Destinatii Europene

Paste Paris 5 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
21/04/2011 - 25/04/2011
Pret Total:
439 € (87.8€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
HOTEL NOVOTEL LA DEFENCE 3***superior

Hotelul Novotel La Defense 3*** este situat central pe Esplanada La Defense. La 50m de hotel se afla statia de metrou Esplanade de la Defense cu legatura directa in cateva minute catre Champs Elysees si zona comerciala a Parisului. Hotelul dispune de restaurant, bar, Club Med Gym, internet, parcare. Cele 280 de camere sunt dotate cu telefon, satelit TV, aer conditionat, seif, mini bar, acces internet , baie cu uscator de par. Mai multe detalii pe :
http://www.novotel.com/novotel/fichehotel/gb/nov/0747/fiche_hotel.shtml

PRETURI SI PERIOADE
EARLY BOOKING: - 7% pentru rezervarile achitate integral pana la data de 15.01.2011
EARLY BOOKING: - 5% pentru rezervarile achitate integral pana la data de 31.01.2011
ITINERARIU
BUCURESTI - PARIS -MUZEUL LOUVRE - VERSAILLES - CROAZIERA PE SENA

PLECARI
21 aprilie - 25 Aprilie 2011

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania Air France
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Novotel La Defense 3***superior
transferuri cu autocarul aeroport – hotel – aeroport
tur de oras panoramic al Parisului de ½ de zi (cca. 4 ore) cu ghid autorizat
tururi pietonale cu insotitorul de grup
croaziera pe Sena
ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport & combustibil: aprox. 120 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
asigurarea medicala (optionala)

PROGRAM
21 aprilie Bucuresti – Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 04:50 pentru imbarcare cursa companiei Air France cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:50. Sosire in Paris la ora 09:00. Tur panoramic Paris de ½ de zi cu ghid autorizat (4 ore). Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel Novotel Paris La Defence 3***superior.

22 aprilie Muzeul Louvre
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Dupa pauza de pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly – renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Cazare la hotel Novotel Paris La Defence 3***superior.

23 aprilie Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere la biserica ortodoxa din Paris (Deplasare cu metroul impreuna cu insotitorul de grup). Cazare la hotel Novotel Paris La Defence 3***superior.

24 aprilie HRISTOS A INVIAT! - CROAZIERA PE SENA
Mic dejun la hotel. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Optional, se poate servi pranzul la restaurant. Dupa pranz, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Novotel Paris La Defence 3***superior.

25 Aprilie PARIS-BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris – Bucuresti a companiei Air France cu decolare la ora 19:05. Sosire in Bucuresti la ora 22:55.

017

Supliment camera SGL: +165 EURO
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 170 EURO

DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
 Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.
Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.
 Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.
 Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
21 aprilie - 25 Aprilie 2011
439 Euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
21-Apr-11 - 25-Apr-11439

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR