Destinatii Europene

Oferta Speciala de Rusalii la Amsterdam - 2013

Categorie Oferta:
Destinatii Uniunea Europeana
Tip Oferta Turism:
Sejur
Durata:
4 zile
Valabilitate Oferta:
21/06/2013 - 25/06/2013
Pret Total:
485 € (121.25€/zi)

Locatie/ Locatii Oferta Turism:

Agrement, Servicii, Facilitati:

  • muzee
  • monumente istorice

Descriere Oferta Turistica:

OFERTA SPECIALA Rusalii 2013 Amsterdam 21 - 25 iunie 2013

Pret / persoana: 485 euro (loc in camera dubla) / 4 nopti

Supliment loc in camera single: 175 Euro

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):

KLM :
Bucuresti 07:00 – Amsterdam 08:50
Amsterdam 20:35 – Bucuresti 00:15

SERVICII INCLUSE:

- transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam si retur, compania KLM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar)
- transferuri aeroport – hotel – aeroport
- tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
- insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

- taxele de aeroport 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala / asigurarea storno

Ziua 1 (21 iunie): Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 la aeroportul Otopeni. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 08:50. Vom avea transfer de la aeroport in central orasului pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Transfer la hotel. Cazare hotel Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar). Timp liber.

Ziua 2 (22 iunie): Mic dejun. Astazi vom avea ocazia sa vizitam impreuna cu insotitorul de grup Casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa amiaza avem timp pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii, Muzeul Lalelelor, Muzeul Gentilor.

Ziua 3 (23 iunie): Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 60 EURO/ persoana).

Ziua 4 (24 iunie): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Mergem spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi vizitam orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 20 persoane participante: 110 EURO/ persoana). Cazare.

Ziua 5 (25 iunie): Mic dejun. Timp liber in oras. La pranz se vor elibera camerele, iar bagajele pot fi lasate in camera special amenajata. In jurul orei 17:30 avem programat transferul de la hotel la aeroport. Ne imbarcam pe cursa KLM catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 00:15

http://activtours.ro/oferta-rusalii-2013-amsterdam_amsterdam_olanda

Tabel cu lista de preturi

Perioada SingleDoubleTripleA 3-a pers
21-Iun-13 - 25-Iun-13-485--

Note:

  • Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur
  • Tip transport:
  • Tip masa:
  • www.activtours.ro

Formular de Rezervare Oferta de Turism:

Nume: Tel:
Email:    
intre: (zz/ll/aaaa) si: (zz/ll/aaaa)
Nr.Adulti: Nr. Copii
Mentiuni:
     

Poze Asociate acestei Oferte de Turism

Contacteaza Agentie: ACTIV TOURS & TRAVELS