Destinatii Europene

PASTE BUDAPESTA 4 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
05/04/2012 - 16/04/2012
Pret Total:
210 € (52.5€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

DESCRIERE
Budapesta, impartita de Dunare in Buda (orasul vechi) si Pesta (orasul nou), este locul in care istoria se intalneste cu relaxarea si cu aventura. Podul cu Lanturi, Podul Libertatii, Podul Elisabeta si multe altele leaga Buda de Pesta si trecutul de prezent. Magazinele si cafenelele luxoase, castelele si catedralele, toate pastreaza farmecul vremurilor „regesti”.
Podul Margareta duce catre insula cu acelasi nume, botezata dupa Printesa Margareta, fiica regelui Bela al-IV-lea. Din pacate, printesa nu a avut timp sa se bucure de frumusetea insulei sale, pentru ca tatal ei i-a promis lui Dumnezeu ca o va trimite la manastire in schimbul protectiei impotriva mongolilor. Ruinele manastirii in care Margareta si-a petrecut viata sunt si astazi prezente pe insula, sub protectia unor inalti copaci, batrani de sute de ani. Fantana muzicala fermecatoare, cascada linistitoare din gradina japoneza si parcul acvatic de pe insula ii ademenesc aici atat pe turistii curiosi, cat si pe locuitorii Budapestei, dornici de relaxare.
La 16 metri sub Castelul Buda se afla un labirint creat de-a lungul timpului de apele termale. Picturile rupestre din Labirintul Preistoric, Poteca Caprioarei Fermecate ce pare sa fie urmarita prin padure, Fantana cu vin a lui Mathias aflata in Holul Renasterii, Grota cu iedera sunt numai cateva dintre culoarele de-a lungul carora istoria este povestita prin sculpturi misterioase, insotita de ritmul muzicii tainice. Cei mai temerari pot vizita labirintul seara cand luminile se sting, numai cu o lanterna care sa le lumineze calea. Iar cei romantici isi vor dori sa ajunga in Labirintul Dragostei, unde indragostitii patrund pe intrari diferite si ratacesc pe poteci pana se regasesc intr-un loc special creat pentru ei...

PLECARI
05.04.2012, 13.04.2012

SERVICII INCLUSE
Bilet de avion Bucuresti – Budapesta– Bucuresti, compania Malev
Taxe aeroport
3 nopti cazare Hotel Novotel Danube 4**** Budapesta
Mic dejun

SERVICII NEINCLUSE
Asigurarea medicala de calatorie
Asigurare storno

PROGRAM
HOTEL NOVOTEL DANUBE 4****
http://www.novotel.com/gb/hotel-6151-novotel-budapest-danube/index.shtml

Novotel Budapest Danube este situat între Podul Margaret şi Podul cu Lanţuri. Acesta oferă vederi panoramice ale Dunării şi Parlamentului şi dispune de acces gratuit la internet în toate camerele.
Hotelul este la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou Batthyány si la 10 minute de Castelul Buda, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, precum şi de strada comercială pietonală Vaci utca.
Toate camerele sunt spaţioase şi dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit şi cafetieră. Cele mai multe dintre ele oferă vederi superbe peste Dunăre şi spre Parlament.
Hotelul dispune de parcare privata (aprox 15 euro/zi), restaurant cu vedere spre Dunăre , un centru de fitness si sauna.

Detalii zbor:
05.04.2012-08.04.2012
MA 857 05APR Bucuresti-Budapesta 05:35- 06:00
MA 856 08APR Budapesta-Bucuresti 23:25- 01:50

13.04.2012-16.04.2012
MA 851 13APR Bucuresti-Budapesta 10:30- 10:55
MA 856 16APR Budapesta-Bucuresti 23:25- 01:50

017

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
supliment single
05.04.2012-08.04.2012 - Pastele Catolic
210 euro
69 euro
13.04.2012-16.04.2012 - Pastele Ortodox
210 euro
69 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
05-Apr-12 - 16-Apr-12-210--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR