Destinatii Europene

Paste 2014 in Viena - Plecare din Cluj Napoca

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
18/03/2014 - 18/04/2014
Pret Total:
175 € (43.75€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

Descriere Oferta Turistica:

18.Apr.2014 - 175 EUR

Program:
Ziua 1 CLUJ NAPOCA - VIENA:

Plecare din Cluj-Napoca la ora 04:00 am, pe traseul Oradea - Budapesta - Viena. Optional oprire la Pandorf pentru cumparaturi. Sosire la Viena in jurul dupa-amiezei - vom face un tur pietonal in care veti putea admira Curtea Imperiala Hofburg (fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor), Catedrala Sf. Petru, Statuia Ciumei, Piata Stefan si Catedrala Sf. Stefan, Opera. Cazare hotel 3 in apropiere de Viena.

Ziua 2 VIENA - vizita optionala la Palatul Schonbrunn:

Mic dejun. Vizitare Palatul Schonbrunn, cu minunatele apartamente imperiale ale Mariei Tereza, ale imparatului Franz Josef si sotiei sale Sissi (biletul de intrare nu este inclus), Gradinile de Vara cu fantana "Neptun" si monumentul Gloriette, Gradina Zoologica ÅŸi Gradina Botanica. Dupa amiaza vom avea timp liber pentru vizitare Viena- va propunem muzeele: Palatul Hofburg, Muzeul de Stiinte al Naturii si Muzeul de Arta, Albertina, Casa memoriala a lui Wolfgang Amadeus Mozart etc, sau cumparaturi pe Mariahifenstrasse. Cazare hotel 3 in apropiere de Viena.

Ziua 3 VIENA - Excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii la Wachau :

Mic dejun. Excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii la Wachau (www.stiftmelk.at). Abatia Melk dateaza din anul 1089 si impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume (biletul de intrare nu este inclus). Intoarcere la Viena o vom face de-a lungul defileului Dunarii. Vom urma cel mai frumos traseu al Dunarii, prin stramtoarea cunoscuta sub numele de Wachau. Vom putea admira castelele medievale, satele pitoresti si celebrele plantatii viticole. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena. Seara, transfer la Turnul Dunarii (Donauturm), de unde se poate admira „Vienna by night". Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare hotel 3 in apropiere de Viena.
Ziua 4 VIENA - BUDAPESTA - CLUJ NAPOCA:

Mic dejun. Pornim spre tara, iar pe traseu vom vizita Budapesta. Oprire la Citadela, dupa care vom face un tur panoramic cu autocarul - Clădirea Parlamentului, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Insula Margareta, Biserica Sf. Stefan, Opera de stat, Piata Eroilor, Castelul Vajdahunyad. Sosire in tara noaptea.

Include:
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
taxele hoteliere locale
3 nopti cazare in apropiere de Viena, la hotel de 3 cu mic dejun
tur panoramic Viena, Budapesta
excursie la Abatia Melk si Defileul Dunarii la Wachau
insotitor roman de grup.

Nu include:
excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
  • Tip transport:
  • Tip masa:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " PARALELA 45 PIPERA"

Total Oferte de Turism (3307)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: PARALELA 45 PIPERA