Destinatii Europene

Paste 2010 Bruxelles 6 zile Avion

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana - Paste
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
8 zile
Valabilitate Oferta:
02/04/2010 - 08/04/2010
Pret Total:
455 € (56.88€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice
  • centre shopping
  • concerte

Descriere Oferta Turistica:

Servicii incluse:
 transport cu avionul Bucuresti – Bruxxelles – Bucuresti, compania Blue Air
 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Bruxelles
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local
 insotitor roman de grup

Servicii neincluse:
 taxele de aeroport : 100 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 excursiile optionale
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
 asigurarea storno (2% din pretul total al pachetului de servicii), polita storno se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice


Program:
Ziua 1 (02.04): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Baneasa la ora 13:30. Plecare spre Bruxelles si sosire la ora locala 17:20. Transfer la aeroport si cazare la hotel 3* in Bruxelles.

Ziua 2 (03.04): Mic dejun. In prima jumatate a zilei vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. In a doua parte a zilei veti putea descoperi orasul pe cont propriu. Va propunem o plimbare pe Rue Royal sau o vizita in zona sediului Comisiei Europene. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana “Buna Vestire” aflata in Piata Sf. Catherine.

Ziua 3 (04.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi cu autocar si ghid local in orasul Bruges, oras considerat “Venetia Belgiei” unde vom vizita cladirile medievale, biserici si catedrale dar vom putea admira si canalele romantice. Vom continua pe jos cu Piata centrala, Primaria si Turnul Clopotnitei. Dupa amiaza ne vom intoarce la Bruxelles. Cazare.

Ziua 4 (05.04): Mic dejun. Ziua de azi va adauga in palmaresul vizitelor noastre alte obiective turistice interesante, de aceasta data din Anvers, o excursie optionala de jumatate de zi cu autocar si ghid local. Anvers (Antwerp), "orasul diamantelor" este al doilea oras al Belgiei ca marime si un important port, dar în acelasi timp este un oras istoric, în care au locuit numerosi actori, artisti si pictori printre care Van Dyck si Rubens. Dupa amiaza ne intorcem in Bruxelles. Cazare.

Ziua 5 (06.04): Mic dejun. Propunerea noastra pentru ziua de astazi este o excursie optionala de o zi in frumoasul oras Liege. Timp de opt secole Liege a fost capitala unui principat ecleziastic. Datorita trecutului sau istoric orasul este bogat in vechi monumente laice si religioase, muzee, locuri de promenada. Orasul este localizat in Wallonia, regiunea vorbitoare de limba franceza a Belgiei si este un important centru universitar.

Ziua 6 (07.04): Mic dejun. Dimineata vom preda camerele si vom face transferul la aeroport pentru imbarcare cursa Blue Air, Bruxelles – Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 14:40.
008

Supliment camera single: 130 euro
Reducere a treia persoana in camera: 20 euro

ORAR DE ZBOR INFORMATIV:
02 Aprilie: Bucuresti Baneasa 15:30 – Bruxelles 17:20
07 Aprilie: Bruxelles 10:50 – Bucuresti Baneasa 14:40

Tabel cu lista de preturi

Perioada 5
02-Apr-10 - 08-Apr-10455

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Oferta Postata de agentia de Turism " Agentia de Turism PREMIER TOUR"

Total Oferte de Turism (1243)
Ultimele Oferte Turistice Postate:

Contacteaza Agentie: Agentia de Turism PREMIER TOUR