Destinatii Europene

PASTE DUBROVNIK 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 18/04/2012
Pret Total:
429 € (71.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
George Bernard Shaw a spus despre CROATIA, ca este locul in care "Dumnezeu a vrut sa isi incununeze opera si in ultima zi, a creat Croatia cu insulele, suflul marii si oamenii ei".
Si nu intamplator. Pe langa peisajul natural cu oaze, cascade, livezi de maslini si vita-de-vie, Croatia si insulele ei te fascineaza cu porturi in stil venetian, cetati si catedrale vechi de secole, orase medievale in stil italiano-german.
Iar Dubrovnik, perla Adriaticii, cum a fost numit de catre Lordul Byron, port pe coasta dalmata, este una dintre cele mai atractive destinatii culturale si turistice ale Croatiei si Europei.
Pentru pasionatii de cultura, Dubrovnik are multe de oferit, incepand cu orasul vechi, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, cu ziduri fortificate ce pot fi vizitate si cu un numar impresionant de abatii, biserici si palate gotice, renascentiste sau baroce.

Aici pot fi vazute: manastirea franciscana, care adaposteste una dintre cele mai vechi farmacii din Europa, deschisa in 1317 si inca in functiune, Palatul Sponza construit in stil renascentist in secolul XVI, care gazduieste in prezent arhivele nationale, Palatul Rector ridicat in 1441 in stil gotic-renascentist, manastirea dominicana, biserica Sf. Blaise, ridicata in cinstea patronului spiritual al orasului si nu numai. Tot aici, in fiecare an, are loc festivalul de vara Libertas, cel mai mare si cunoscut din Croatia, unde intr-o ambienta unica de scene inchise si in aer liber este prezentat un bogat program de muzica clasica, teatru, opera si dansuri.

Pentru cei dornici de aventura, orasul, ca si multele insule din jur, ofera o mare varietate de activitati: scufundari (in ape considerate a fi printre cele mai exotice locuri de scufundari din lume), kayaking/ canoing/ sailing intre insule, rafting, safari si plimbari calare
Sau poti pur si simplu sa lenevesti pe un sezlong pe una din multele plaje de pe riviera croata si sa te bucuri de marea verde si transparenta.

"Cei ce cauta Paradisul pe Pamantar trebui sa vina la Dubrovnik"
Bernard Shaw

PRETURI SI PERIOADE

PLECARI
13.04.2012

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Dubrovnik – Bucuresti, via Viena, compania Austrian Airlines
5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) Grand Hotel Park 4**** Dubrovnik
Tur de oras Dubrovnik, pietonal, cu ghid local
Croaziera in ziua de Paste In Insulele Elafiti: Kolocep, Sipan si Lopud
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Taxa de statiune
Insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport & combustibil: ~180 Euro/persona (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion, in functie de evolutia pretului petrolului)
Asigurarea medicala de calatorie

PROGRAM
GRAND HOTEL PARK DUBROVNIK 4**** www.grandhotel-park.hr
Grand hotel Park este un excelent hotel de 4****, design-hotel, modern, recent renovat situat intr-un parc cu vegetatie luxurianta, tipic mediteraneeana si la foarte mica distanta de plaja, in inima orasului Dubrovnik. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, seif, minibar, LCD Sat-TV, telefon, baie cu dus, balcon si vedere catre parc. Facilitati: piscina interioara si exterioara, welness, spa.

13 Aprilie Bucuresti – Dubrovnik
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:20 pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS790 cu decolare la ora 11:20 cu destinatia destinatia Dubrovnik via Viena. Sosire la Viena la ora 12:00 si imbarcare pe zborul OS731 cu destinatia Dubrovnik. Decolare la ora 12:50 si aterizare la ora 14:10. Sosire la Dubrovnik si transfer la hotel. Popas pentru fotografii panoramice cu cetatea Dubrovnik. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup in centrul vechi al orasului. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****. Detali pe: www.grandhotel-park.hr

14 Aprilie Dubrovnik – Perla Adriaticii, Tur de oras & Insula Locrum
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate – Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras pietonal: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun – principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas – simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin. (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie. Din portul vechi se poate face o scurta croaziera in Insula Locrum – locul unde a naufragiat Richard Inima de Leu, situata vis-a-vis de portul vechi. Servirea cinei la hotel. Seara, pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere de la biserica ortodoxa din orasul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4****.

15 Aprilie Dubrovnik – Croaziera in Insulele Elafiti: Kolocep, Sipan si Lopud
Mic dejun. Croaziera in Insulele Elafiti (se organizeaza in functie de conditiile meteorologice. Daca vremea nu permite, se va organiza o excursie alternativa). Vom naviga de-a lungul Insulelor Elafiti pline de vegetatie luxurianta subtropicala: pini, chiparosi, maslini, cimbru, rozmarin si locul preferat al nobilimii secolelor 15-16 pentru intemeierea de case de vacanta. Ne vom indrepta intai catre Suđurađ – un port pescaresc de pe insula Sipan, apoi ne vom opri in golful Janska unde vom servi un pranz pescaresc cu preparate dalmate acompaniate de vin si muzica traditionala. Dupa pranz vom naviga catre insula Lopud, cunsocuta pentru traditiile sale marinaresti, locul de bastina al multor capitani si navigatori. Vom vizita pe insula Manastirea Franciscana si parcul Gjiorgic-Mayneri (sec. XIX). Timp liber la dispozitie pe insula. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Seara timp liber la dispozitie, plimbare cu ghidul insotitor in centrul vechi. Cazare Grand Hotel Park 4****.

16 Aprilie Excursie in Muntenegru – „Montenegro Blue”
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi in Muntenegru. Vom strabate pentru inceput spectaculosul golf Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit \" Fiordul Sudului \". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial Natural si Cultural al UNESCO. Vom calatori de-a lungul golfului trecand prin Risan si pitorescul Perast – casa multor capitani si navigatori de seama. Vom face apoi o croziera cu barca catre o insula construita de om, unde se afla „Biserica Maicii Domnului de pe stanca”. Tur de oras in centrul vechi din Kotor unde se afla catedrala St. Triphun strajuita de ziduri si fortarete incluse in Patrimoniul Mondial Unesco. Stop fotografic la hotelul Sveti Stefan, un hotel-insula exclusivist. Tur orientativ in Budva – unda dintre principalele si cea mai frumoasa statiune din Muntenegru. Timp liber la dispozitie in Budva. Intoarcere la Dubrovnik. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****.

17 Aprilie Excursie la Ston & Insula Korkula
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Ston si Insula Korkula. Astazi vom descoperi fermercatorul orasel Ston-recunoscut pentru zidurile sale lungi de 5 km, si insula Korcula- locul natal al marelui navigator, Marco Polo. Ston si-a dobandit un renume pentru delicioasele sale scoici pe care le poti gusta in unul din cochetele restaurante alaturi de un pahar de vin local. Un alt reper pentru care Ston este recunoscut sunt vechile iazuri sarate din care se produce si in prezent sare dupa modul traditional. Ne continuam excursia catre Orebic, unde ne vom imbarca pe ferry-boat-ul spre frumoasa insula, Korcula. Acoperita de desele paduri de pini, insula a fost numita de catre greci in secolul 3 I.Hr, Korkyra Melania, insemnand Korkula cea Neagra. Orasul ce ii poarta numele este unul din cele mai frumoase orase medievale de pe Coasta Adriaticii. Incepem turul orasului pe incantatoarele stradute ale centrului vechi, pietele ce adapostesc frumoase palate Renascentiste, magnifica Catedrala a Sfantului Marcu-patronul sfant al orasului. Scurta oprire la Peljesac unde vom vizita crama locala si vom degusta unele din cele mai faimoase vinuri ale regiunii. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Grand Hotel Park 4****.

18 Aprilie Zidurile cetatii Dubrovnik, zborul catre casa
Mic dejun. In aceasta dimineata, va sugeram o plimbare pe zidurile cetatii Dubrovnik, una dintre cele mai frumoase atractii ale cetatii, zidurile medieval intinzandu-se pe o lungime de aproximativ 2,000m. Acestea au o grosime cuprinsa in 3 – 6 metri. Se pot admira cele 4 fortarete: Minceta in nord, Ravelin in partea de est, St.John in sud-est si Bakar in vest. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Austria Airlines OS732 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 14:55 si aterizare in Viena la ora 16:25. La ora 17:30 imbarcare pe cursa OS787 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 17:30 si aterizare la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

017

Camera SGL : + 80 Euro/persoana/perioada
A 3-a persoana in dubla : - 30 Euro/persoana/perioada
Primul copil 2-11,99 ani : - 80 Euro/copil/perioada
Copil 2-11,99 ani cu 1 adult in camera : - 50 Euro/copil/perioada
2 Copii 2-11,99 ani in camera dubla : - 50 Euro/copil/perioada

Tarife informative excursii optionale: (pot suferi modificari in functie de numarul de participanti)
Excursie in Muntenegru: ~70 Euro/persoana. In clude: transport autocar, ghid local, insotitor de grup
Excursie la Ston & Insula Korkula: ~80 Euro/persoana. Include: transport autocar, ghid local, tur de oras Korkula cu intrari incluse, ferry boat
DOCUMENTE DE CALATORIE
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinati

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
13-Apr-12 - 18-Apr-12-429--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR