Destinatii Europene

PASTE PARIS VALEA LOIREI 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 17/04/2012
Pret Total:
459 € (76.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
● Paris – Orasul Luminilor – romantic, rafinat, seducator, irezistibil. Zeci de atractii si tentatii in cea mai vizitata metropola din lume, orasul indragostilor fara varste, al modei, al artistilor.
● daca ai ajuns la Paris, nu rata o cina romantica pe Champs Elysees, o vizita pentru cumparaturi in Galeriile Lafayette si, de ce nu, un spectacol de cabaret la Moulin Rouge !
● traieste emotii artistice puternice la Louvre, admirand unele din cele mai magnifice opere de arta din lume !
● lasa-te purtat pe apele Senei intr-o plimbare relaxanta cu‘bateaux mouches’ pentru o vedere panoramica de exceptie !
● admira grandoarea Palatului Versailles si frumusetea monumentala a castelelor de pe Valea Loirei !

PRETURI SI PERIOADE
REDUCERI pentru inscrieri timpurii!
ITINERARIU
VALEA LOIREI – VERSAILLES - FONTAINBLEAU

PLECARI
12.04.2012

SERVICII INCLUSE
transport avion Bucuresti – Paris - Bucuresti si autocar modern, licentiat pentru turul de oras din ziua 1 si excursiile optionale ;
cazare 5 nopti cu mic dejun in hotel 3*;
vizitele cuprinse in program;
ghid din partea agentiei pe traseu.

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala;
intrarile la obiectivele turistice;
taxele de aeroport si securitate, transferuri, parcari si intrari in orase 165 €;
supliment zboruri in conexiune din alte orase din tara 85 € (functie de disponibilitati si orar de zbor );
excursiile optionale;
biletele de vaporas pentru plimbarea pe Sena;
alte servicii decat cele mentionate.

PROGRAM
Ziua 1. BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu ghidul in aeroportul Otopeni, imbarcare si zbor spre Paris ora 07.10 ( pentru zboruri in conexiune din alte orase vezi supliment ). Sosire ora 09.20 si incepem explorarea Orasului Luminilor, intr-un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Grand Palais si Petit Palais, ambele construite in stilul art nouveau. Continuam cu Trocadero & Palais de Chaillot, Tour Eiffel, ajungand dupa pranz in cel mai modern cartier parizian, Defense. Timp liber. Cazare Paris.

Ziua 2. PARIS
Mic dejun. Turul de astazi ne poarta prin L’Ile de la Cite, unde ne va incanta maretia Cathedralei Notre Dame, a Palatului Conciergerie si Sainte Chapelle, dupa care vom vizita Pantheonul, Sorbona, Cartierul Latin. Continuam dupa-amiaza vizitand Les Invalides, Montparnasse, Jardin du Luxembour, cartierul Montmartre, Biserica Sacre Coeur, Place de la Bastille, Centrul Pompideau, Opera. Seara sugeram o plimbare cu ‘bateaux mouches’ pe raul Sena, prilej de a admira ‘by night’ o parte din monumentele grandioase ale Parisului in toata splendoarea lor.

Ziua 3. PARIS
Mic dejun. Dimineata vizita individuala la Muzeul Luvru. In a doua parte a zilei, sugeram vizitarea Muzeului d’Orsay. Timp liber, in care vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare.

Ziua 4. PARIS, VERSAILLES & FONTAINEBLEAU
Mic dejun. Astazi putem opta pentru o excursie la Versailles, unde vom vizita grandiosul Palat al lui Ludovic al XIV-lea si gradinile acestuia, continuand apoi cu Fontainebleau, un alt reper turistic inconfundabil, palat monumental de care se leaga patru secole de istorie a Frantei, situat la 55 km sud de Paris. Seara vom putea explora marile bulevarde pariziene, cu celebrele Galerii La Fayette sau Place Vendome. Cazare Paris.

Ziua 5. VALEA LOIREI
Mic dejun. Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei, unde vom putea admira doua dintre cele mai marete castele ale Frantei, Chambord si Cheverny. Seara intoarcere in Paris si cazare.

Ziua 6. PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber in Paris. Dupa-amiaza transfer la aeroport, imbarcare si zbor spre tara, ora 11.55. Sosire in Bucuresti Baneasa ora 22.45.

005

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ) si 50% la excursiile optionale. Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 30 pers.

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE(se achita la agentie):
■ Versailles & Fontainbleau 29 € ;
■ Valea Loirei 55 € ;

HOTELURI FOLOSITE IN ACEST PROGRAM:
Paris: Hotel Ibis Berthier 3* ( situat in zona Montmartre, langa metrou, www.ibishotel.com)

Nota: hotelurile sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.

● Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice.
● Clasificarea hotelurilor, restaurantelor este cea oficial atribuita de organele de resort din tarile respective. Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate in anumite situatii, oferindu-se alternative similare din punct de vedere al confortului si categoriei.
● In situatii de exceptie ( evenimente, congrese, conferinte, targuri etc. ) agentia poate opera modificari in structura programului, fara a afecta vizitarea obiectivelor turistice.
● Zborul pentru acest program este operat de compania Air France (se poate modifica) Orele de zbor sunt mentionate cu titlu informativ si pot fi modificate. Agentia nu este responsabila in cazul in care programul turistic nu poate fi realizat, partial sau total, datorita modificarii orarului de zbor, intarzierii sau anularii curselor aeriene. Siguranta bagajelor pe durata transportului aerian cade in sarcina companiei aeriene.
● Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
● In pretul excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate, daca nu este precizat altfel ( includ transport, taxe de drum, parcari, ghid ).
● Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme, etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic ( ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a indisciplinei anumitor turisti ( intarzieri, atitudini ofensatoare sau ostile fata de ghizi, conducatorii auto etc. ).
● Copiii minori pot calatori doar: a) insositi de ambii parinti b) insostiti de unul din parinti care sa aibe acordul notarial al parintelui care nu calatoreste ( sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces ); c) insositi de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti.
● Se recomanda ca la inscrierea in excursie sa se incheie si asigurarea facultativa ‘storno’, care presupune rambursarea de catre asigurator a sumelor avansate in cazul retragerii din anumite motive specificate in polita de asigurare.
● Pentru a evita eventuale situatii de confuzii sau neintelegeri, turistii au obligatiia ca la inscriere sa citeasca Conditiile Generale de Participare

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
supliment single
12 apr ( Paste ) 2012
459 euro
155 euro
8 iul, 25 iul, 5 aug, 21 aug, 2 sep, 27 sep 2012
437 euro
145 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 17-Apr-12-459--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR