Destinatii Europene

Paste 2012 Austria Bavaria

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Circuit
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
13/04/2012 - 21/04/2012
Pret Total:
399 € (49.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

 • muzee
 • monumente istorice
 • drumetii montane
 • centre shopping

Descriere Oferta Turistica:

13 Aprilie. BUCURESTI – BUDAPESTA (790km)
Plecare din Bucuresti la ora 05.00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Deva – Arad – Timisoara – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo 4**** sau similar Budapesta.

14 Aprilie. BUDAPESTA – ABATIA MELK – TIROL (690km)
Mic dejun. Excursia continua spre mirificul TIROL, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Costul biletului de intrare: ~10.50 Euro/persoana (ghid local inclus cu acces gratuit la Gradini si parc). In Tirol ne vom caza la o pitoreasca pensiune-hotel, ideal localizata la 80km de Salzburg si Innsbruck. Cina si cazare Pensiune Gradlwirt 3***. www.gradl.com

15 Aprilie. KITZBUHEL – KAPRUN – ZELL AM SEE (120km)
Mic dejun. Excursie de ½ zi la cele mai frumoase statiuni montane din Austria. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre statiunile KAPRUN si ZELL AM SEE– perlele statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. In Kaprun se poate opta pentru o ascensiune cu telecabina pe ghetarul Kitzsteinhorn (3.203 m). Optional, se poate servi pranzul la un restaurant traditional din Zell Am See. Dupa amiaza, intoarcere la hotel. Cina si cazare Pensiune Gradlwirt 3***.

16 Aprilie. INNSBRUCK – SWAROVSKI – PASUL GERLOS – CASCADA KRIMML (250km)
Mic dejun. Excursie la INNSBRUCK – capitala Tirolului. Pana la intrarea pe autostrada spre Innsbruck vom parcurge un minunat traseu montan tirolez. Sosire la Innsbruck – orasul ce a fost de 2 ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarna. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Atractii: Muzeul Ferdinandeum contine cea mai mare colectie de arta gotica din Austria, cu picturi din secolele XIX si XX, arme si armuri medievale. „Goldenes Dachl“ - Acoperisul de Aur, simbolul orasului Innsbruck, este construit din tablite de cupru suflate in aur. Hofkirche - Biserica Regala. In partea opusa intrarii se afla Capela de Argint, care are o Madonna de argint. Capela a fost construita in 1578 ca mormant al Arhiducelui Ferdinand II si al sotiei sale. Timp liber la dispozitie in Innsbruck. Excursia continua apoi spre Fabrica de Cristale SWAROVSKI de la Wattens. Vizitarea galeriilor Swarovski (Bilet de intrare: 8 €).Continuam drumul spre Cascada Krimml – pe soseaua alpina „Gerlosstrasse” prin „Pasul Gerlos (1.630m)”. Popas pentru vizitarea celei mai mari cascade din Europa, situata in inima Parcului National „Hohe Tauern” cu o cadere de la 1.470m pana la 1.090m. Intoarcere la hotel. Cina si cazare Pensiune Gradlwirt 3***.

17 Aprilie. ZI LIBERA
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru a vizita statiunea sau pentru drumetii montane, avand la dispozitie numeroasele trasee amenajate, cu diferite grade de dificultate. Cina si cazare Pensiune Gradlwirt 3***. (autocarul stationeaza conform normelor AETR)

18 Aprilie. CASTELELE BAVARIEI (390 Km)
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 50 Euro/pers si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup. Intoarcere la hotel. Cina si cazare Pensiune Gradlwirt 3***.

19 Aprilie. TIROL - SALZBURG – VIENA (385 km)
Mic dejun. Excursie la Salzburg – orasul natal al lui Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Dupa vizitarea orasului, ne indreptam catre Viena, unde vom ajunge in cursul serii. Cazare Hotel 3*** Viena.

20 Aprilie. VIENA – BUDAPESTA (250 Km)
Mic dejun. Tur de oras Viena si Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local de limba romana. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Dupa tur, Vizitarea Palatului Schonbrunn (Highlight Tour, durata: aprox. 1 ora, biletul de intrare in valoare de 9,50 euro nu este inclus). Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, Optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. (Tarif: 30 Eur/persoana, transfer inclus). Cazare Hotel Expo 4**** sau similar Budapesta.

21 Aprilie. BUDAPESTA – BUCURESTI (790 Km)
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDouble
13-Apr-12 - 21-Apr-12399499

Note:

 • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/circuit
 • Tip transport:
 • Tip masa:
 • SERVICII INCLUSE:
 • - 8 nopti cazare hoteluri si pensiune clasificate 3*** cu mic dejun inclus
 • - DEMIPENSIUNE in Tirol (5 cine)
 • - Tururi de oras la Budapesta, Viena, Salzburg, Innsbruck
 • - Excursie la Innsbruck, Expozitia de Cristale Swarovski, Cascada Krimml
 • - Excursie in statiunile Kitzbuhel, Kaprun, Zell am See
 • - Excursie la Salzburg
 • - Ghid local de limba romana pentru vizitarea Palatului Schonbrunn (biletul de intrare se achita la
 • fata locului aproximativ 10.50 € / persoana)
 • - Transport cu autocar propriu clasificat 4**** (mai putin ziua 5)
 • - Ghid roman insotitor pe toata durata excursiei
 • Nu sunt incluse:
 • • intrarile la obiectivele turistice din program
 • • Excursiile optionale precizate in program

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " AMA TOURS MILLENIUM"

Total Oferte de Turism (77)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: AMA TOURS MILLENIUM