Destinatii Europene

Paste in Israel Tara Sfanta

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
7 zile
Valabilitate Oferta:
20/04/2011 - 26/04/2011
Pret Total:
519 € (74.14€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

BONUS: TUR DE ORAS - TEL AVIV

BONUS: ASIGURAREA MEDICALA

ZIUA I: 20.04. Bucuresti – Tel Aviv – Nazareth

Intâlnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Alida Holiday, cu doua ore inainte de plecare. La ora 10:40 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la ora 13:15. Vizita in Cesareea cu plimbare pe faleza Marii Mediterane, Haifa unde se afla Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahais. Transfer la hotel. Cina si cazare Nazareth.



ZIUA II: 21.04 Muntele Fericirilor – Tabgha – Capernaum - Jordan – Galileea

Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a Fericirilor si unde s-a aratat înviat, instituind Taina Sfantului Botez. Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci pâini; Biserica Sf. Petru – Pescuirea Minunata, reprimirea Sfântului Petru in treapta apostoliei dupa lepadarea de pe Muntele Sion; Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Vizitarea Bisericii Franciscane si Bisericii Ortodoxe. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf. Apostol Petru (taxi 10 euro/pers). Se poate servii pranzul, gustand din Pestele Sf. Petru. Plecare spre Raul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Nazareth.



ZIUA III: 22.04. Jerusalem-Drumul Crucii in Vinerea Mare!

Optional: Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Inaltarii Domnului la cer – Eleon; Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins; Biserica Sfantului Mormant al Maicii Domnului; Valea Chedronului; Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, Relicva din Templul cel Sfant; Drumul Crucii cu cele 14 opriri; Biserica Sfintei Invieri cu Golgota; Piatra Ungerii; Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventuale cumparaturi in zona comerciala din împrejurimi. Cina si cazare Jerusalem. Optional: Sf. Mormant - participare la Sf. Liturghie ora 00:00.



ZIUA IV: 23.04. Jerusalem – Bethlehem - Manastirea Sf. Sava

Mic dejun. Sf Mormant- participare la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri – Veniti sa luati Lumina! Hristos A Inviat! Plecare spre Asezamantul Romanesc din Jerusalem cu hramul Sf. Gheorghe, Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Sava (taxi 10 euro/pers). Optional: Tur de oras Jerusalem by night (15 euro/pers) Cina si cazare Bethlehem.



ZIUA V: 24.04. Ierihon– Hozeva - Marea Moarta - Bethlehem

Mic dejun. Plecare spre Ierihon unde se viziteaza: Asezamantul Romanesc, cea mai veche cetate din lume; Optional: Muntele Ispitirii Carantania (taxi 10 euro/pers); Biserica Dudul lui Zaheu; Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan; Optional: Manastirea Hozeva si Moastele Sf. Ioan Iacob Romanul (taxi 10 euro/pers). Oprire la Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran – vedere generala. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: 25.04 Tiberias – Cana Galilee – Nazareth – Muntele Tabor - Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia, Biserica Izvorul Maicii Domnului. Optional: continuare spre Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (taxi 10 euro/pers). Cina si cazare Nazareth.



ZIUA VII: 26.04. Haifa - Tel Aviv

Mic dejun. Plecare spre Tel Aviv. Tur panoramic Tel Aviv, timp liber pe faleza Marii Mediterane. Vizita la Biserica Sf. Petru si plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Decolare la 17:50 cu sosire in Bucuresti – Otopeni la ora 20:40.

Plecari Camera dubla + demipensiune sejur/pers
20.Apr
519 EUR
REZERVA ACUM:

* NOTA:
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:
grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers; grup 30 -35 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.
Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
Asigurare medicala – obligatorie.
Categoria hotelurilor este in conformitate cu normele locale .
Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia nu isi asuma responsabilitatea.
Compania aeriana, poate modifica orarul de zbor, caz in care veti fi anuntati.
Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Cazarile se fac astfel: 3 nopti Nazareth, 2 nopti Bethlehem, 1 noapte Jerusalem.

ATENTIE- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

DETALII SERVICII INCLUSE SI NEINCLUSE

SERVICII INCLUSE:
- bilet de avion Bucuresti Tel Aviv Bucuresti
- 6 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri 3 si 4 stele
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- transport cu autocar modern aer conditionat
- ghid local vorbitor de limba romana
- insotitor de grup din partea agentiei
- asigurarea medicala din partea agentiei


SERVICII NEINCLUSE:
- taxe de aeroport 155 euro ( se achita la agentie)
- bacsisuri 40 euro / pers. (hoteluri, ghizi locali si soferi) - se achita la agentie
- bauturile alcoolice si racoritoare la mese
- cheltuieli personale
- tot ce nu apare la servicii incluse


SERVICII SUPLIMENTARE:

Al 3-lea adult in camera


- 10 euro


Copil 2-12 ani ( in camera cu 2 adulti)


- 35 euro


SUPLIMENT SGL: 170 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
20-Apr-11 - 26-Apr-11519

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ALIDA HOLIDAY