Destinatii Europene

PASTE BARCELONA 6 ZILE AVION

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
6 zile
Valabilitate Oferta:
12/04/2012 - 17/04/2012
Pret Total:
499 € (83.17€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • litoral
  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

ITINERARIU
SEJUR IN SANTA SUSANNA - COSTA DE BARCELONA

PLECARI
12.04.2012

SERVICII INCLUSE
5 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (Mic dejun si cina)-HOTEL CAPRICI VERD 4* Santa Susanna
Bilet de avion dus-intors Bucuresti – Barcelona – Bucuresti compania TAROM
Transfer Aeroport – Hotel – Aeroport
Tur panoramic Barcelona
Excursie de 1 zi la Barcelona cu ghid local
Excursia la Manastirea Montserrat in ziua de Paste
Vizita la crama de vin cu degustare de sampanie
Ghid roman din partea agentiei

SERVICII NEINCLUSE
Taxele de aeroport & combustibil: aprox. 100 Eur/pers (pot suferi modificari pana la data plecarii)
intrarile la obiectivele turistice din program
asigurarea medicala de calatorie (optionala)
Excursiile optionale, pranzul de Paste

PROGRAM
12 aprilie BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu reprezentantul la aeroportul Otopeni la ora 07:10 pentru imbarcare pe cursa companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 09:10. Sosire la Barcelona la ora 11:30. Dupa efectuarea formalitatilor, imbarcare in autocarul de transfer cu care vom face un scurt tur panoramic al Barcelonei. Transfer in statiunea Santa Susanna (Costa Maresme) la numai 50km de Barcelona. Cina si cazare hotel CAPRICI VERD 4****.

13 aprilie BARCELONA
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona cu ghid local. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Intoarcere in statiunea Santa Susanna. Cina si cazare hotel CAPRICI VERD 4****.

14 aprilie SANTA SUSANNA – GIRONA & MUZEUL DALI
Mic dejun. Optional, se poate organiza o excursie la GIRONA & MUZEUL DALI. Girona este un fermecator orasel istoric, situat in nord, la aprox. 50 km distanta de Santa Susana. La Figueres se afla cel mai important muzeu dedicat artistului Salvador Dali; nu pierdeti aceasta incursiune in universul fascinant al artistului. Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare la Muzeul Dali, ghid roman insotitor (min. 25 de platitori). Intoarcere la hotel. Cina si cazare hotel CAPRICI VERD 4****.

15 aprilie HRISTOS A INVIAT! - EXCURSIE LA MANASTIREA MONTSERRAT
Mic dejun. Excursie de Paste la MANASTIREA Montserrat – capitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. Optional, Pranzul se va servi la Restaurantul Montserrat (Tarif: 20 Euro/persoana). La intoarcere scurt popas la una dintre renumitele Crame de vin din regiune (bilet de intrare inclus). Excursia continua spre Santa Susanna. Cina si cazare hotel CAPRICI VERD 4****.

16 aprilie Excursie de ramas-bun, ultima sansa de a vizita locuri de neuitat
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite cu insotitorul de grup in Barcelona la Aquarium, Zoo, Camp Nou (deplasare cu trenul). Cina si cazare hotel CAPRICI VERD 4****.

17 aprilie BARCELONA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Transfer la aeroportul din Barcelona. Imbarcare pe cursa companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare spre tara la ora 12:20. Sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 16:30. Sfarsitul pachetului de servicii.

Hotelul CAPRICI VERD 4**** este localizat in Santa Susanna si este cel mai bun hotel de pe Costa Maresme. Inaugurat in 2002, hotelul este situat la 150m de plaja, in zona de promenada a statiunii, are piscina, cafenea, sala de conferinta, sala de fitness si piscina interioara. Camerele au baie proprie, balcon, telefon, aer conditionat si satelit TV. Descriere si imagini pe: www.hotelcapriciverd.com

Programul excursiei
Ziua de Paste la Manastirea Montserrat
Montserrat, insemnand "Muntele Sfant", alaturi de Muntele Saint Michel, Lourdes, Vatican, Ierusalim, Santiago de Compostella, si alte multe locuri, este unul dintre locurile sfinte ale crestinitatii; loc de pelerinaj vizitat si de papi si cardinali, de regi si presedinti, de artisti si oameni de litere; sute de misionari au dus de aici credinta in toate colturile lumii. Manastirea Montserrat este o manastire benedictina; ea se afla sub varful estic al masivului muntos. Langa manastire se afla "Drumul Crucii", unde este amenajata "Pestera Sfanta" si locul legendar unde a fost gasita icoana Sfintei Fecioare din Montserrat. Conform traditiei locului, se spune ca, in pelerinajul sau prin lume, Sfantul Graal - cupa de vin din care a sorbit Hristos la Cina cea de Taina -, ar fi poposit, pentru o vreme, si in acest loc. Ansamblul monahal de pe Montserrat este parca suspendat intre cer si pamant, fiind cocotat pe trepte inguste de piatra, intre coloanele Montserrat-ului si prapastiile sale.

017

Camera SGL : +80 Euro/persoana/perioada
• Primul copil 2-11,99 ani : -190 Euro/copil/perioada
Al 2-lea copil 2-11,99 ani : -90 Euro/copil/perioada
• A 3-a persoana in camera : -30 Euro/pt a 3-a persoana in camera
A 4-a persoana in camera : -30 Euro/ pt a 4-a persoana in camera
Grup minim: 40 persoane
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.
CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.
INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism.
Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni).
Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza.
Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat.
Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

TARIF
PERIOADA
loc in camera dubla
12.04.2012
499 euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
12-Apr-12 - 17-Apr-12-499--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR