Destinatii Europene

Paste Austria Bavaria 9 zile Autocar

Categorie Oferta:
Destinatii Internationale - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
9 zile
Valabilitate Oferta:
22/04/2011 - 30/04/2011
Pret Total:
399 € (44.33€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

PRETURI SI PERIOADE
EARLY BOOKING: - 5% pentru rezervarile achitate integral pana la data de 15.01.2011
ITINERARIU
VIENA - SALZBURG - INNSBRUCK - KRIMML - KITZBUHEL - ZELL AM SEE - KAPRUN - NEUSCHWANSTEIN - HOHENSCHWANGAU

PLECARI
22 aprilie - 30 aprilie 2011

SERVICII INCLUSE
- 8 nopti cazare hoteluri si pensiune clasificate 3*** cu mic dejun inclus
- DEMIPENSIUNE in Austria (5 cine)
- Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck
- Excursie la Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski, Cascada Krimml
- Excursie in statiunile Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See
- Excursie la Salzburg
- Excursie la Abatia Melk
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4**** (mai putin ziua 5)
- Ghid roman insotitor

SERVICII NEINCLUSE
intrarile la obiectivele turistice din program
Excursia optionala la Castelele Bavariei – 49 Euro/persoana (bilete de intrare incluse)

PROGRAM
22 aprilie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel 3*** Budapesta.

23 aprilie BUDAPESTA –TIROL
Mic dejun. Excursia continua spre mirificul TIROL, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: ~9,00 Euro/persoana (ghid local inclus cu acces gratuit la Gradini si parc). In Tirol ne vom caza la o pitoreasca pensiune. Cina si cazare pensiune 3***.

24 aprilie KITZBUHEL – KAPRUN – ZELL AM SEE
Mic dejun. Excursie la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile KAPRUN si ZELL AM SEE– perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Optional, se poate servi pranzul la un restaurant traditional din Zell Am See. Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune 3***.

25 aprilie INNSBRUCK – SWAROVSKI – PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML
Mic dejun. Excursie la INNSBRUCK – capitala Tirolului. Sosire la Innsbruck – orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii:Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl“ - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale SWAROVSKI de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Bilet de intrare: ~8 €).Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos (1.630m)”. Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470m pana la 1.090m. Intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune 3***.

26 aprilie ZI LIBERA
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru drumetii montane, avand la dispozitie numeroasele trasee amenajate, cu diferite grade de dificultate. Cina si cazare pensiune 3***. (autocarul stationeaza conform normelor AETR)

27 aprilie CASTELELE BAVARIEI
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 49 Euro/pers si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Cina si cazare pensiune 3***.

28 aprilie SALZBURG – VIENA
Mic dejun. Excursie la Salzburg – orasul natal al lui Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Dupa vizitarea orasului, ne indreptam catre Viena, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare Hotel 3***.

29 aprilie VIENA – BUDAPESTA
Mic dejun. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Tur de oras panoramic Budapesta: Opera, Piaþa Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regala de incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus). Cazare hotel 3*** Budapesta.

30 aprilie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

017

Suplimente & Reduceri:
camera SGL: +100 Euro/persoana/perioada
Reduceri copii 2-11,99 ani: -100 Euro/copil/perioada
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.

Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro

In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI

Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

FOARTE IMPORTANT !!!! DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI
 Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces.

Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat.

 Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat.

 Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste.

TARIF
PERIOADA
Loc in camera dubla
22 aprilie - 30 aprilie 2011
399 Euro

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
22-Apr-11 - 30-Apr-11399

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR