Destinatii Europene

PASTE BRUXELLES 5 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
5 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 16/04/2012
Pret Total:
490 € (98€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
Transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, compania Tarom

PLECARI
12 - 16.04.2012 - PASTE

SERVICII INCLUSE
transport cu avionul Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti, compania Tarom
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Astrid 3* sau similar in Bruxelles
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras cu ghid local (3 ore) in Bruxelles
insotitor roman de grup

SERVICII NEINCLUSE
taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

PROGRAM
Ziua 1 (12.04): Intalnire la ora 05:30, la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la destinatie la ora locala 09:10. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotel Astrid 3* sau similar.

Ziua 2 (13.04): Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Ne intoarcem la Bruxelles in cursul serii. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana “Buna Vestire” aflata in Piata Sf. Catherine.

Ziua 3 (14.04): Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o vizita in capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras: Monumentul National, Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum; vizitam apoi fabrica de diamante Coster. Seara, ne intoarcem in Bruxelles pentru cazare.

Ziua 4 (15.04): Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.

Ziua 5 (16.04): Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom, Bruxelles – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 22:45.

008

Supliment camera single: 175 euro
A treia persoana in camera (in functie de disponibilitati): 480 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane
GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/ persoana, iar pentru grup 15 - 19 persoane pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana.
ORAR DE ZBOR INFORMATIV:
22 Aprilie: Bucuresti (Otopeni) 07:20 – Bruxelles 09:10
26 Aprilie: Bruxelles 19:05 – Bucuresti (Otopeni) 22:45
Documente necesare calatoriei: carte de identitate valabila sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Belgia conform standardelor proprii.
Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul circuitului.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (agentie aeriana).
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentant. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentie. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
12 - 16.04.2012
490 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 16-Apr-12-490--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR