guell, La Rambla ( principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti ), Acvariul, Cartierul Barri Gotic, Stadionul Olimpic etc. Dupa-amiaza timp liber in Barcelona pentru cumparaturi, vizite individuale etc. Cazare si cina Costa Brava-Maresme.

Ziua 6. COSTA BRAVA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau alte activitati. Sugeram o escapada in Aquapark-ul din Lloret de Mar sau o vizita la Delfinarium pentru o reprenzentatie de exceptie cu foci si delfini. Cei pasionati de arta pot alege o vizita la Muzeului Salvador Dali din Figueres, cel mai vizitat muzeu din Spania dupa Prado. Seara puteti opta pentru o croaziera romantica, ocazie de a admira unul din cele mai frumoase apusuri de soare. Cazare si cina.

Ziua 7. MONTSERRAT & ANDORA
Mic dejun. Timp liber in Costa Brava pentru plaja sau alte activitati. Optional, excursie la Manastirea Montserrat, construita pe stancile abrupte ale muntelui cu acelasi nume, (comparbila cu complexul monahal Meteora), cel mai important centru spiritual din regiunea Catalonia, continuand apoi cu Andora, ocazie de a ne bucura de peisaje spectaculoase si de a face cumparaturi tax-free. Cazare si cina.

Ziua 8. COSTA BRAVA – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber in statiune. Va sugeram o calatorie relaxanta si incantatoare cu catamaranul de-a lungul coastei, apoi pana la Insulele Medas, unde se spune ca s-ar afla cele mai limpezi ape din Mediterana. Voiajul ofera privelisti deosebite cu pesteri ascunse in stanci, plaje salbatice, sate traditionale etc. Prin hublourile vaporasului de sub punte se poate admira impresionanta fauna si flora marina. La intoarcere puteti opta pentru o seara spaniola memorabila petrecuta intr-o ‘ferma’ tipic catalana ( masia ) din Santa Susana. Spectacol de flamenco de exceptie si o cina catalana cu sampanie, sangria, vin si bauturi racoritoare. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 9. AVIGNON – AIX EN PROVENCE - MARSILIA ( 490 km )
Mic dejun. Plecare din Costa Brava spre Marsilia. Popas la Avignon, capitala regiunii Provence, unde vom putea admira fostul Palat Papal si faimosul Pod din Avignon. Urmatoarea orpire va fi in frumosul orasel Aix-en-Provence, locul unde s-a nascut si a creat Cezanne, faimos datorita numeroaselor fantani arteziene si a arhitecturii monumentale. Seara sosire si cazare in zona Marsilia.

Ziua 10. NICE - MONTE CARLO – SAN REMO - MILANO ( 533 km )
Mic dejun. Tur panoramic Marsilia, continuand traseul pe Coasta de Azur, cu opriri in Nice, cel mai popular oras de pe Cote d’Azur, dupa care vizitam Principatul de Monaco si Monte Carlo: Palatul Princiar, Catedrala, Acvariul, Cazinoul, Gradinile exotice etc. In drumul spre Italia scurt popas in San Remo, cea mai frumoasa statiune de pe Riviera Ligurica. Seara cazare in Milano.

Ziua 11. MILANO – PADOVA ( 240 km )
Dupa micul dejun, vizitarea orasului Milano: Piata Domului, Scala din Milano, Castelul Sforzzesco. Continuam traseul spre Padova, unde vom vizita Basilica Sf. Anton, unul din cele mai importante monumente religioase ale Italiei. Cazare in Padova.

Ziua 12. LJUBLJANA & ZAGREB ( 750 km )
Mic dejun. Plecare dimineata spre Slovenia. Popas pentru un tur panoramic al capitalei, Ljubljana, admirand centrul vechi al orasului cu numeroase cladiri istorice construite intr-un amestec de stiluri baroc si art nouveau. Traversam frontiera in Croatia si sosim la Zagreb, cea de-a cincea capitala a acestui voiaj, unde vom vizita, pietonal, centrul turistic al orasului, un minunat complex urban medieval, compus din biserici, palate, galerii si cladiri guvernamentale, cunoscut sub denumirea Piata Bana Jelaèiæa. Sosirea seara tarziu la Budapesta si cazare.

Ziua 13. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.

005


Reducere copii max 12 ani: 20% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 35 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie) :

■ Barcelona full day 25 €
■ Costa Dorada – Portaventura 29 €
■ Montserrat & Andora 45 €
■ Croaziera in Insulele Medas 35 €
■ Seara spaniola ‘La Siesta’ cu spectacol de flamenco 35 € ( include bilet intrare, transferuri, bauturi, snacks ), 47 € (include bilet intrare, transferuri, bauturi, cina )

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:

Padova: Hotel NH Mantegna Padova 4* (situat central, MD bufet, www.nh-hotels.com )
Genova / Savona: Park Hotel Varazze 3* ( MD bufet, www.parkhotelvarazze.it )
Costa Brava-Maresme :
Hotel Sorra Daurada 3* ( in Malgrat de Mar, 50 m de plaja, mic dejun si cina bufet, www.hotelserhssorradaurada.com )
Hotel Cartago Nova 3* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mic dejun si cina bufet, www.cartago-nova.com )
Hotel Tropic Parc 4* ( situat in Malgrat de Mar, 100 m de plaja, mic dejun si cina bufet, www.tropic-park.com )
Milano: Hotel Best Western Milton 4* (MD bufet, www.miltonmilano.com )
Budapesta: hoteluri 3* ( situate periferic, MD bufet )

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

TRASEE SI ORASE DE IMBARCARE:

Plecari 19 apr, 29 aug, 12 sep: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Pitesti – Sibiu - Sebes – Deva – Arad
Plecare 19 aug: Bucuresti – Ploiesti - Campina – Brasov – Tg. Mures – Cluj Napoca - Oradea

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
10-Ian-11 - 15-Nov-11575

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • SERVICII INCLUSE
 • ● transport autocar licentiat 3 *;
 • cazare 7 nopti cu mic dejun pe durata circuitului in hoteluri de 3* si 4* si 5 nopti cu demipensiune pe durata sejurului in Costa Brava-Maresme- hotel 3* ( vezi supliment hotel 4*);
 • ● vizitele cuprinse in program.
 • ● ghid din partea agentiei pe traseu.
 • Nota: cazarea din zona Marsilia poate sa se faca intr-o perioada sau alta si in hotel Ibis ( echiv. 3* )
 • SERVICII NEINCLUSE
 • asigurarea medicala;
 • ● intrarile la obiectivele turistice;
 • biletele de vaporetto la Venetia ( vaporas privat ) si taxa Tronchetto 25 € ;
 • ● excursiile optionale:
 • ● supliment optional up-gade hotel 4* in Costa Brava-Maresme 80 € ( 5 nopti )
 • ● alte servicii decat cele mentionate.

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR